Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó! Köszi!
Kétszer olvastam el én is a hírt! Elvihette volna magával pár tesóját is!
Haverom kenyába van telelni,az asszony meg azon aggódik hogy fog hazajönni.Mondtam neki,amíg vannak ott kurvák meg van sör,szerintem le se szarja a malévot!
Legalább van aki díjazza ezt a hideget
Mákja volt, hogy nem vesztette eszméletét, volt térerő és tudott szólni
hülye csíra gyurcsány patkány is beköltözött tüntetőleg valami szar kéglibe az Isten háta mögött...
megbassza a kurva anyját.....jól meg kellett volna ott enniük ...őt a főrablót...még van pofája szerepelni ....annak aki az egyik nagy szerepet játszotta hogy idejutott a paraszt...
majd írok emilt ..mert hétvégén látom meg mit írhatok bele...
Fasza...s elvileg ma éjszaka még hidegebb lesz
akkor már vágom itt nálunk miért fagyott rá a kezem a bicó fékkarra míg átértem kenyérét
Nálunk -18 volt, egész éjjel ment a gázkazán!
Pedig így is 7ezerrel emelték az általányt!
Én elhiszem, mivel neki a megélni szó mást jelent, azon az életszínvonalon nem tudott megélni, amihez hozzászokott, neki az a természetes ők el se tudják képzelni, hogy zsíros kenyéren meg vízen éljenek fűtetlen lakásban például, szóval ez van
itt is most -8 fok van a belvárosban...
Reggelt, melegebbet, ez már kutya tél
Ja és elérte, hogy februárban sem lesz motor, kell a zsé tüzelőre

Nem éppen környezetbarát megoldás, de a törött farokidom is jó valamire, faszán felnyomja a kazánban a hőmérsékletet
Váltóhoz milyen olajat használtok!

Ez az ELF amit mondasz elég csábító, 1ezressel olcsóbb mint a castrol!Sokat lehetne vele spórolni benzinre ! Ki kellene próbálni!
jahh és bezárt a Malév... erre most mit mondjak ha a feléből lehet repülni fapadoson akkor nyilván egy idő után behal a bazár, akár menyit támogatják...
hallottátok... kivándorolt a roma jogvédő Mohácsi Viktoria..állitolag nem tudott már tovább itt megélni anyagi gondjai voltak...

ez valami vicc péntek vagy mi?

4 évig EP képviselő... 6-8 ezer euros fizuért.. A8 audival mászkált Brüsszelbe üldőgélni, aztán évekig kissebségi kormány biztos több milkás fizuért... és nem tudott megélni... ezt a süket szart...

ki falja be ezt a dumát de most komolyan?
Morgen
én azt a full synt 2t olajat használom évek ota... teljesen jo holmi, én is szedtem már jopárszor szét a belét, és teljesen meg voltam vele elégedve... dugo alja tök ragacsos tőle, kopár semmi...és jo az ára is olyan 2 ezer alatt picit..
jessz, remélem itt se fog esni a ho...

egész nap üveg táblán koriztam... fu mekkora hatalmas jo volt..
persze ma is..

szali a jég 10 centi felett van már .. olyan 12-14 környéke... én biztos nem cipelem le azért a sthilt hogy halakat szedjek ki, amugy utána olvastam a busának, meg az angolnának is mindegy alszik téli álmot, le hibernálja magát... szoval szerintem nem ébredne fel még a sthil hangjára sem...

tegnap koriztunk kis hal raj felett... rengetegen voltak több millio, összeáltak ilyen szobányi hatalmas fekete felhővé... és lehetett terelgetni a felhőt ahogy koriztál feletter.. tiszta National Geographic ...

kéne buvárkodni a jég alatt... mekkora fless lehet ilyen tiszta vizben.. van vastag neopren-em hozzá neopren cipő.gumi sapka kesztyű, kötél a derékra . palack a hátra...vágni léket eztán egy vasvillával kiszednék vagy 2-300 kilo angolnát a homokbol..
meg menni a jég alatt ugy hogy látod ahogy feletted koriznak meg sétálnak... na ez lenne a komoly onboard video.. motorozos elmehetne a picsába.. utána eladnám a spektrumnak a felvételt modjuk 5 gurigáért.. milyen a szikrázo napsütés a jég alol, avagy a hal ember..
és hogy megy 80 -nál ha elédkerül.....?
szia nagyfiú.... mi a rajz ...koriztok mi gecó ? de jó nektek....
lassan mi is kitakarodunk búbánati tóra...duna 1912 be fagyott be utoljára rendesen..
csillagkapu...?
na ez nem fasza élmény...

jobbulást a havernak... mondom én mindig nem menjetek egyedül motorozni veszélyes...