de mondok egyet fodjunk össze
- én ezt tudom adni www.zsojo-kipufogo.hu vagy ezt www.szeglemezpresgep.hu
- BB marha jól tud üzleteleni
ki tud még hozzátenni akár nyelv ismeret akár bármit tudást ismeretséget akármi amiből az életünket jóbbá tudnánk tenni várom a komoly ötleteket vagy munkákat
Ezzel ugyanígy vagyok én is, nem azért lakom lassan 32 évesen még anyámékkal, mert nem akarnék önállóan élni, hanem mert nincs miből. Illetve olyan áron lenne, hogy tényleg a munkám lenne a hobbim (is), mert nemhogy motorozásra meg lövészetre, de még internet-előfizetésre se biztos hogy telne...
Az lehet hogy máshol sincs kolbászból a kerítés, de pl. ha átnézel a TM topikba, Andris hozzászólásaiból azért kicsit árnyaltabb kép bontakozik ki a nyugat-európai viszonyokról...szerintem nem csak én gondolom úgy hogy összességében ott "kicsit" azért könnyebb ott az élet
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de ameddig a szülőknél lehet lakni meg kajálni, addig lehet félretenni, motort venni, álmodozni. Viszont ha egyedül kéne akár csak egy albérletet is fenntartani, akkor nagyon hamar felkopna az állam. Akár hogy is gondolkozok, h mit kéne, hogy kéne, nem találok értelmes (törvényes) megoldást, hogy akár 10 éven belül egy olyan anyagi egzisztenciát felépítsek, ami lehetővé tenne mondjuk egy családalapítást.
Aztán lehet itt a nagy nyugat-európát erőltetni, de a valóság nem egészen az, amit mindenki vetít. Hiába van viszonylag jó állásod elmegy a pecóra, utazásra, kajára a lóvé. Az én ismijeim fél szobákat bérelnek, és még így is drágán, 6 embernek kell osztozni 1 konyhán és fürdőn, sokat fizetnek utazásra. Amit félretesznek az itthoni szinten jónak tűnik, de kint lófaszt se ér. Ott se jutnak éppen egyről a kettőre. Lakás 100 év alatt se jön össze, kocsi esetleg, de az meg fölösleges. Mellesleg a melónak élnek, örülnek ha épp off van és lehet mosni otthon... Mondjuk huszon évesen nincs nagy tapasztalat, de szerintem a nyelv gyakorlásán kívül semmi értelme. Ja, meg ott nem szólnak a szülők ha 2 nőt viszel haza éjjel 2kor.
Szerintem a két meló helyett inkább tanulj nyelve(ke)t aztán ha megvan a sulid keress külföldön melót...akkor talán lesz pénzed is meg időd is motorozni...itthon ez teljesen esélytelen
http://youtu.be/FeiomSMQ2n8
nyélgáázzzz
- én ezt tudom adni www.zsojo-kipufogo.hu vagy ezt www.szeglemezpresgep.hu
- BB marha jól tud üzleteleni
ki tud még hozzátenni akár nyelv ismeret akár bármit tudást ismeretséget akármi amiből az életünket jóbbá tudnánk tenni
oldalsztendert figyeljétek..
de azt nem értem mindenki sir de tenni nem tesz semmit
Az lehet hogy máshol sincs kolbászból a kerítés, de pl. ha átnézel a TM topikba, Andris hozzászólásaiból azért kicsit árnyaltabb kép bontakozik ki a nyugat-európai viszonyokról...szerintem nem csak én gondolom úgy hogy összességében ott "kicsit" azért könnyebb ott az élet
Aztán lehet itt a nagy nyugat-európát erőltetni, de a valóság nem egészen az, amit mindenki vetít. Hiába van viszonylag jó állásod elmegy a pecóra, utazásra, kajára a lóvé. Az én ismijeim fél szobákat bérelnek, és még így is drágán, 6 embernek kell osztozni 1 konyhán és fürdőn, sokat fizetnek utazásra. Amit félretesznek az itthoni szinten jónak tűnik, de kint lófaszt se ér. Ott se jutnak éppen egyről a kettőre. Lakás 100 év alatt se jön össze, kocsi esetleg, de az meg fölösleges. Mellesleg a melónak élnek, örülnek ha épp off van és lehet mosni otthon... Mondjuk huszon évesen nincs nagy tapasztalat, de szerintem a nyelv gyakorlásán kívül semmi értelme. Ja, meg ott nem szólnak a szülők ha 2 nőt viszel haza éjjel 2kor.
Van valami a 400assal? egyre sürgetőbb a műszaki és azt kéne áttolni...
persze ez nem ok arra hogy ma ne menjünk korizni motorozni..