Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a vázban van, a hütöfelfogatásban nincs. a vázban is csak kizárólag annyi ,hogy a váznyúlvány nem jó egyiké a másikra m,de azt is át lehet szabni egy perc alatt. amúgy semmi különbség! rá fog menni a hűtö 100%
hali mesterek van külömbség a 2004-2006 exc-sx között a váz illetve a hütö kialakitásba-felfogatásában
ez egy LI 2 azaz liberátor. legalábbis azt hiszem. szolnokon a reptéren ebben van a bűfé! igazi legendás gép!
border nyuszi..
tutti hogy te voltál...

amugymeg malév témában ez törvényszerü volt hogy egy régi őskövűletet ami tul van adminisztrálva , és egyre nehezebb fentartani a működését, elöbb-utobb megeszik a fapadosok...

ez a világ rendje.. ez van...ahogy szali mondja én se repültem sose maléval mikor a félőből elvitt mindig egy fapados.. nyilván oda veszek jegyet..
ja ennyi eszük van napmint nap tapasztalom
jég alatti buvárkodás a téma... de psszt ez titkos...
miért ? gondolod én tettem tönkre a malévet?
kb. 4 éve ...és ezzel hasítottunk itt esztergom és a pilis felett...még szereltük is menet közben....
zozi. mikor ültél repülőn utoljára? és akkor milyen gépen utaztál?
gyanúsak vagytok.

minek kéne nyúlkálni a vízben? csak nem angolnára vadásztok? rapsic banda!
szewasztok ...jó reggelit hideg van itt egy szál hó sincs ...és nincs malév se.....
hát "örömmel" olvasom az izraeli zsidótörténetek megint befelé jönnek....telaviv kezdte a rontást, és megadta a kegyelemdöfést , hogy előre kellett fizetni a kerozinért és ez el is indította a lavinát ...közben ez futótűzként terjesztve....direkt....mindenhol előre elkérték a lecsót és ez felgyorsította a tervezett pénzkiáramlást ....hozzáteszem az amúgy is gyenge lábon álló malévet....
rohadjon meg az összes patkány aki ehhez a folyamathoz hozzásegített....ámen
sál sapka..
akkor sok sikert az 1 fokos vizben valo nyulkáláshoz... -10-ben hoviharban...
holnap se les jobb idő
hüjevagy-e ? biztos hogy nem megyek le a jégre minusz 10-ben hoviharban...

megafaszom az... ott lesz az holnap is...
kész vagy?
csok favágok gyöngye... olvasom széthasogattad a világ összes fáját.. jo indulatkezelő dolog..
itt is szakad a ho -10 van, és a szél is fuj ... szoval elfujja majd faszán a balaton jegéröl a havat...

ma biztos nem megyek le ebbe a moslékba korizni, tegnap elég volt... ma szoba program...
lyaúreggelt..ásítás.
há itt náluk20-22cm haw már lehullott+ha ma is igy fogja rázni a hawleplet akkor..holnapra meglesz a 40-45cm hó
mivel minden kő kemény..igazio porhó van lehullóban..ha ez majd összetömörödik..az fályni fog.. igy viszont csak söpri az ember a havat. délután indítják a sífelvonókat

legalább a korisoknak ez kedvez. lehet korival meg haúlapáttal menni oszt tolni a havatot
Ja és sirtam is közbe
Azt belenéztem a tükörbe és még a fogam is arany lett