tegnap kint voltam ezen a szaron. vicc. vagy talán nem is az,szánalom. az öreg beharangozta hogy las vegas minőségű show lesz..hát ha már helység nevekkel dobálózunk, akkor egy nyugati aluljáró jobban illik rá.
A szpíker botrány volt, a pálya gagyi. Sanya és Szvoboda szépet ment,Szatyina se volt vészes,de elkúrta a középdöntőt. nagyjából ennyi. Sok felesleges marhaság volt-fehérneműs cucc,trial stb...
bálint.. hát szép a gép.
büszek vagyok rád...
én meg itt állok felcsavarozva..tiszta új első...meg hátsó gumival...
és gondolkodok...
lyaú most arra fogom hogy alszik a kölök... még alszik..tehát ez van...nem tudok menni..fél hatkor meg szülinapi pharti..akko meg azé..azza a pár órára meg...
meg a hó is...40cm..há..akkor meg(de olyan porhó mint atom)
ááá ugy néz ki nálam ma:beellett a macska...
valakinek van tapasztalata beta rr 525 ről? 1 az 1be ktm blokkja van semmit nem változtattak benne? erről lenne szó http://www.krosszmotorok.hu/st...
08as forgalomba helyezhető és 2600€
Szevasz Nem tudom milyen szisztéma alapján van ez az "amatőr"be-kiosztás,de ha figyelmesen megnézed a neveket egynek sem ott kellett volna menni
Nem értek a lovakhoz,az az idő már elmúlt
ahogy elnézem voltak ott elég jo nevek is... Szatyina, Langer Jozsi, Sanya...stb...
szoval én csak Gratulálni tudok Ádámnak ezért a szép győzelemért....
tegnap kint voltam ezen a szaron. vicc. vagy talán nem is az,szánalom. az öreg beharangozta hogy las vegas minőségű show lesz..hát ha már helység nevekkel dobálózunk, akkor egy nyugati aluljáró jobban illik rá.
A szpíker botrány volt, a pálya gagyi. Sanya és Szvoboda szépet ment,Szatyina se volt vészes,de elkúrta a középdöntőt. nagyjából ennyi. Sok felesleges marhaság volt-fehérneműs cucc,trial stb...
ismered zozit?
akkor ver iz de qvescsön?
bálint.. hát szép a gép.
büszek vagyok rád...
én meg itt állok felcsavarozva..tiszta új első...meg hátsó gumival...
és gondolkodok...
lyaú most arra fogom
meg a hó is...40cm..há..akkor meg(de olyan porhó mint atom)
ááá ugy néz ki nálam ma:beellett a macska...
bálint ...összefoglalót kérünk.
thmx3
Esetleg lehet hogy emlékszel?
Köszi
van még bőven am a boltban ha kéne majd még valakinek....
fasza cucc
Szerintetek létezik tömítésszett karbihoz?
520-as exc hez kellene úszóházhoz.
08as forgalomba helyezhető és 2600€
kit?
értitek...
amúgy itt eseget még a hó -9 fok .....leesett vegy 20- 30 centi
Nem értek a lovakhoz,az az idő már elmúlt
azért
ahogy elnézem voltak ott elég jo nevek is... Szatyina, Langer Jozsi, Sanya...stb...
szoval én csak Gratulálni tudok Ádámnak ezért a szép győzelemért....
hol a balatoni önkörmányzati képviselllő-fán-k