inkább vedd meg zarándi 450 bergjét. 2005 ös. ráadásul az tök jó és megbizható ráadásul nevetségesen kevésért adná oda. azzal nem baszol rá. ár érték arányban nem hiszem hogy találsz jobbat!
itt amiket láttunk ,kivétel nélkül ütni, verni, rúgni kellett az oldalát a légszűrőháznál. azt ne kérdezd miért. biztos ott van valami elektronika. az meg néha nem érintkezett vagy mi a kórság. amúgy jóaz. van két kereke,blokkja ,váz meg féke. mint az összes többinél.
Interneten keresgess, itt saját szubjektív tapasztalatokat fogsz kapni még pluszban.
Már írtak neked 2en, még talán 3-5 embernek volt már ilyen motorja itt a fórumon, de sokkal jobb véleménnyel ők sem lesznek szerintem...ha jól rémlik a GG 4T-k röviden kacatok, nem éri meg venni, mert sokkal több lesz a szervíz, mint egy másik gyár hasonló ccm es 4T motorjánál, de ez csak emlékkép a fejemben a fórumon leírt infók alapján, szubjektív tapasztalatom nincs.
Nem hogy örülnél, kicsúszkálhatod magad de kegyed még kis hazánkban?
A legjobb, amikor idegen helyre mész ilyen nagy hóban, nem takarított úton és egyszer csak hopp, eltűnik az első kerék
Azért belegondolva, ha minden ember ki tudna bontakozni teljesen, ami igazán benne van, azt meg tudná teremteni, nem kötné le a robot, gondok, stb, vajon mennyi csoda lenne a világban
Ha ennyire benne vagy a húzkodásban, pár kivágott nagyobb fát behúzhatnál ide hozzám motorral, az nem tűnik úgy fel mint egy UAZ megrakott fával
Jó a gumi
Az autószerelőm most adta el a 07-es 450 rr-t 750 ért, komplett új idomszettel(lámpástól) tök jó állapotba!nem is hirdette csak jött hozzá egy valaki és elvitte, kell hozzá a szerencse is hogy manapság bármit is megvegyenek!Szerintem.
Ha egyszer kipróbálok egy 4T akkor az Beta lesz, azon a szinten amin mi vagyunk az is elég nem kell hozzá Ktm+ WP teló, ha meg nem oly jó a futómű akkor szólunk Csika bácsinak
http://www.sportmotor.hu/motor...
vagy egy másik cikk
Interneten keresgess, itt saját szubjektív tapasztalatokat fogsz kapni még pluszban.
Már írtak neked 2en, még talán 3-5 embernek volt már ilyen motorja itt a fórumon, de sokkal jobb véleménnyel ők sem lesznek szerintem...ha jól rémlik a GG 4T-k röviden kacatok, nem éri meg venni, mert sokkal több lesz a szervíz, mint egy másik gyár hasonló ccm es 4T motorjánál, de ez csak emlékkép a fejemben a fórumon leírt infók alapján, szubjektív tapasztalatom nincs.
2004évjárat menyire szerviz igényes mit lehet
rola tudni sm ként használták de én endurozás ra akarom
jopár alul tervezett alkatrész van benne, meg elektromos bajok, főleg kontakt hibák biztositék tábla, gyorscsatlakozoknál...stb
mondjuk ha juicecooler-al átépitteted akár még jo motor is lehet...
A legjobb, amikor idegen helyre mész ilyen nagy hóban, nem takarított úton és egyszer csak hopp, eltűnik az első kerék
mazochista jelentése:
aki abban talál élvezetet, ha valaki megalázza vagy fájdalmat okoz neki
Azért belegondolva, ha minden ember ki tudna bontakozni teljesen, ami igazán benne van, azt meg tudná teremteni, nem kötné le a robot, gondok, stb, vajon mennyi csoda lenne a világban
Jó a gumi
Vagy inkább földművelők?
Há ja, az 50-es nem lehet rossz!
Az autószerelőm most adta el a 07-es 450 rr-t 750 ért, komplett új idomszettel(lámpástól) tök jó állapotba!nem is hirdette csak jött hozzá egy valaki és elvitte, kell hozzá a szerencse is hogy manapság bármit is megvegyenek!Szerintem.
Ha egyszer kipróbálok egy 4T akkor az Beta lesz, azon a szinten amin mi vagyunk az is elég nem kell hozzá Ktm+ WP teló, ha meg nem oly jó a futómű akkor szólunk Csika bácsinak
http://youtu.be/BgAlQuqzl8o