voltatok már Egyiptomban?
nekem nagy vágyam oda elmenni
ahol néztem az ajánlatokat,csupa 11 meg 12 napos kiruccanás én meg annyira nem akarok menni,nekem az 1 hét is problémás,hogy szabadulok el melóból
én a tescoba a pénzváltóba megyek mindig...szegény srác meglát szerintem lehúzza a rolót legutóbb az automata csak ezreseket adott...kétszer is egymás után.....mire azt végignyálazta....mondtam neki,pénz az ezres is úgyhogy ne dünnyögjön
na jahh... de ha már témánál vagyunk ... enyit az ország imázsrol turizmusrol...
ha ezt a sportot beterelnék rendezett szervezett keretek közé simán lehetnénk mondjuk enduro turizmus célpont..olyan versenyeket lehetne rendezni fél ausztria-németország ide járna versenyezni, mert jo helyek lennének.. jahh és mennyi pénz befolyna ebböl...
hasonloan mint a Balatonon, ... ott is amig nem engedik meg a motoros vizisportokat ,jetski, wakeboard, vizisi, banán, fánk stb, addig hiába várják a turizmus feléledését...
merthogy a világ elszaladt, és egy lovés pénzkölteni vágy fiatalságnak már nem perspektiva hogy bemenjen a strandra pénzért, megegye a lángost és feküdjön a napon...
szeretne szorakozni, vizi sportolni, és erre elég szar perspektiva a bérelhető vizibicigli... persze ezeket a dolgokat is lehetne szervezetten , szabályozottan csinálni és mocskos sok pénz jönne be belőle, plusz kinyujtaná a balcsi szezont vagy 1,5-2 honapal...
csak sajnos erre is vannak érdekcsoportok akiknek ezt nem akarják, mindegy hogy közben leépül a balaton a béka segge alá, a vendéglátosoknak, szoba kiadoknak meh felkopik az álluk...
Próbálkoztak még utána az Ákosék,de esélytelen volt! Vagy a zöldek,vagy a vadászok verték a nyálukat! Próbáltak valami közös nevezőre jutni,de lehetetlen megegyezni velük.Így marad a régi módszer,mindenki megy amerre lát,és nem áll meg senkinek akárhogyan integetnek!
ja csak nem NY államban sem Floridában legálisan nem .....sok államban lehet amúgy meg elég sok a nagy préri meg lakatlan nagy terület ahol a kutya se basztat ill nem tudnak ellenörizni amugy meg ott is leszartam itthon is leszarom jogsi nélkül jártam kinn is a létezö összes szabályt áthágva baszva mindere szartam rá a dolgokra ugyanugy ahogy itthon is aki ismer az vágja ...
műemlékeiket én is megnézném szivesen, de a többi nem érdekel... szivesebben mennék el Angkor-ba, vagy Kinába..
nekem nagy vágyam oda elmenni
ahol néztem az ajánlatokat,csupa 11 meg 12 napos kiruccanás én meg annyira nem akarok menni,nekem az 1 hét is problémás,hogy szabadulok el melóból
ha ezt a sportot beterelnék rendezett szervezett keretek közé simán lehetnénk mondjuk enduro turizmus célpont..olyan versenyeket lehetne rendezni fél ausztria-németország ide járna versenyezni, mert jo helyek lennének.. jahh és mennyi pénz befolyna ebböl...
hasonloan mint a Balatonon, ... ott is amig nem engedik meg a motoros vizisportokat ,jetski, wakeboard, vizisi, banán, fánk stb, addig hiába várják a turizmus feléledését...
merthogy a világ elszaladt, és egy lovés pénzkölteni vágy fiatalságnak már nem perspektiva hogy bemenjen a strandra pénzért, megegye a lángost és feküdjön a napon...
szeretne szorakozni, vizi sportolni, és erre elég szar perspektiva a bérelhető vizibicigli... persze ezeket a dolgokat is lehetne szervezetten , szabályozottan csinálni és mocskos sok pénz jönne be belőle, plusz kinyujtaná a balcsi szezont vagy 1,5-2 honapal...
csak sajnos erre is vannak érdekcsoportok akiknek ezt nem akarják, mindegy hogy közben leépül a balaton a béka segge alá, a vendéglátosoknak, szoba kiadoknak meh felkopik az álluk...
http://youtu.be/9xg8pDR3Vdw