Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo reggelt kislányok..
mást úgyse tudsz tesztelni rajta otthon.....

csak, hogy koszos- e ....meg mennyire híg...
de ezt tudjuk teszt nélkül is úgyhogy felesleges is csinálni....
minden mást csak laboratóriumokban lehet tesztelni az olajakon ...ezért építik őket milliárdokért...szóval ne vegyük el a mérnökök kenyerét így itthonról ....mert hülyén nézne ki...

amúgy elf fullsyntec 2T ..(nem a robogós lófasz) ...nem volt rossz ..elhasználtam belőle pár kartont és szétszedtem utána motoromat cr250 és nem volt baj vele......elfből csak erről tudok beszélni.....
Én használtam vagy is használom,nemsoká cserélem le..megmérem hidegen melegen a viszkozitását és megmondom milyen a többihez képest..szoktam így tesztelgetni nézni mennyire fekete,van kis gyűjteményem már itthon
Nálunk nem látszik ilyennek, de rohadt hideg van...
Zoozee tudsz valamit reagálni a mail-emre?
Danke schön...
dejólnézki .....ez amúgy a hideg levegő meg a nemtudoménmi megrekedt egy termikus zsebben miatt ilyen...
mi történt ?
már van rá tudományos magyarázat, érdekes hogy az idősebb ismerőseim akiket megkérdeztem h láttak e már ilyet mind azt mondta h nem, érdekes, ezis szerintem oylan duma amit beadnak a birka népnek aki nemis gondolkodik rajta csak elfogadja h ja ezaz mert ezt mondják rá az okosok
Szép is Köszi az élményt
kifagytá örg?
Te mi volt ma
Hajmáskér felett haverom elszállt mint a gyözemi zászló túlhuzta egy felmenöben , sziklás szaron azt kisértetiesen esett el mint anno egy 500 as kx es Batman visszaesett rá a térdre térd rotty KO sx 450 meg be a fenyök közé jobb térd tropa b nem tudta rugni kinn meg minusz feküdt a földön azt engedett ki benzint azt gyujtott tüzet én mentem fel amig birtam meg gyalogoltam 1 órát má sötétbe láttam meg a tüzet 1,5 óra mig leértünk a hegyröl a kocsiig koházba be motor maradt kinn ha kell egy SX 450 valakinek mehet keresni majd holnap behozzák neki szarrá fagytam holnap majd lemegyek csúszni
le akarom fénykpezni összes elem le va merülve
Húú bammeg,az kúúúva nagy köröcske Sose láttam ekkorát
Minnyá megnézem,azt megmondom
nade most komoylan iylet láttál már?
jaja,jönnek az ufók,most értem haza,már 8-kor -11 volt kint
Hát ilyen nálam mindíg van még a zsebemben is most ,fellehet szeletelgetni,mint a kolbászt és fóliában elvan örökre mint a befőtt nem kell mindet hurcolni.
nézzeteka holdra gyorsan! van körrülötte egy nagy kör ti láttatok már iylet?
a felét itthon is tom gyakorolni..már látom hogy is kell kezdeni..pl egykerék 1ben fékkel
még ezt nézem..zük
. .
bazki bálint. kurvára nekem való lenne a balaton. azt mondod az angolnák a homokba vannak félig elvermelve? mekkorák? milyen mélyen? csináld azt hogy egy erős bor aljába beszerelsz egy acél sújt. amivel át tudod törni a jeget egy ütéssel. max 8-10 centis jégig lehet aztán küzdős. az első ütésre a jégre gyakorolt nyomás elkábitja a halat! a feje fölött csináld! basszál oda neki akár balta is jó. ha szerencséd megszédül és nem úszik arrébb.. ekkor feltöröd a jeget felette és lenyulsz érte.
én tuti szedegetnék abból az alvó angolnából, ha ott laknék.

itt fogtam nem egy jó pontyot és csukát ezzel a módszerrel. csak átlátszó jégnél müködik! ma is kurvajót koriztunk! sötétedés felé begyujtogattuk a jég alá szorult mocsárgázt. látszik a jégen hol van alatta egy gázkürtő. kis jukat ütsz rajta és odatartod az öngyujtót. vigyázat! gejzirszerüen tör ki akár két méter magasra! könyen odavész a szakáll vagy szemöldök is. viszont rohadt jó poén. bárcsak ne esne hó. évek óta nem volt ilyen jég.