Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

állat vagy... BB
ki a nagyok...katarina vitt..korcsolyabajnok... jön a balcsira..
vagy a 3tonnás kalapácsokra gondolsz mint nagyok
hétvégén megyünk a nagyokal is a jégre majd valahogy felszikszalagozom a gyerek fényképezőgépét a sisakra, azt nyomok neked egy balaton átkelést 100-al videot...

csak hogy érezd milyen jo a jég...
Jégrobi..

há az lyaú.
hun van

nem kell aggódni a betegségek miatt.... a világ és a csupakabrák is rendben vannak
az van hogy egy kedves barátunk áthívott a hétvégén szülinapra...csak közben beteg volt az asszonya....
másnap estére.. az én feleségem is lebetegedett...egy nap múlva meg én...
de már jobban vagyok és a hideg sem ráz...hogy is rázna a hideg a háromfázis az ráz..de a hideg...üt
szóval már nem is vacogok...
van rajtam egy paúló.. két pulóver..sapka kabát..melegítőgatyesz vastagzokni...már vagy 3 óránként egy panadol 5kilós(a panadol öccá)ill a szobába 20-21fok...
mondom meggyógyultam
Viktor csináltam neked jeges onboard videot.. csak neked hogy érezd a filinget
szali magyaráz a kálypról...
há az király....úgy beállított engem örökharagra hogy már a gépe nem is engedi kitörölni
de azt hiszem van benne pont is..az ötödik betű után
na egy normális válasz...
az a baj... zoo-likának ez kevés lenne...de nekem ölég
magyarul 8-10%os bekeverés én most kb 28 literhez tettem 2,5 litert..akkor nagy hibát nem csináltam
mert reggel nem indult az istenadta..igaz -21 fok volt és mondta is a haver hogy ha nem kevertem be eddig dermedésgátlóval va hgy benyával..akkor az 100%hogy nem birom elindítani...úgy is lett...
..egyóra felé már tök meleg volt(minusz tíz fok
szereztem egy (hurka) töltöt..,.negyed óra töltés után újra indítóztam és akor már szépen elkapta...nem azt mondom hogy pöccent de elkapta
tettem bele benzint..majd 20percet járattam meg kerültem is vele egyet a faluba...csak szétkeverte rendessen azt a kis benzint?

es.ká..
há a kévé az dukál...a habot azért nem én verem rá
Jó reggelt,mára meguntam
jo megprobálom..
Próbálj meg kúton tankolni! szerintem az sokat számít,a kávémat ne feledd!?
a céges kocsikba 1 tankhoz 5l benzin. A tank kb. 55-60 literes.
feltölthetnéd a vidit ide..
hány %ban szokták keverni a gázolajat benzinnel hogy -20ban is induljon....5-10%
vagy ki mit használ parafinkiválás ellen?
csak nem EXC-hez gyártod?
mi ez
gipszkartonpanel a konyhaszekrény fölé?
annak szar lenne
de ha egy 6mm es alsimg4 blokkvédő hegesztés előtt akkó nggyon pröfi

kiscsuka... neked nem lenne jó..
nem kéne semmit csinálni vele... csak menni két évig
olajat cserélni 8óránként(45liter benzin után..mint zoziék is)
fel tudnád málházni ezt is ..5 liter benzinnel..de akkor a tankba netegyé...semmenniyt mer ez a berg takarékossabb mint egy drz(soha nem kellett vinnem tartalékbenzint!még akkor sem ha a többieke tankoltak a kúton!...
könnyű mint egy kéktély..
könnyen indulós!
duplaszeleprugós acélszelepes ami a bergeknél alap prtobléma volt mert a bergben az egy szeleprugósok..szinte 90% hogy eltörnek 3-6 éven belül.
...
mondom nem lene jó nekekd..ja és olcsó..az nmeg végképp nem gyere be senkinek.
kuspiviktor a skipneve asszem. vedd meg a viktorét! 2004- jók a bergek. előttit semmiképp! ezeken már keihin karbi van és kokusan gyujtás. örök élet meg egy nap. és meglepően könnyű motorok! viktor fika pézért adná. szerintem ki is próbálhatod ha érdekel.

bár lehet én veszem meg tavasszal ,ha még meglesz neki. annyi pézér semmit se adnak. jó lesz szikláról el lövöldözni ! ahogy tanult kollega mondta nemrég.
tessék gyógyulgatni
zarándol tudsz nekem továbbképzést tartani husabergből? elgondolkodtam h lehet h husabergere cserélem a mocimat mert elég olcsók és az nekem fontos szempont mert annyi pénzem lesz motort venni amennyiért eltudom adni a cr t amik érdeklnek: melyik évjáratnak vannak betegségei? sok külömbség van fe és fc közt? ilyesmik érdekelnek esetleg skypeod van?
hahaha inkább markolj meg 1 jó segget!
Ronis jöv7 szombaton vinném az elsö telokat akkor.Ha jo neked akkor fasza :)
na ezis egy vidám kis video igy reggelire..Hummer 2 das boot..

ez jo volt igy reggeli kv-hoz
és bazzzeg megjön a 20 éves kinder, a DT-50-el az alföldröl és beszol....

elmehetek én a picsába a tapasztalatomal ha Ő ugyis jobban tudja...csipőböl

http://www.sportmotor.hu/motor...
Vik, gyogyuljál meg.. lehet hogy ez itt már tényleg a világvége amikor a chupakabrasz is személyesen megbetegszik influenzába...