Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!
Szerintem meg nem annak 10-20 versenyzőnek kellene pályát építeni aki el se megy hanem az amatőröknek akik a lóvét hoznák,nem csodálom hogy kevesen mentek el hiszen brutális pályát sikerült össze hozni,nekem is tele lett volna a gatyám olyan rendezvényeket kellene szervezni(szerintem)ami mindenki számára teljesithető,főleg a hobbisok számára mert ők siker élményeket szeretnének nem pedig szopatást,aki meg hiper super enduros azoknak ott az erzberg,romanics.A 3 oszt ec ban is olyanok indulnak akiknek nem ott lenne a helye,de az be jön nekik mert ott elvernek mindenkit,az olyanok motorozzanak az almáék ,gril,szatyin....meg sorolhatnám ellen De az is lehet hogy rosszul látom és tévedek
ronis olvastam a bajnok verebet a gumiszerelés kommentek között...hááát mit mondjak magának?
jaj milyen nap van ma?
beléd is főbéla..
nekem szuper reggel,látszik a fény az alagút végén,megint közelebb kerültem ahhoz hogy kijussak Németbe nem kiabálom el....majd szólok ha már kintről írok
jobbat?jó ez,vagy nem?
jobb reggelt uraim!
Nyugi, én is
Kaptál i mailt?
el én..
Jó reggelt!
Ezen én vért izzadtam volna:(
elaludtál?
kv
lyaúnapot csinálok.
zozi.
há mivan..teddy nme tartott ottan lengyelországba..ahol a kiskacsa fürdik fekete taúba...annyához készült...de má itthon van
ott milyen a veder...
itt románban nagy hóhelyzet van.. gecinagy.
konrétan azt mondta a román mete..urológus akkora hó esett hogy három év csak mire elolvad
jó reggelt
én vagyok ma az első,hétalvók bealudtak biztos
Ezt a videót el kellene titkolni, annyira szerencsétlen a pali.....
Pedig nem volt rossz pálya szerintem...
http://dani.belse.hu/dani/1008...
mit masszírozza feleslegesen azt a kereket....
Jó reggelt
szewasztok .....
benne vagyok..... grat hozzá,penge
igen,meg lett a kis drága
olvadjon, legyen 5fok és akkor akár nyirturán motorozhatunk is...vagy bánom is én hol,úgy is szoknom kell majd...
üdv..gecsa sikerült gépet venni?adatlapodon lévő szekér a páciens jóféle
köszönöma választ , nem kaptam fel a vizet csak nem értem ezt a reakciót
ha itt a nyár.....