Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_ec_ec_300-5228016
tud
valaki valamit erröl a motorról?UUU nagyon érdekelne de pénzem nincs rá de azért derítse ki valaki ki a tulajdonosa mennyire megkímélt ,nem e lehajtott ,mennyit eszik nem e lopott ,adnak e hozzá benzinpénzt, különben nem tudok aludni jaaaj nagyon beizgultam rááá pfffffffffffffffffffffff
Képek sokat tudnak csalni, bár nem tudom miben jobb mint egy ktm... Úgy tudom ha alap rugóstagok vannak benne akkor kicsit puha, (gondolom az 50-es azért nem lehet rossz), magasabb kormány, ill. alapból tuning kidörrentő... Ja meg a himbás hátsó...
Tudtál beszélni vele?
Így van!
hát mér nem ugrottál rá gyorsban..
kár hogy a 350esre a románok rápörögtek... nagyon tetszetős a gép!
Nekem is ez volt az első kérdésem, hogy a képen.... azt mondta élőben más, akkor valszeg hazudik a kép
Pedig szar nem lehet egyik se,árban sem rosszak, van ismerős ausztirából, aki Ktm ben utazik és azt mondja hogy sokban jobb a Beta, hát nem tudom... árban biztosan
A 450 rr is le van amortizálva? Hmm... pedig képen nem néz ki rosszul! Jó volt a fotós...
Azért egy olyan jól beállított 50-es Marzocchi-t kipróbálnák...
A biciklimen van elöl egy öreg darab, de elég kellemes még -8 ban is...
oké.
Háj Bálint. Nincs kocsi, most nem tudunk lemenni...
Sziasztok!
Kiscsuka egy haverom ma hozott tőle egy 530 -t(már nem az első amit tőlük hoz), megnézett minden motort, az 525 le van élve azt mondta ,de a 450 rr is, amire azt mondta hogy szépés érdemes volna az a 350 rr, meg az öninditós 250Exc (ezek nincsenek fenn hirdetésben)

Nálunk nincs sok hó 1-5 cm max!Jövőhéten meg ha mijndne jól alakul napközben már plussz lesz!(ha csak pár fok is )
Szia!
Köszi a lehetőséget. Pont ma beszéltem vele, hogy mi újság van. Péntekre délelőttre beszéltük meg(szabin leszek), hogy addigra tuti kész lesz és megyek le hozzá a cuccomé meg másért is, ha addig ráér neked a levitel, akkor leviszem, felesleges ne menj le hozzá, kihozod nekem és lefuvarozom, de nem tudom neked szükséges-e a személyes tali vele, ahogy gondolod.
Szia Dew!

Holnap vagy szerdán megyek le Kornélhoz,fiszem le neki a főtengelyt!Ha szeretnél le jönni hozzá szólj,le viszlek szivesen!
szóval ezeket akarod felcsavarozni a bütyökre
Kopásállóság is megoldva
Most hogy ennyire belejöttem a kuplung bástyára való lemezre hajtogatásban, lehet hajtogatok már a gumi bütykökre is párat ezen ötlet alapján
most agyalok, lehet inkább T-vas lesz beültetve a bütyök aljáig, minden második soron.. lánctalpas elmehet a picsába...
persze hogy megyek.. csak kéne kicsit nagyobb ho.. de most pl esik szépen...

kéne vagy 40 centis ho hogy kiprobáljam a szögvas hogumit...igazi lapátos agyrém...
Nem kell ahhoz Moszkvába lakni mostanában, erre felén is bepuszil a 20 as.
Látom, te mész motorozni ebben a jó időben is
-21.. az már durva... tán elköltöztél Moszkvába...
ma nem motorozok... jégre megyünk, korcsolya , ilyesmi...
RENDBEN!
Igazolj vissza most jut eszembe
http://www.inzerciamoto.sk/end...
még keresek ha meg tudok valamit majd szólok
Tudsz élni
motorolsz ma?ha erre járnál beugrassz kapsz csokisfahélyas palacsintát!
Made in home +forró tea/CSOKI/KV
Reggel 6 óra: -21 ez sem vészes, kár hogy a buszra 32-33 percet vártam...
Így már picit hideg volt...
2T re akarsz cserélni?
ECX vagy EC?
Ezek szerint full kontaktba szeretnéd nyomni az extrémet?