Ahhoz képest hogy mindenkit lelő a réndzsör aki endurozni próbál elég sok videó van fent a neten ahol a sivatagban/erdőben/prérin motoroznak az usákok...még kijelölt ösvények is vannak
Persze lehet hogy nem mindenhol
Látod papa te legalább baszol mindenre jól csinálod nem agyalsz nem idegeskedsz jól is teszed szarni bele baszni rá ...nézd meg a korod belieket mind megroggyant alkesz otthonülök ,kocsmatöltelékek,vagy sárkány mellett Tescos kocsit toló megfáradt kivénhedt vén faszfejek
BÜSZKE VAGYOK RÁD!
mielött mindenki elszállna a nagy america feelingtöl hát....
Én voltam kinn fél évet Floridába fél évet Jersey be NY
ott sincs kolbászból a kerités F350 es Ford om volt 8200ccm TD Banshee quad kurva annya minden de mégis haza vágytam kinn is melózni kell ha nem akarsz éhen halni reggel 8 tól 5 ig fucking constraction work utánna 1ora az út haza a highway n dugóba max55mérfölddel különbem kiszed a jard az fuck my virgin asshole este plazazhatsz meg vehetsz minden szart skypolsz haza a sok fasz irigykedik rád mert azt hiszik this is the paradise azt nem is marad a hétvége szombaton meg szopsz 2 ig a dupla léért vasárnap meg örülsz hogy élsz max leköphetsz az Empire state tetejéröl Fuck this shit
havi 1000dodot férerakhatsz ,lehet motorod,kocsid hiteled
1000dodo egy medencés keco,kaja,tankolás havi 1500marad 500 at elbaszhatsz magadra vehetsz Rockstar os pólót meg zabálhatod a dunkin os fánkot annyira nem kell elszállni beállsz a sorba azt birka leszel vagy éhen veszel , vasárnap ki tudsz menni a fizetös supercross pályára 100dollar ért enduro semmi a ranger lelö ha meglát ... itthon meg simán éhen veszel....
Amerika...ÁÁ ez a jó Magyarország ez nem a vadnyugat ez itt a kelet itt Clint Eastwood nem menti meg a seggedet itt nem lovakon járnak a gengszterek amiken közlekednek azok a jeepek
Hát igen. A család az elég nagy visszatartó erő. Tudok olyanról is, h az usában minden megvolt, de az asszonynak honvágya volt, és az ember is kénytelen volt csomagolni. Feladták a jólétet a magyar valóságért.
Én mennék akárhova,csak a család nem akar jönni. Az asszony nem hajlandó itthagyni a pereputtyot! Ha kellene,holnap összecsomagolnák,aztán viszlát innen!
Nem tucc valakit ajánlani
Nincsenek nagy igényeim: ne legyen idősebb 25-nél, ne legyen nehezebb 45 kilónál, ne hordjon kisebb melltartót mint 90C és ne szeressen kevésbé dugni mint én
Nekem ha lenne ismerősöm, akkor amerikát, ausztráliát, esetleg svájcot nézném meg. A hideg helyek nem jönnek be, szóval az északi eu-s államokba maximum kirándulni mennék. De sehol egy átkozott unokatestvér, nagynéni, de még csak ismerős se nagyon.
Talán ha bátyám barátnőjének összejön az usában fél év egyetem, akkor kirándulok egyet...
Azt el is lehet felejteni hogy itt normális tisztességes becsületes munkával bármilyen egzisztenciát tudnál teremteni!
Nekem is vannak kint ismerőseim,németországban,ausztriában,svájcban,amerikában,angliá
ban.Ott sem fenékig tejföl az élet,de lényegesen egyszerűbb boldogulni vagy megélni,mint itthon!
Persze lehet hogy nem mindenhol