érdekel az a motor is amúgy a küldeje nem érdekel nekem tökéletes úgy ahogy van a motorja leygen jó tényleg zarándol tudnál valamit mondani a motorról mert nem látom már az eladó motorok között a tied az fc ha jól emlékszem világítása van? meg volt már valami cserélve a motorjában? hány üzemóravan benne?
figyu. szép dolog ,hogy szüleid segítenek, becsüld meg . nem semmi azért hogy egyálltalán ilyesmire adnak zsét!
nem tukmálás kép, mert nekem aztán tökmindegy ,de szerintem a viktor bergjével nem járnál szarul. 3 kiló szinte ingyen van. ráköltesz egy 20 ast és még szép is lesz. ami még mellete szól ,hogy nevetségesen keveset eszik! ez az egy megbízható motorja volt életében.
nekem meg utaljon már ki a központ egy db 2010- utáni 125 ös exc-t vagy egy berget léci. köszi!
mind a 2 alkalmi szóval 1x itt 1x ott egyik az nem egy megszakadós meló takarítani kell egy gyógyszergyárban 8órát a másik az már keményebb szemcseszórni kell viszont ez jobbanis fizet ittmeg aynit kell ameddig késznem vagy volt h 10órát nyomtam volt h 6ot mind1 csinálom amíg kell ez az utsó évem suliban szóval amint végzek megyek valami állandó melóra akk ezta sulit végezték vagy traktorosak lettek vagy hegesztők nagy átlagban szerintme eltudok majd helyezkedni
Én még nem vagyok öreg(33), de adnék egy tapasztalati tanácsot, alkalmazotti munkából sose lesz pénzed kettőből meg pláne nem, kicsinálod magad, annyit meg nem ér az egész inkább próbálj meg egyre koncentrálni, olyat szerválni amivel keresel is keveset, ha nem szeretnél robotolni éhbérért, akkor meg töprengj el azon mi is az amiben igazán tehetséges vagy, ami ott lakozik benned, s ez irányba próbálj meg elmozdulni, amíg teheted és nem zabál meg a mókuskerék, nincs a nyakadba a gyerek+asszony, stb.
Tudom még fiatal vagy, van energyi, de gyorsba fogy, főleg ha sok fronton nyomulsz.
majd megpróbálok venni valami oylat ami nem fog széthullani de ezt 100%osan nem lehet sajnos megállapítani reménykedni lehet de kilehet fogni jókat, melózni meg annyit melózok amennyit csak tudok meg ha minden jólmegy 2 helyen fogok melózni suli mellett
Hát 1et tudok mondani ezzel sok újat nem mondok a motorozáshoz még hobby szinten is PÉNZ kell 2T 4T mindeggyikhez PÉNZ kell
Ronisnak is igaza van amig a 4T nem esik szét addig jó kevesebbet eszik,öninditó,nyomaték,kezelhetöbbstb egy4Tben 3x anyi kopo,forgó mozgó alkatrész van mint egy2T be ahhoz hogy öröm legyen ne üröm megint csak pénz kell2004-5ös EXC 450 ,525ök már korukból adodóan megin lutri nem tudni kii,mikor,mennyire nyúlt bele már mi lett cserélve ,megbontva,hányszor stb...pl megveszel egy tip top 450 et 2005 7éves motor anyaghiba bármi elszállhat stb...2-3kilóba belecsuszhatsz egyböl ,2T se ingyen megy,levegövel 1 dugóval 1000 órát stb....tökmind1 mit veszel legyen benne örömöd ki lehet fogni azért jót is !
sajnos nem úgy menek az anyagiak mint 3éve akkor még versenyzésre is volt pénz mostmeg nincs, valamennyit tudnak adni anyámékis de jólenne úgy ha nemkéne 20éves leszek mindjárt szeretnék minnél többmindent magam intézni meg nem szeretném h az a pénz amit megkeresnek anyámék ilyenekre menjen el dolgoznak eleget és ők se lesznek már fiatalabbak
persze jo a 4t amig valami szét nem akad benne, és mivel háromszor anyi forgo-mozgo alkatrész van benne ezért erre joval nagyobb az esély...
amugy nem akarlak meg győzni semmiröl..
tény hogy a pénztárca befolyásolja a motor választást....
amugy jo kis nap volt a mai.. esedékes a balcsin átmotorozás, 20 centi felett van a jég vastagság, csak a rianásokra, meg a szétnyilásokra kell figyelni...
Elhoztam ma a cuccokat a szerelőtől, lehet össze felé borítani a blokkot , azt mondta ez a főtengely sonka még nem volt préselve, a gyári cuccok voltak benne, 14 éves mondjuk szépen is néz ki viszont ha abból indulok ki, h 14 éves, akkor ezt a motort előttem tuti nem használták ennyi üzemórában/év mint én, mert kizárt, h ennyi üzemórát (kb. 1400) kibírjon
igazából az nem érdekel h egyszerűbb mert élményre a cr jó, dolgozni kell vele nagyon, ez nekem bejön csak a fogyasztás meg a cr az cross és azért azt fentartani drágább mitn mondjuk egy 300as endurot de még olcsóbb fenttartani egy iylen nagy 4t t is 450-550 körülit és előre meg is köszönöm azoknak akik nem értenek ezzel egyet és meg akarnak győzni h nem így van
persze hogy volt.. sikerült ugy pofára esnem 50-el, hogy jajj, mert kinder behuzott a nagy hokupacba...a kori persze rögtön megállt benne... fincsi volt..
Láttad a Taddy gyereket, él még egyáltalán?
Úgy el van tűnve, semmi extrémen nem indul, már csak teremben nyomja
Na jó, mentségére legyen szólva ezen a sorozaton elindult
300-as 2T ben is gondolkodhatsz szerintem, ha tötyögős extrében mész többször, ahol nincs nyitva a power nem eszik annyira sokat, tény, hogy 4T-hez nem lehet mérni, de a CR-ed től jóval kevesebbet fog zabálni.
nem tukmálás kép, mert nekem aztán tökmindegy ,de szerintem a viktor bergjével nem járnál szarul. 3 kiló szinte ingyen van. ráköltesz egy 20 ast és még szép is lesz. ami még mellete szól ,hogy nevetségesen keveset eszik! ez az egy megbízható motorja volt életében.
nekem meg utaljon már ki a központ egy db 2010- utáni 125 ös exc-t vagy egy berget léci. köszi!
Tudom még fiatal vagy, van energyi, de gyorsba fogy, főleg ha sok fronton nyomulsz.
Hát bátrak vagytok
Ronisnak is igaza van amig a 4T nem esik szét addig jó kevesebbet eszik,öninditó,nyomaték,kezelhetöbbstb egy4Tben 3x anyi kopo,forgó mozgó alkatrész van mint egy2T be ahhoz hogy öröm legyen ne üröm megint csak pénz kell2004-5ös EXC 450 ,525ök már korukból adodóan megin lutri nem tudni kii,mikor,mennyire nyúlt bele már mi lett cserélve ,megbontva,hányszor stb...pl megveszel egy tip top 450 et 2005 7éves motor anyaghiba bármi elszállhat stb...2-3kilóba belecsuszhatsz egyböl ,2T se ingyen megy,levegövel 1 dugóval 1000 órát stb....tökmind1 mit veszel legyen benne örömöd ki lehet fogni azért jót is !
amugy nem akarlak meg győzni semmiröl..
tény hogy a pénztárca befolyásolja a motor választást....
amugy jo kis nap volt a mai..
Az a lényeg, hogy jót szórakoztatok
Úgy el van tűnve, semmi extrémen nem indul, már csak teremben nyomja
Na jó, mentségére legyen szólva ezen a sorozaton elindult
Motorvásár/cserebe ügyében mi a helyzet?
Már csak 1 hónap és talán lesz vasam, ja még utána még 1 legalább, míg újra megtanulok motorozni
Volt ma jégbordozás?