Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét mindenkinek!
Már 3napja én is lázas vagyok,sőt az egész család.
Vik jöhetsz hozzám is havat tolni!
az is meg van csak több kipura is fel probálom mielött akárkinek ajánlanám
szakosnak tűnik! a kifúvató szettel hogy állsz?
prototip
komolyan mondom nektek őrűlet ami itt folyik... tele van a Balaton már megint Hummer H2-O -val... itt randaliroznak tiszta hűlyék .....

http://www.sportmotor.hu/motor...
hály bélák.
itt vagytok..
én is.
déw.
már napok óta nem voltam motorozni... most meg elkapot a dögvész.
motor.. ott van a garagéba..nem is hirdetem mert ilyenkor minek.....
van vagy 37től 39es lázam
még a tüzifát is alig birtam behordani..a kazánházba

pető ádinak gratula..szépen felszívta magát az utolsó futamra
a pálya felettébb tetszetős volt...kb kutyaszar répával kategória
a farönkön átmenést IS szépen csinálta.
az ugratók..ha ettől szarabb lett volna már akkor is lyobbak lettek volna.

yami..nekem van szögesgumim..átküldgylyem ímélbe
az a helyzet szöges gumi és a hó +10 fokban nem jön össze..

zzi ne bánkódgyá.. tegnapelőtt robbantottam fel egy aksit.. a műhyelsrészelegen javitotuk a tolólapot...eltört 19kor bevittem a kitásmasztó rudat meghegesztetteük..aztán este fél kilencre lettem kész akkor megint eltörtem az utolsó tolásnál...a 2,5 méter magas hókupacot csak lendületből lehet arrábbtolni...
bevittük hegeszteni..de adig egy kolega..bevitte az szar aksilyát töltöre..pont a műhelybe..gyakorlatilag faszok voltunk mert ott volt mellettünk ..de gyorsan sitty sutty öszt mort 6ezrem bánja...
mert osztott felelősségel veszünk az embernek egy úlyat...de majd talán a csopost összedobja a lóvét..mert dúrom egész nap ..nem maszek volt..céges és...a többi addig a faszát veret..fak..anállal

déw anniy motoros történetem van hogy el sem hinnéd..de most egy sem jut az eszembe.
ályem szorrít
Szia!
1997 ben ilyen motor létezett egyáltalán?
De tipp, megnézed mondjuk a PROX nál, a két típust, felírod a típus számot, ha egyezik, jó bele tutira. Esetleg még jobb, leméred
Őszintén, szerintem ennek annyi az esélye, mint hogy nekem 2 hét múlva kész a motorom, szinte 0%.
passz....előfordulhat ...
vagy szlovák ....
vagyunk itt egy páran Esztergomiak de!..ezt itt nem láttuk,én nem
szerintem Olaszból jött
Sziasztok! Tudja esetleg valaki, hogy a TM 125 - ös 1997 - es hajtókarja helyettesíthető e a Gas Gas 1997 - es 125 - ös hajtókarjával? Köszönöm.
VAn fenn egy gg 300 six 950 -ért?ismeri vki?
jó velük alkudozni....mikor köszönni se köszönnek nekünk....
újzélandi hummerek voltak ....
akkor segíthetnétek a kommunkiációban,mert ezek echte szloválok,mi meg nem tudunk velük értekezni...a levelezés meg elapadt
300-400 eurót vagy 3-4 százezer forintot?
Úgy már tényleg jó, főleg enkem van nem egy kettő szlovák ismerős.. nyelvel nem lenne gond !
yami, egy szöges gumi elkészitéséhez kell egy kb 50-60%-os használt gumi, meg kb 1500 ft csavar némi idő és türelem, cserébe használhato pár télen keresztül...

ha tanács kell abban szivesen segitek , csak sikits..

jahh és tudod milyen könnyen megy át a szöges gumi a fagyos farönkön...
főleg ugy hogy ebböl még simán le lehet alkudni 3-400-at... ugy már egész jol hangzik.
adjál rá kabátot