koriztunk, azt birja a 15 centi jég.. mondjuk mocskos hideg van ilyenkor nagyon rideg a jég ami azt jelent hogy ugy ropog simán beszarsz ha nem vagy hozzá szokva...
amugy könyebb autoval, trabival kispolákal simán rá lehetne már menni...
Éljen az elektronika egy motor világítással szívtam ma cseppet, minden bekötve elvileg jó helyre, de csak nem pilácsol, hát nem meg volt szakadva a teljesen épnek tűnő test vezeték
én fizettem már 20ezret közterületen hugyozásért. hajnali 3 kor mentem haza részegen egy szar sötét parkos részen gondoltam dobok egy sárgát. kutya nem járt arra senkit se zavartam bezzeg egy tetves fakabát autó épp arra jött 3 db 16 éves rendőrrel. és valahyog belekrültem a lámpa fényébe ahogy botorkálok. megmotoztak ,szarakodtak velem egy órán át ,aztán kaptam egy 20 ezres csekket! gartuláltam nekik ,hogy rohadt kemények és nagy fogás voltam! éljenéljen! persze le is köcsögöztem őket. még a legelején :)) amikor rámrontottak az autóval.
amugymeg most igy jobban utána gondolva, egy napig a vizben álltak ugyhogy motor-válto generál rendesen bejátszik, + kompjuter összes relé egyébb elektronikák... igencsak befigyel a gazdasági totál kár...
volt pár éve hasonlo zirci igen okos rendőrök valami traktoros fatolvajt akartak üldözni vitarával, belehajtottak a patakba, el is süllyedtek...
na az is gazdasági totálkáros lett...
a Balaton egész területe tájvédelmi körzet, Balaton felvidéki nemzeti park gondnokság... egy egész napig ott voltak a vizben tegnap szakadtak be csk ma vették ki őket benzin olaj ment a balcsiba...szoval ha rájuk basszák ők is a feljelentést akkor az csak önmagában 150 ezer /auto aztán olyankor kontrázik még a Natura 2000 is, az szintén ennyi.... környezetvédelmi birságok kemény dolgok...itteni motorosok tudnak rola mesélni...
max a rendőrségit usszák majd meg egy 40-50-böl...
Hummert vennek occson,nem tud vki?motorhibas is jo
amugy könyebb autoval, trabival kispolákal simán rá lehetne már menni...
Kéne már egy kis Viktor hard endúrós motorozás beszámoló a fórumra, nagyon lagymatag
Valami régebbi emlék, amit még nem írtál le?
Éljen az elektronika
Ezt is
Rikizuzda kérném hozzárakni a oktató hoz!
Szólhattak volna még Ronisnak is, ott jégbordozott volna a kis robogójával körülöttük
Most őszintén, ki nem csinált marhaságot, amíg fiatal volt
volt pár éve hasonlo zirci igen okos rendőrök valami traktoros fatolvajt akartak üldözni vitarával, belehajtottak a patakba, el is süllyedtek...
na az is gazdasági totálkáros lett...
a Balaton egész területe tájvédelmi körzet, Balaton felvidéki nemzeti park gondnokság... egy egész napig ott voltak a vizben tegnap szakadtak be csk ma vették ki őket benzin olaj ment a balcsiba...szoval ha rájuk basszák ők is a feljelentést akkor az csak önmagában 150 ezer /auto
max a rendőrségit usszák majd meg egy 40-50-böl...
Azert megkerdeznem,h ejszakas a gyarban ,h 2 Uaz al kocsikazik a Balatonon?