ezeket az alkudozókat én hamar és bunkón rövidre szoktam zárni,volt hogy a házig sem engedtem őket..kimentem eléjük a benzin kútra,meg kérdeztem van nálad pénz hogy motort vegyél?...hát csak meg nézzük
mondtam hogy akkor az enyémet meg sem nézed!..ez van
következőnek már mondtam a telefonba hogy ha pénz nélkül jönne a motort sem nézi meg nem hogy kipróbálja..
van még 1 aki meg akarja nézni, de olyanokat mondtak főlg az első érdeklődő hogy biztos valami összetákolt szar meg h tuti hegesztgetve van a blokkis belülről meg ilyenek
Maki nemtudom olvasod e?
mennyire sürgős neked eza rezójavító cucc? mert ha igen akor szólj és hozom vissza , ha nem akkor következő motorozáskor vagy valamior ráér?
szabad a gazda....fát vágtam
jó sokat,anyám meg visított hogy dobjam el a fejszét mert meglátnak a szomszédok és mit fognak szólni meg hogy összekoszolom magam de aztán Apummal nagyon jó párost alkottunk és az egészet eltakarítottuk
szia malév......micsoda cirkusz........páran pórul jártak....nagy a szar....pénz nincs....kormány nem tud alájuk nyúlni már...sőt ahogy hallom nem is nyúlhat....sajna ez a repcsi is elment....
nem esett.. a jég fasza. ma elkoriztunk Alsoörs oda-vissza, volt a mikor 3 méterre már hullámzott a viz... fuuu a nádas de komoly volt üveg táblán nézve...
bálint. ott esett hó? it szétbaszta a jeget ahogy kell. még nem sok esett tán 5-7 centi de azt mindenhova befujta a szél. szarni ment a jó jég.
eléggé nem akar megállni a havazás.remélem este ráhaggya ezt még le hete túrni bár már csak szenvedés lesz ,örömkori nem. ráadásul nem lehet látni a halakat sem. úgyhogy ezt most megúszták. amúgy olyan jég alatti bulvárkodásba benne lennék. lemennék a mély részekre és meghúzkodnám a nagy 100 kilós vermelő harcsák bajuszát. nameg vinnék nekik le forralt bort vagy pálinkát ne fázzanak.
DewEnduro-nak igaza van, ma már azért falun sem így működik a dolog... Van ahol lopnak, de sokszor meg is ütik a bokájukat miatta. Ahhoz hogy jól járj vagy kissebbséghez kell tartozni, vagy ismerni kell a "dörgést" kivel kell lepaktálni. Le lehet. De én úgy vettem észre az is egyre ritkább...
Nem éppen falu, s nagy biznissz lett errefelé manapság a fa, magántulajdon a környező erdők nagy százaléka, azaz "érdekcsoportok" alakultak, s nincs olyan UAZos akit rá tudnál venni ilyen műveletre(rögtön kiszúrják), nem csak a rendőröktől fosnak...
max kis kézikocsival ki lehet menni és hazavonszolni, az talán 1,2szer elnézik jobb esetben...
Ok nem kivágott fa elhozását írtad, de pl. az erdészet saját vágásra már ilyennel nyomul, szóval az erdőről fa elhozása az nem egyszerű történet errefelé...
te Dew .. te falun laksz nem? csak azért kérdezem mert faluhelyen az emberek elég hamar megoldják ezt a téli tüzelő problémát ... legalábbis ugy hallottam kimennek sthillel erdőre és a bedőlt vagy lábon száradt fákat összecsapkodják aztán haza megy kisteherautoval.. ingyé...
mondtam hogy akkor az enyémet meg sem nézed!..ez van
következőnek már mondtam a telefonba hogy ha pénz nélkül jönne a motort sem nézi meg nem hogy kipróbálja..
mi volt?..nem vitték el a motorod?
mennyire sürgős neked eza rezójavító cucc? mert ha igen akor szólj és hozom vissza , ha nem akkor következő motorozáskor vagy valamior ráér?
jó sokat,anyám meg visított hogy dobjam el a fejszét mert meglátnak a szomszédok és mit fognak szólni
nem motoroztam azt elárulom
és g..stílus..vígy inkább a gé pontok ellenőre
ma ök a tsúcsok
ill a többiek is 10...pont
szögesgumik fent 10cm hó már lent
ha igy halad vasárnap góóó
eléggé nem akar megállni a havazás.remélem este ráhaggya ezt még le hete túrni bár már csak szenvedés lesz ,örömkori nem. ráadásul nem lehet látni a halakat sem. úgyhogy ezt most megúszták. amúgy olyan jég alatti bulvárkodásba benne lennék. lemennék a mély részekre és meghúzkodnám a nagy 100 kilós vermelő harcsák bajuszát. nameg vinnék nekik le forralt bort vagy pálinkát ne fázzanak.
Nehogy így járjak
max kis kézikocsival ki lehet menni és hazavonszolni, az talán 1,2szer elnézik jobb esetben...
Ok nem kivágott fa elhozását írtad, de pl. az erdészet saját vágásra már ilyennel nyomul, szóval az erdőről fa elhozása az nem egyszerű történet errefelé...
ezt mesélték falusiak ...
http://youtu.be/Egxo4d53Vo0