Gyorsba fogalmaztam, sorry
Szóval lassabban:
Kerekek ki, első futómű ki, hátsó lengővilla ki de autó mérettől függően lehet maradhat pár dolog
Egyébként hátsó lengővillát úgy is kiveszem, h benne van a kerék, rajta a fék, lánc, stb. az elejét az valóban mókás lenne kerékkel kihúzni
jó persze nálunk akiket tanítottam ...megáltak a 3m széles lövészároknál...mer azér az is félelmetes...föleg hogy a leérkezők..nincsenek eldózerolva.
csák noris megcsinálta..tudtam..tudtam ...
és nyá-ronis
déw.. tanuld meg
a mazsoláknak csak a pattent külső számít..ill ugy élből benyelik hogy egy éve full generál volt(kb azóta alig tudott vele motorozni akkora rakat szar.. mondom úgy néz ki mint a patika..mert nem használja..nem tudja-persze vannak kivételek( betétek is )
azé ha meg van a neú gép akkor rakd fel a fhórumra egyből
hát igen..amig nem vagy lusta baszogatni a heverokat..a futós autóért addig igy megy aztán megunod ..és ha futót nem is veszel.. horgot rakatsz fel.
jácint...virágom
hát ha eljönné ide... a kis síkságbavannak olyan helyeim ahol megtanulnád az ugratást..gyorsan...
csak egy kis lövészárok átbillentéssel kezdenénk...mindösszessen 2méter a fesztáv...aztán nőnek szépen a gödreink és a végén a 8mm széles 3m mély teherautóbeállót is erölködés nélkül átvinnéd..onnantól kezdve meg... már nem lenne akadály....
és a vége... akkor még nagy szám volt de most egy ekkorát..bár mikor a hegyekben is. http://youtu.be/u4pYJMs4A-M
déw. ezt nem hiszem ,hogy komolyan gondoltad:) még ,hogy a lengővilla meg az első villák kerekestül. szereltél te már ki teleszkópot? ahhoz, hogy kihúzd a hátsó lengőt kerekestül ,azért egy pár dolgot még meg kel oldanod. pl fékcsővel mit csinálsz? amíg benne van a kerék még csak a féknyerget se tudod kihúzni. ugyanez elöl picit egyszerűbb, de ez egy agyrém. ha így akarsz menni valahova nekem ne szóljál .
Ezzel szoptam én is mindig. Motorozni vittek mindig,csak ha mosni vagy szerelőhöz kellett vinni,akkor kellett mindig valakit megkérni.Aztán rakattam vonóhorgot.
még nem siekrült eladnom még akár azis szóüba jöhet ha addig még meglesz a motor de jobban szeretnék endurot lehetőleg önindítósat de ennyi pénzért megfontolandó mind1 ha már elvitték a cr t ráérek ezen agyalni
Első villa kerekestől ki, hátsó lengővilla kerekestől ki és sok kis autóba is belefér a motor
Ha menni akarok valahova(már pedig tervben van) én is csak így fogom tudni szállítani
Ha már berg, csak kíváncsiság a Viktor 2005-ös gépe fele áron komolyan nem érdekel
Még ha nincs is patent állapotban, amit kétlek azok alapján amit Viktor mondott, akkor is megmarad 200-300eFt-od felújításra, viszont ha veszel egyet más forrásból rendes áron és arra is költeni kell, akkor azt már miből.
Egyébként szívből kívánom, hogy jó motort sikerüljön venned!
CR-t sikerült eladni?
Gyorsba fogalmaztam, sorry
Szóval lassabban:
Kerekek ki, első futómű ki, hátsó lengővilla ki
Egyébként hátsó lengővillát úgy is kiveszem, h benne van a kerék, rajta a fék, lánc, stb.
csák noris megcsinálta..tudtam..tudtam ...
és nyá-ronis
déw.. tanuld meg
a mazsoláknak csak a pattent külső számít..ill ugy élből benyelik hogy egy éve full generál volt(kb azóta alig tudott vele motorozni akkora rakat szar.. mondom úgy néz ki mint a patika..mert nem használja..nem tudja-persze vannak kivételek( betétek is
azé ha meg van a neú gép akkor rakd fel a fhórumra egyből
jácint...virágom
hát ha eljönné ide... a kis síkságbavannak olyan helyeim ahol megtanulnád az ugratást..gyorsan...
csak egy kis lövészárok átbillentéssel kezdenénk...mindösszessen 2méter a fesztáv...aztán nőnek szépen a gödreink és a végén a 8mm széles 3m mély teherautóbeállót is erölködés nélkül átvinnéd..onnantól kezdve meg... már nem lenne akadály....
és a vége... akkor még nagy szám volt de most egy ekkorát..bár mikor a hegyekben is.
http://youtu.be/u4pYJMs4A-M
A csajoknak a videón szólni kéne, hogy fel lehet állni a motoron
Ha menni akarok valahova(már pedig tervben van) én is csak így fogom tudni szállítani
Még ha nincs is patent állapotban, amit kétlek azok alapján amit Viktor mondott, akkor is megmarad 200-300eFt-od felújításra, viszont ha veszel egyet más forrásból rendes áron és arra is költeni kell, akkor azt már miből.
Egyébként szívből kívánom, hogy jó motort sikerüljön venned!
CR-t sikerült eladni?
Olvad a hó
Mi nem szoktunk pályára menni,csak a bakonyba!