viktor. te mindig szarkor hivtál a hétvégén. hol elakadtam ,hogy nem értem rá, hol beteg vagyok én is, most dögvészen vagyok. elkapott a halálvírus engem is. szerdán mék ki petipistáékkal két napra szerelni meg sielni. addig meg kel javulnom.
amugy ne bánd a hórallit. én is hazamentem a picsába. unalmas faszság volt . pár szemét lada kaparta a havat . meg egykét gazdag a telepjárójával . jól szét lehetett fagyni. alex ment 2 kört a 450 sxf el. aztán betették a kocsiba inkább.
akkor születtek...
35 fokban 3 óra motorozás után...
bálint felajánlotta mikor szlétosztogatta ma vizet....hogy van nála magnum a táskába és ad is beőle...
lehet volt nála magnum..de az inkább egy kis kinderszelet a gatyában mert 35fokban nincs a gatyában magnum senkinek .
ill a haverjai hoztak nekünk egy ktm 48as lánckereket...
illl akkor mutatták meg először a kátai feljárót.
persze bepaúbálni azt nem tették de megutatták..ne paraszt ott egy feljáró...
nem mutatták meg hogy kell ottan...de másnap azért felrongyoltunk szalival
szóval szép volt
kiscsuka.
há elküldtem a számot az íméledre..legalább megcsörgetnél hogy na ez meg én vagyok,buzi-vagy nem ...
le sem szartad..akkor most válaszolgassak rá hogy milyen a berg?
ugy lehet ezt is leszarod amit ide írnék neked megent.. akkor nem koptatom a billentyhűzetet majd hívsz ha kell valami
thnx
ronis...
há köszönöm szépen hogy goldoltá rám...én meg a hétvégi hóbohóckodás autóval hmv helynél meg ki sem mentem..mert beteg voltam..még ma is épp hogy le tudtam edzeni mind a két köredzést.. a tüdőm kész volt...
a 2007es racén jöttünk össze a BB-vel
igen..akkor már szálykaratéztunk afennel a máaik fórumon oszt ott volt az első tp.
egy hét múlva meg bálint mentette meg a haverját hogy a szegediek nem hagyák ottdögleni a hegyében...mert ah bálint nincs ez a lyaúember meg legajjazta magát ..akkor ott állunk és azt sem tudjuk hogy vigyük ezt a jóembert az ismerretlen hegyben ..merre az arra...
de bálint akkor is....
muttatta a fényt...
illl vezetett minket onnan még napestig ....
faja kis hajtás volt..az első vendéghajtásunk
edly szííp barátzsák kezdete
amugy ne bánd a hórallit. én is hazamentem a picsába. unalmas faszság volt . pár szemét lada kaparta a havat . meg egykét gazdag a telepjárójával . jól szét lehetett fagyni. alex ment 2 kört a 450 sxf el. aztán betették a kocsiba inkább.
35 fokban 3 óra motorozás után...
bálint felajánlotta mikor szlétosztogatta ma vizet....hogy van nála magnum a táskába és ad is beőle...
lehet volt nála magnum..de az inkább egy kis kinderszelet a gatyában mert 35fokban nincs a gatyában magnum senkinek
ill a haverjai hoztak nekünk egy ktm 48as lánckereket...
illl akkor mutatták meg először a kátai feljárót.
persze bepaúbálni azt nem tették de megutatták..ne paraszt ott egy feljáró...
nem mutatták meg hogy kell ottan...de másnap azért felrongyoltunk szalival
szóval szép volt
há elküldtem a számot az íméledre..legalább megcsörgetnél hogy na ez meg én vagyok,buzi-vagy nem
le sem szartad..akkor most válaszolgassak rá hogy milyen a berg?
ugy lehet ezt is leszarod amit ide írnék neked megent..
thnx
ronis...
há köszönöm szépen hogy goldoltá rám...én meg a hétvégi hóbohóckodás autóval hmv helynél meg ki sem mentem..mert beteg voltam..még ma is épp hogy le tudtam edzeni mind a két köredzést.. a tüdőm kész volt...
a 2007es racén jöttünk össze a BB-vel
igen..akkor már szálykaratéztunk afennel a máaik fórumon
egy hét múlva meg bálint mentette meg a haverját hogy a szegediek nem hagyák ottdögleni a hegyében...mert ah bálint nincs ez a lyaúember meg legajjazta magát ..akkor ott állunk és azt sem tudjuk hogy vigyük ezt a jóembert az ismerretlen hegyben ..merre az arra...
de bálint akkor is....
muttatta a fényt...
illl vezetett minket onnan még napestig
faja kis hajtás volt..az első vendéghajtásunk
edly szííp barátzsák kezdete
megyek sellőt játszani
nem azért
jó lenne itt