Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugy csinálom hogy elötte beviszem a házba a kandallo mellé a motort, mikor faszán átmelegszik csak akkor megyek vele ki a hidegbe...

amugy nincs baja a hidegtöl... meg aztán az is fontos szempont hogy ő van értem és nem forditva...nálam legalábbis igy műkszik..
keresd csak most Úgy sem találod, majd ha nem kell akkor előkerül... Így szokott lenni..
Felhívtam de nem nagyon ment a kommunikáció
Folyamatosan agyalok a megoldáson!
Már elvileg írtam neki de válasz nem jött
ja a kocsi az kint áll...de egy jó akksi bírná...de egy rossz...

és még garis de nem találom papírt...mert adnának újat...
most is azt keresem...
Hol tárolod a kocsid? Milyen akksi van benne?

Igazi nagy rejtvényfejtő lehetsz, napi rutinnal
Egyébként ebben a hidegben való motorozást hogy bírják a fűtóműveid? Nem keményednek nagyon fel? Szimering?
Azon töprengek, h elvileg a futómű olaj nem -10-15 fokokra lett kitalálva Esetleg cseréled ilyenkor valami specire? Vagy semmi baja?
De itt legalább van!Nálunk még hasonló se nagyon van!
8kilo ... itt mennyi ?
http://ktm-exc.autobazar.eu/30...
Bár ez elgondolkodtató!
Nézegettem azt az oldalt , de valahogy mintha drágábbak is lennének a motorok! Bár a választék talán nagyobb Ktm-ből, GG ből 3 darab, nem sok...
ezen szarrá röhögtem magam ...nem a mutatványon...hanem a mikor meglátom a drótos mikrofonját a gyereknek.....
sose vennék onnan semmit ....
guten morgen...bár nem túl jó....már rég agyvérzek...

mínusz 14 celsius itt a belvárosban..mozdulni se bírok......kéne pedig ...de most bejöttem mert megfagyok...bringázni se bírok...

kocsimba meg keresem az akksim garanciapapírját kuka lett az is... ...asszed megvan...kurva anyját...pedig nincs kedvem huszonezreket kidobálni ...fölöslegesen ..a szar akksikra amik két évet se bírnak már....vicc...ill. nagy a baj...mikor szarik be minden ..hát mikor amúgy is a legcsövesebb vagyok....szopjon le a kormány

na mindegy ...majd ma megoldom....megszoktam már régóta minden nap egy rejtvény ...meg kell oldani...

láttam a hummeres faszkalapokat a balcsiba ...megmondom őszintén nem is sajnálom őket kicsit se....ott is a pénz volt több mint az ész...mert az ponzt nulla volt nekik...papagájok az ilyenek....
De ha van feleslegbe még1 szöges gumma veled tartok ronis :)
reggelt
De nincs szöges gummám :)amugy ultra ibolya lehet nagyon :)
yamikám .akkor várnod kell vagy juniusig...

amugy nem tudod mit hagysz ki, a szőges gumis téli erdős motorozás egy igen nagy filing...komolyan mondom.
szeva..
na felhivtátok valamelyik szlovákot...lesz motor vásárlás? vagy titkos?
Én addig ki nem megyek mig nem lesz +10fok :).

Ronis meg jön pénteken a porvédö meg az olaj és akkor szolok meg egyesztetünk a teloval kapsolatba azt akkor le viszem.Szimering meg van már.

:)
ma igencsak motorozos szag van... süt a nap nem fuj az orkán...
Ejj de gyönyörű, elverte a mezőnyt
Ahogy átmegy a farönkökön, mintha ott se lenne,
persze ez a Csika telóknak is köszönhető
Szerintem azon a szakaszon csapta agyon a többieket,
bár nem láttam mindenkit, csak pár embert, akit megelőzött azon a részen
Ügyes srác, hajrá!
Jó reggelt
Reggelt!
hajrá Ádám ...