kv
.....de ő mehetett volna schumakkerékkel is az elsőosztályba...
én a meleg lakásban kandallo... forro fürdő, kutyákkal játszás az udvaron...
Következő kérdés pénz van nálad?Mondom nekem ez a szutyok nem kell,megyek is.Aszongya,de pénz van nálad?Kicsit agyaltam mit akar ez,lerántani,vagy mit,me nem kell a szutyka.Benyúlok hónalá,kicsike kigombol,meg kihúztam egy kis köteget,mondom neki,az utcádat is megveszem helóka,a szutykod viszont nem kell.Zsírot mennyiségtű megijedve,má nyitotta is a kaput.Menek kocsiba,telón lestem másik motrotot,ha mán eddig eljöttem,hátha van a környíkben,ha mán ország másik felin vagyok hátha sikerül venni valami szutykot.Me emez ,pfúúú,felnik repedve több helyen,a váz szintén,stücni kiütve,de jó kráteresre,telók,mind szarok,himba stb.Hűtők 20 helyen hegesztve,vízpumpa eresztő likja beszilózva,letoltam,jött a víz,nem fagyálló,víz.Szóval a motor innét már nem is érdekelt.Végül sikerült,hibásat vennem(me úgyis mind szar)ami motorikusan kuka,de szerkezetileg ép és nem utolsó sorban nem kókányolt.Megjegyzem itt is első kérdések közt volt a zsír.Mondom mivan?Mindenki ilyen éhes?Kitettem neki az árát,a sokbú azt az is csak lesett.Minek veszel ilyen szart,ha van újra valód is.Mondom,azé me azok is egy fostalicskák azt,nem akarok egy vagyont költeni 3 hónap múlva egy szutyokra.Aszongya viszed is?Mondom ja,má szedem is szét,azt betolom a kocsiba.Ember kiakadt
Na, most vagy veszek valamit vagy nem.Ha nem akarok venni,fel sem hívom.Ha meg elmegyek,úgy megyek,hogy hozom is,ha olyan és nem hazudgált róla.Me ilyen is sok van ,azt csak les ,ha ott hagyod.Szóval parasztok az eladók és a vevők közt is van sok.Mondjuk én még csak be sem indíttatom,nemhogy kipróbáljam.Miért nem?Me úgyis szétszedem ha hazahoztam.Mondhat akármit akárki,átlesem á-z -ig.Erre meg itt ronis kolega élő tanú,hoztak motrit,nem is lett beindítva.Nálam meg píz letesz azt viheti próbálni,erre is vannak élő tanúk a fórumon
tessék:
Aáásítás