Egyébként ebben a hidegben való motorozást hogy bírják a fűtóműveid? Nem keményednek nagyon fel? Szimering?
Azon töprengek, h elvileg a futómű olaj nem -10-15 fokokra lett kitalálva Esetleg cseréled ilyenkor valami specire? Vagy semmi baja?
guten morgen...bár nem túl jó....már rég agyvérzek...
mínusz 14 celsius itt a belvárosban..mozdulni se bírok......kéne pedig ...de most bejöttem mert megfagyok...bringázni se bírok...
kocsimba meg keresem az akksim garanciapapírját kuka lett az is... ...asszed megvan...kurva anyját...pedig nincs kedvem huszonezreket kidobálni ...fölöslegesen ..a szar akksikra amik két évet se bírnak már....vicc...ill. nagy a baj...mikor szarik be minden ..hát mikor amúgy is a legcsövesebb vagyok....szopjon le a kormány
na mindegy ...majd ma megoldom....megszoktam már régóta minden nap egy rejtvény ...meg kell oldani...
láttam a hummeres faszkalapokat a balcsiba ...megmondom őszintén nem is sajnálom őket kicsit se....ott is a pénz volt több mint az ész...mert az ponzt nulla volt nekik...papagájok az ilyenek....
Ejj de gyönyörű, elverte a mezőnyt
Ahogy átmegy a farönkökön, mintha ott se lenne,
persze ez a Csika telóknak is köszönhető
Szerintem azon a szakaszon csapta agyon a többieket,
bár nem láttam mindenkit, csak pár embert, akit megelőzött azon a részen
Ügyes srác, hajrá!
amugy nincs baja a hidegtöl... meg aztán az is fontos szempont hogy ő van értem és nem forditva...nálam legalábbis igy műkszik..