és mivel akar kvalifikálni hogy bejusson az indulók közé? az yz 250 essel? mert azzal csunyán be fog fürdeni. nem megy végre annyit mint kéne. a felfutón bajba lesz . de én nem tom csak monták :) 1500 ból asszem az első 500 indul a továbbiakban. álltalában 20 an csinálják végig. az első 50 elég messze eljut. a többi meg csak jól leszopja magát a semmiért a motort meg hazavágja. szóval 1430 an csak a buli kedvéért indulnak. abból is 1000 be se kerül. ha bejutsz.
az ám rámfér mert annyit de annyit dolgozom mostanában hogy mááá fáj na meg addig sem vagyunk itthon.most kezd hiányozni a házam,milyen jó is volt ott külön na de mindegy
Igaz engem nem érdekel hogy indul e avgy sem csak hallotam felölle.Én csak ki akarok jutni oda asztán meg lesni met állitolag nagyon komoly egy verseny meg szép helyek vannak arra meg stb stb.
Van olyan link ahol ehet tudni mimennyi ott?
Pénteken meg megyek ronis két mankoval ami szimeringes :)
jájj jajj hagyjál már... szerintem ezt már a fél ország tudja... anyit megy az önreklámozás ... lassan a retekklubon is ezt fogják bemondani esténként hogy indul ám az erzbergen..
csak kicsit többet kéne hozzá motorozni, meg komolyabban venni az egészet mert attol hogy valaki a fészbuktol kezdve mindenhová ezt firkálja attol nem lesz jobb és tapasztaltabb motoros... max az arca fog nőni..
na ...morgen bélák.....sok sok hó esett ...mire kilapátoltam az kocsimat el sem indult........kölcsönakksi szia ........másik akksim garanciapapírja továbbra sincs meg....
Tavaly haver volt kin nés aszt mondta hogy a belépö olyan 7-8000 köszt volt persze ft-ban ami ugye euro ott kinn.Benzin meg meg lehet uszni olyan 30ezrböl 4személyre osztva.
én azt mondom mindig,ha valamit szeretnél akkor tedd meg...ha oda el akarsz menni,hát gyerünk...lehet hogy soha többé nem lesz lehetőséged minek éljünk ha nem azért hogy úgy éljük ahogy szeretnénk
Idén ki akarok menni mindt néző,Állitolag Orozslán is indulni akar.Na de komolyan ki akarok menni én haver meg asszony meg haver csaja 1 autoval és össze dobni a benzin pénzt meg stb.Azt gondolom hogy sokan lesznek ott de meg éri szerintem
Egy hülye kérdésem lenne.Tavaly volt valaki kinn az Erzbergi motoros bulin?Mennyi a belépö oda meg kb mennyi költségböl lehet meguszni azt a dolgot hogy ki megy az ember oda?Csak a vasárnapi napra mert ugye 3napos péntek szombat vas.Benzin költséggel meg ilyesmi.
én a magam részéröl rühellek bármilyen versenyt nézegetni.... sose értettem mi abban a jo..
persze lehet hogy én vagyok rosszul bekötve.. ki tudja..
Van olyan link ahol ehet tudni mimennyi ott?
Pénteken meg megyek ronis két mankoval ami szimeringes :)
csak kicsit többet kéne hozzá motorozni, meg komolyabban venni az egészet mert attol hogy valaki a fészbuktol kezdve mindenhová ezt firkálja attol nem lesz jobb és tapasztaltabb motoros... max az arca fog nőni..
Nagyon angy buli lehet az ott.
vagy egy összevágott video a versenyröl meg előtte az edzésböl...