Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem viccel a bácsi Ez a kép tuti függő, nem el van forgatva? Bár 15-20 fokot elforgatva is mókás
gellérthegy látványterv....
Napot!
alagút is van......
lofaszt van mindig nekem igazam...

de attol még sajnos ez az igazság hiába csinálunk nehéz vagy könnyü versenyt, ha ott van az elején hogy Extrém Enduro, akkor jo ha összejön 20-25 nevező...

viszont a munkagép pénz, a parkolo bérlése pénz,a spiker pénz, a kamionok pénz, a darus kocsi pénzért daruzik stb stb.. soksok mani...

hogy miért nem indulnak ? mert nincs pénz, meg sérül a motor utána nincs pénz megcsinálni ,és még sorolhatnám a kifogásokat.. ez van...

amugy ha nálunk nem lenne enyire vérzőld a helyzet , akkor egy csomo természetes helyszin is ,van.. régi bányák külszini fejtések ilyesmik...
pl tatabálnán a tise pálya, oda még sok osztrák is eljönne versenyezni mert közel van és autopálya, egy nagy lépcsős külszini fejtés, a nézők is sokat látnának ideális helyszin lenne ... simán menne ott egy kis erzberg, pár év alatt kinőné magát jo nagyra városnak hirverés jo sok bevétel stb...
ha lehetne...
Arra gondoltam,nem is feljárok voltak durvák hanem 60-70cm rönkök,az sokaknak nagy kihívás,meg az aszfaltot se kedvelik sokan,kesze kusza farönkös se volt egyszerű,maga a pálya kintröl nézve meg rémisztő a Móri sokkal barátságosabb volt,és teljesithető Nehéz mindenki tudásánek megfelelő pályát építeni igaz,de pl ott volt a sör virslis menet igaz tökig érő por volt de szerintem nagyon fasza kis rendezvény volt,ijeneket kellene eröltetni.Tudom hogy mindig neked van igazad,de én így látom
jahh lelkesedés az bennem is lenne ,ennek a füredinek a megcsinálásában, az eszem viszont azt mondja hogy felesleges vele vergődni... ugysincs értelme... a rossz tapasztalatok után..

mondjuk ha csinálnák olyat csinálnák amit Giki mond ,ami még egyszerübb, teljesithetőbb, hasonlot mint a videon van...
hálló! olvastad amit írtam?
meg ezen...a kurva anyjukat mindegyiknek.....
ő is elmélkedik
pont ezen elmélkedtem .....
ez most be vagy ki?
érmihályfalván a crosscountry-n olyan gumi akadályok voltak hogy életemben nem láttam...nehéz volt főleg mikor már végig ment rajta 4-5 futam és kirugattáka gumik közül a földet,amibe akác rönkök voltak lefektetve hogy annál alább ne rugasd szét...na azon meg nagyon tapadt a gumi...csak úgy föstöltek lefelé a sixdays gumik...
de teljesíthető volt,olyanok eljöttek velünk akik még az egyszerű krosszpályán is nehezen mennek...de a versenyt megcsinálták,mert akarták...mégha ki is estek,de végig ment a 2körön
bennem is érlődik valami,hogy jó lenne ha itt a találnék valami segítséget és össze tudnánk hozni valamit... központi helyen vagyok(bruhaha ez az alföld,) de debrecen és nyiregy közt vagyok eltudna jönni minden környékbeli...miskolc sincs messze ott is sok ismerős van akik megprobálnák sztem
ha tudnak rendezni 12órás focit,meg kispályás labdarúgó kupát,meg mindenféle városnapot,sportnapot akkor megoldást kéne rá keresni hogy egy olyasmit legalább,mint amit ti is csináltatok azon a lovas-motoros napon...nekem már az nagy dolog lenne!
nagy igazság..
amugy még egy saját gondolat épitett extrém endurorol...

sokkal nagyobb probléma egy ilyen versenyen hogy gyakorlatilag vonal motorozás van, szoval a strat utáni első kanyarig eldől a végeredmény utána vonatozás megy mivel nem lehet előzni sehol. ...
szerintem nincs igazad...

azt is megmondom miért, ha a veszprémi metzeleres pályára gondolsz szerintem közel nem volt anyira nehéz mint kivülröl látszott, menni nem volt nagy kunszt rajta, akkora dombokon bármikor felgurulsz mint ami a betonpumpánál is volt, ..
meg volt mindenhol egyszerüsitett kerülö rész, chiken line... sőt a nehezebb részt pl a nagygumist szétszedtük verseny elött...

mindenkinek nehéz megfelelni egy ilyen pálya épitésen, mertha tul egyszerü akkor a nézők azt mondják ez kutyaszar, látványosnak kell lenni, de teljesithetőnek., nem egyszerü dolog...

amugy témánál maradva már mi is dumáltuk itt hogy kéne rendezni itt füreden az aqvapark melleti szánton egy hasonlo extrém endurot nyáron, sokan eljönnének szerintem mert rögtön lehet strandolni is, balaton ilyesmi, meg amugy is rengeteg a turist, plussz egyszerübb sok akadályt összedobni sima földön hasonloan mint a mori verseny volt...
szerintem a rajt pillanata lenne az utolsó lehetőség látni őt ....

evangélium szent zoozee könyvéből...."bizony mondom néktek aki ilyeneket ír az így is motorol az Úr nagy erdeiben"....
Sziasztok urak
olvastam én is a bajnokot..nagyon okos mit szólna ha el jönne velünk motorozni és látná hogy hogy javítok defektet a koszban..vagy megyünk defektes kerekekkel egész nap..vagy Zoli kerekéhez ami évek óta úgy be van görbülve hogy majd le esik a gumi róla ..elfutna a bajnok
tisztelet a kivételnek de tény, hogy a crossosok picit szarabbul szerelnek gumit mint az endurósok mert ez neki kötelező olvasmány nap mint nap a versenyeken...

de hogy ez a veréb nem is hallott arról hogy a gumit lehet szerelni az biztos....olyan hülyeségeket írt ,hogy nem is értem hogy lehetett ennyiszer bajnok...
háromszoros motokrossz bajnok...

akkor én meg négyszeres világbajnok basszus..