Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja bocsex mindenkitől. mégg be sam kösöntem.
tessék:
Aáásítás
az a hajo vagy 5 éve minden télen ott van belefagyva a jégbe.... mivel lapos alju holmi azért nem töri szilánkosra a jég....

mostoha sorsu elhagyott hajo a Lopakodo...
ez igy van
én is ha inulnék a paraolimpilyán.. a futók közt..nem lenne szép
de azért gratula mert lehet déwid blályt meg a 3.d osztályból esett ki az elődöntőben
kv
te mijezaz amatőrbe megyünk ?

azért gratula meg hajrá persze mert csípem...de ha utálnám .....de ő mehetett volna schumakkerékkel is az elsőosztályba...
Jó reggelt Tegnapi napi eredmények Gratula Ádámnak
http://www.motorsport.hu/image...
havazik még mindig,mehetünk majd szánkózni
hály...doktor..az mi az a nagyvalami..hajó befagyva..de tényleg..ezmiaz
azt hogyvitted oda..az asszonyhúzta oda ki...mer a kiskocsival nem valószínű...
ez olyan kályt..big kályt?
hogy mér nem fórumtéma...
mert akinek kell az felhív és viszi..majd később..párhónap múlva... a haverjának is ilyet vesz mert neki is bevált....aki meg irogat meg érdeklődik az mind csak unatkozik..olyan még nem vitt..ugyhogy ...ha kell valami hívj..
csináltatni szok még ha kell...
de ez nem fórumtéma..hivj ha kell.
hívlak
70/6605261
Egy teli számot írjál már nekem légyszi
Amin elérhetlek persze
De szép kuta jó a kuta a háznál
jo sokan koriztak ma a hoviharban.. én a meleg lakásban kandallo... forro fürdő, kutyákkal játszás az udvaron...
3 hete voltam mint Mátyás király álruhában motorot venni.Píz zsebbe,idő lebeszél menek.Ember otthon nincs,de mielőtt odaértem volna is beszéltem vele.Picsa nyit kaput,motrotot mutogatja.Beszél milyen jó motor stb.Rá se néztem a szutykot lestem,jóvan mondom megyek ,me nekem ez nem kell.Képeken baba,ílőben meg halott.Pont jött haza a paraszt,szó szerint paraszt,me traktorral jött.Na aszongya gyüttem,tetszik?Mondom,nem.Megnézted rendesen?Elég is volt Következő kérdés pénz van nálad?Mondom nekem ez a szutyok nem kell,megyek is.Aszongya,de pénz van nálad?Kicsit agyaltam mit akar ez,lerántani,vagy mit,me nem kell a szutyka.Benyúlok hónalá,kicsike kigombol,meg kihúztam egy kis köteget,mondom neki,az utcádat is megveszem helóka,a szutykod viszont nem kell.Zsírot mennyiségtű megijedve,má nyitotta is a kaput.Menek kocsiba,telón lestem másik motrotot,ha mán eddig eljöttem,hátha van a környíkben,ha mán ország másik felin vagyok hátha sikerül venni valami szutykot.Me emez ,pfúúú,felnik repedve több helyen,a váz szintén,stücni kiütve,de jó kráteresre,telók,mind szarok,himba stb.Hűtők 20 helyen hegesztve,vízpumpa eresztő likja beszilózva,letoltam,jött a víz,nem fagyálló,víz.Szóval a motor innét már nem is érdekelt.Végül sikerült,hibásat vennem(me úgyis mind szar)ami motorikusan kuka,de szerkezetileg ép és nem utolsó sorban nem kókányolt.Megjegyzem itt is első kérdések közt volt a zsír.Mondom mivan?Mindenki ilyen éhes?Kitettem neki az árát,a sokbú azt az is csak lesett.Minek veszel ilyen szart,ha van újra valód is.Mondom,azé me azok is egy fostalicskák azt,nem akarok egy vagyont költeni 3 hónap múlva egy szutyokra.Aszongya viszed is?Mondom ja,má szedem is szét,azt betolom a kocsiba.Ember kiakadt Na, most vagy veszek valamit vagy nem.Ha nem akarok venni,fel sem hívom.Ha meg elmegyek,úgy megyek,hogy hozom is,ha olyan és nem hazudgált róla.Me ilyen is sok van ,azt csak les ,ha ott hagyod.Szóval parasztok az eladók és a vevők közt is van sok.Mondjuk én még csak be sem indíttatom,nemhogy kipróbáljam.Miért nem?Me úgyis szétszedem ha hazahoztam.Mondhat akármit akárki,átlesem á-z -ig.Erre meg itt ronis kolega élő tanú,hoztak motrit,nem is lett beindítva.Nálam meg píz letesz azt viheti próbálni,erre is vannak élő tanúk a fórumon
szép nagyon a jányka! még így becsomagolva is !

mi is kint voltunk téli túrán. alig lehet menni a hóba kezd magas lenni. megszámoltam vagy 1500 db vadkacsát pont csajomék üdülöjének végében telepedtek le. fura mert kacsákat még nem láttam fák közé bevackolni télen hóban. alig birtak az ágak közé beereszkedni. leizzadtunk mint a ló mire végigjátuk a tanösvényt. bálint itt berottyant a jég teljesen. ember nem lapátol le róla ennyi havat. úgyhogy ez szarni ment. viszont most tudnék értékelni egy snow mobilt.
Napot,de ennél jobbat! Mocskosfos idő van!

-10 és fújja a szél a havat!
Viktor!
Féktárcsákat tudsz még gyártatni
-15 fok szél stb...extreme ice skateing
Im Hard