Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

veletek is elmennék majd egyszer!
Tudom h nem kell elmenni oly mesze, de ha egyszer ott lakik
2hét múlva ha már elmegy ez a hó akkor már megyek is valamerre ha nem mással akkor egyedül, ezek itt a Pakinál mindig csak az abdai pálya vagy ács, ritkábban Bakony! ha tehetném minden hétvégén a Bakonyban gurulnék!de nincs kivel, de azért remélem majd lesz, 1 hónap múlva meg már verseny arra iskészülni kellene, nem ültem motoron 1.5 hónapja, kezdek dilis lenni!
szólj, ha van kész és hogy mennyi az annyi...
Ronis meg jött minden a telomhoz.akkor ha jo neked a jöv7 péntek akkor viszem. :) ENNYI.
talált haloka
de biza csak most vizel lessz vágva mert az ecerübb
ahogy Jimi mondja, mindenhol vannak jo helyek, csak a megfelelő emberrel menj el aki megtalálja neked...
és ne sajnálj kérdezni meg tanulni, biztos hogy segitenek..
Nem kell azért elmenni ronisig,itt is vannak komoly helyek!
a thawai betegséged jutott eszembe...már nekem is az a fíílingem van ......3nap után...
na hály főbéla.
há nem dógozódolódol?
jobb reggelt ..hideg van még mindíg majdnem odafagytam vizes kézzel a korláthoz ....pedig jön a nyár....állítólag[O22

így hasít a jég a híd alatt...most hogy jön a nyár....már rúgják befelé a jégtörőket.....50 éve kb..robbantgatáák a jeget a roncshídnál hogy nem nyomja a pilléreket...de akkor se fagyott be totálba a nagyduna ...mama kicsi volt kb 80 éve akkor mentek át a jégen lovaskocsikkal...beszórták szalmával és úgy röpködtek át..
úr isten...hát láttam.. hogy tudom összetörés nélkül ezt az egyből egykereket..fékezést gyakorolni..hát a fékes lábbal fogom a lábtartót.. a másikkal meg..ez az ..megtaláltam....helurápa
ahogy kitavaszodik....mire megyünk ki romcsiba már úgy mék egykeréken 5km/órával...gyakorlatilag..végtelenségig..majdnem olyan lyú leszek mindth ....csak norisz
Nyilván való amit mondasz, ezért megyek hozzád majd motorozni :)
Itt is lehet azért tanulni, csak nem az extrém részét... Engem meg inkább az izgat, ugratni meg a faszomnak sincs kedve, attól valamiért félek, nem tom miért...
az egyik jol meg reklámozza a saját motorját..

ezzel a "vegyél fel rá hitelt és tedd tönkre a saját meg a családod életét, a kék-sárga ugyis az" tipusu dumával...

képzelem milyen sokan csörögnek hogy szeretnék megvenni a sokat sejtető szarját...
amúgy mind a 3 keihines karbival van.
igazándiból az önindítós..talán jobb lenne
ásítás.

na mizu..milya szitu.
manka..hát a legnagyobb részvétem..az elkövetkező 8hétre...(ez így két értelmű? igen..és nem is véletlen!)
egy lyaú tanács...minél jobban meg akarsz felelni annál kevésbé fog sikerülni.
az hogy levetkőztetett a sok figyelő szempár előtt..há ennek örüljé!
ezekszerint lyaú csaj vagy...akko mondom örüljé...itt nálunk volt egy orvos az úgy kezdte a mőknél a jogsi meghosszabítást...
kérem vetkőzzön le...full!
és ennyi volt a jogsivizsgálat
ona tudták hogy öreg valaki ...ha már nem vetkőztette le
szóval örüllyé hogy levtekőztetett

lidicsuka.
há ezek a bergek..kétértelműek..olyan szépek hogy szinte visít róluk hogy ezek alig voltak használva....az ilyenekkel vigyázni...mert soknál..nagyon soknál..az van hogy azért nem volt használva mert..sokat volt beteg..indíthatatlanul beteg..illletve sokszor mentek volna vele motorozni..de a tulaj mindég beszopott vele...
ugyanis extrémbe egy 550berget elég nehéz berugni..nekem volt 650..azt csak azért tudtam berugni mert 100kiló alatt csak születéskor voltam..amúgy a 650az az igazi szopás...
az öt50... mentem egy ilyen 550fc vel...igaz 2005ös volt..mint az itthoni 450..de..
az is szép volt.. a csávó 3szor volt kint vele a fél év alatt..mind a 3szor hanyattbaszós egykerékbetorkollott a menet a 10dik perc körül...ugyani geci erősek...nem úgy mint egy 509ccm es 525 hanem úgy mint egy 550ccmes 525.
kipróbáltam...3dikig alapjáratról jött egykerékre a gáz legkissebb pöccenetére...
de mivel és én egy geci lyaú motoros vagyok ezért..mit nekem a lóerő...a próba felénél 4dikben..az erdőben azt vetem észre...majdnem hanyatbaszott.
eleintet tetszett ez a mocskos nagy túlerő(sokkal agresszívebb mint egy 650...mert úgy veszi a fordulatot kishíjján mint a 450es..de olyan erős mint a 650es..)pályán nagyon figyelős motor.

amúgy szépek...de akár melyiket is veszed meg..azzal kezd..hengerfej le..ktm szeprugókat bele!..abergé ugyan olyan..csak ktmnél még nem is hallottak szeleprug törésről addig bergnél...ó..hát ez el szokott törtni(moindják a nagyon okos bergmesterek) kategória
látom jácint te nagyon rajta vagy ezen az oktato videos témán.. hajrá...

oktato videot lehet nézni jo sokat, de azért a dolgok lényege az hogy csinálni kell mindent ,minél többet, aztán a saját bőrödön ugyis megtanulod, az szerencsés dolog még ha valaki nála jobbakal tud motorozni, mert élőben adott helyen szituácioban tudsz a legtöbbet ellesni egy nálad jobbtol...

ha nálad sokkal gyengébekel motorozol abbol mindig csak a vissza butulás van...
Jó az,ha nem tuningolod,hanem inkább butítod,meg trelójai rendbe téve akkor baba az is endíróra Mende monda eza nemindulós szzar meg ilyen olyan szarr.(szar hát amelyik mán sszar az ssszaarr is )Nem hülyék találták ki jó motor az,csak törődni kell vele mint minddddel
neked is , és szép álmokat
ááááááááá szijjja drága , mizu de rég dumcsiztunk
a kva pcsába szegény jobbulást