miről beszélsz Ronis? "A balatonkenesei rendőrségen az kérdésére azt mondták, hogy az autók tulajdonosai ellen szabálysértési eljárást indítanak, mert megsértették a jégen tartózkodás szabályait. A büntetés ilyen esetekben általában nagyságrendileg húszezer forint szokott lenni."
az hagyján, de ha olvastad, az ilyen esetekben kiszabható büntetés nagyságrendileg általában húszezer forint hát az a sok kivonuló ember, meg a cucc, amivel majd kihúzzák... ez mind mennyibe kerül? mert két újgazdag buzinak vigéckedni volt kedve a Balaton befagyott vízén
gondolj bele milyen occso jaszkari volt ez a plázadroidnak...
kihuzás autonkét egy 100-as, büntetés szintén vagy 100-150, aztán ha a motor vizet is szivott, vagy olajba jutott a viz és ugy is ment picit , akkor egy fél motor felujitás, automataválto szintén darabokra szed kiszárit..stb..
auto belseje szétszed, kiszáritgat, meg esetleg pár elektronika , relé szenzor, is elment borért a viztől....
egyszer láttam olyat babodon a nagydagonyába zsir új három gyémántal padlogázon , plato tele részeg félmeztelen emberrel....a teteje látszott csak ki a vizböl... utána a kraz kihuzta a partrol, a társaság meg szépen lecsendesedett... fuuu azok is rendes tajgetosz+-ok voltak...
Nekem még sok újat lehet mutatni, fiatal vagyok még motorozás területén a 3-4 évemmel
Most épp azon töröm a buksim, hogy bányásszam ki épségben a mágnest a lendkerékből, amit fémragasztóval lett beragasztva. Melegíteni nem akarom, mert lemágneseződik 80C felett. Létezik valami oldószer? Van 2 lendkerekem törött mágnesekkel, a kettőből akarok csinálni egy épet, bár előtte még méricskélek pólusokat, stb., h jó lesz-e. Végül is ment a motorom repedt mágnessel is, de még is kockázati tényező, eddig megúsztam
na mi a helyzet béláim az úrban:-))
hát ez szép.. két kalapáccsal rámegy a jégre oszt csodálkozik hogy feltörték a jeget..hát a kocsi neve hammer...kalapács..nem hótetején futó gyalog kakukk..
hammer bakker
hát én megvárattam volna velük hogy kitavaszodjon.
mer gazdagbuzivagyok... inkább lyettsíkível ment volna vagy sznobmobillal.. mi van nincs rá pénze?
há adok neki kölcsön....
észt adni nem tudok...mer olyan nincs hogy észátutalás
csak olyan van hogy pénzátutalás
Dakar téli változata? , de egy fostalicska autó ez a Hammer, 1m-es víz egy kis jéggel párosítva megállítja
Viszont ha odáig elbírta a több tonnát a jég, akkor lehet vastagsága
bazzeg... ismeretlen jégenpl ha korizunk át a balcsin ,vagy a fűzfői öblön még arra is oda kell figyelni hogy egymás mellett NEM szabad beszélgetve korizni, hanem távolságot kell tartani...
mert kis területen nyomják a jeget nagy sulyal, és ha egy beszakad a többi is vele együtt a vizben lesz...de ezt még egy ovodás is tudja...
ezek meg rámentek jaszkarizni egymás mögött 2 db 3 tonnás hummer fossal a jégre.. ezeket még az oroszlán is sirva enné meg...
kihuzás autonkét egy 100-as, büntetés szintén vagy 100-150, aztán ha a motor vizet is szivott, vagy olajba jutott a viz és ugy is ment picit , akkor egy fél motor felujitás, automataválto szintén darabokra szed kiszárit..stb..
auto belseje szétszed, kiszáritgat, meg esetleg pár elektronika , relé szenzor, is elment borért a viztől....
egyszer láttam olyat babodon a nagydagonyába zsir új három gyémántal padlogázon , plato tele részeg félmeztelen emberrel....a teteje látszott csak ki a vizböl... utána a kraz kihuzta a partrol, a társaság meg szépen lecsendesedett... fuuu azok is rendes tajgetosz+-ok voltak...
oldoszer nincs...
Most épp azon töröm a buksim, hogy bányásszam ki épségben a mágnest a lendkerékből, amit fémragasztóval lett beragasztva. Melegíteni nem akarom, mert lemágneseződik 80C felett. Létezik valami oldószer?
hát ez szép.. két kalapáccsal rámegy a jégre oszt csodálkozik hogy feltörték a jeget..hát a kocsi neve hammer...kalapács..nem hótetején futó gyalog kakukk..
hammer
hát én megvárattam volna velük hogy kitavaszodjon.
mer gazdagbuzivagyok... inkább lyettsíkível ment volna vagy sznobmobillal.. mi van nincs rá pénze?
há adok neki kölcsön....
észt adni nem tudok...mer olyan nincs hogy észátutalás
csak olyan van hogy pénzátutalás
Viszont ha odáig elbírta a több tonnát a jég, akkor lehet vastagsága
mert kis területen nyomják a jeget nagy sulyal, és ha egy beszakad a többi is vele együtt a vizben lesz...de ezt még egy ovodás is tudja...
ezek meg rámentek jaszkarizni egymás mögött 2 db 3 tonnás hummer fossal a jégre.. ezeket még az oroszlán is sirva enné meg...
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Erre nem lehet mit mondani.....
amugy ez csak letaposott sipályán megy el szerintem...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_200_sno_runner_homotor
-5499201