ez igy torzitás... én azt mondtam ha akarsz akkor készülj fel rá rendesen, de tényleg rendesen és indulj el rajta... hajrá...
csak már a könyökömön jön ki hogy lassan a rádioba is ez van hogy az Oroszlán indul ám az erzbergen.... kérdezem én akkor mi van?, be kell fizetni a nevezést oszt anyi...
csak a sok önreklámon kivül közben tenni kéne érte kökeményen, napi szinten kardioedzés, minden Marko Istis edzésen ott lenni , és még sorolhatnám estig...
de bazki képtelen vagyok elhinni a másfél kilós pisztrángot! még romániában sincs max 500 gramosak vannak pedig ott van az öshazájuk! vagyis ott vannak alkalmas vizek. bakonyban hol van ilyen csatorna amiben ekkora rekordpéldányok vannak?
azt hiszem szalajka pataknál vannak hatalmas anyapéldányok ,de azokat szögesdrótal örzik! dobjál már képet azt mondtad van! lécilééci mert akor bizisten tavaszal beülök a kocsiba és elmegyek megnézni azt a helyet!
ez a jó ebben a fórumban. itt felénk is vannak páran akik fogadjunk most ezekben a percekben is olvasnak ezerrel!hátha okosabbak lesznek. és izzanak a vonalak ha felkerül egy név!
van e még 1.5 kilós pisztráng ? igértél képet! amúgy tibit kéne megkérdezned erzbergről. azok is indultak tavajelőtt meg áki. nekem azt mondták bazigyorsan kel meni különben nem jutsz be 500 ba. az yz vel mégy? mert az kibaszott lassu mint az enyém volt. váltó miatt kuka.
Bálint mester tudod a havi fizetés véges nem jut minden napi motorozásra De ha jól emléxem pár éve még te buzditottál mikor még jóban voltunk hogy nevezzzünk be Akkor még nagyon jó versenynek gondoltad.
ezt látta már valaki? azt hiszem ha az élmezőny ezekkel indul az extremeken, márpedig ezekkel fognak. akkor el lehet felejteni a dobogót annak akinek nem ilyen lesz. és oda vágyott. mármint a freeride 350 re gondolok. triál keverékü 350 es endúró ktm módra. nem szar lehet!
mióta meg vagyunk áldva ezzel apanoráma enduroval..minden indulót nézegettem aneten...ott van az Ádám is..annyira nem megy szarul,ha a B-ben a 4. lett...kicsit meg s lepődtem...ott volt a regimenten is...ott is lerajtolt mindenkit a prologon..több videot nem láttam róla,de sztem ügyes...
én is sztárolnám magam a fészbukon is ha betudnám fizetni a panorámára 100euros nevezést...de inkább ahogy szoktad mondnai,inkább elmotorozok pár 7végét abból amiből megjárnám a dévai versenyt...nem kicsi pénz lenne,főleg melo nélkül előteremteni
de nagyon vont a kihívás...még most leadni a nevezést,hogy a közép mezőnyből indulhasson az ember!
hajrá rikizuzda!
a mi cimbijeink közül is indultak 2 éve. mind a két srác jól csapatja enduóróban. az egyik be se jutott az 500 ba 300 assal! pedig hangsújozom jól megy! a másik 250 exc vel bejutott az akárhanyadik sorba de csak pár szekcióig jutott. és ő is kurva ügyes.
ara mondjuk kiváncsi lennék pastrana hogy csinálta meg rm 250 essel hogy az első sorbol indult? (mondjuk az egy másik állatfajta ) én úgy hallottam hogy még a nagy ászok is másik motorral indulnak a felfutón és másikkal az extrem szakaszon. csalnak a rajstzámmal. vagy mi a pöcs. vannak itt azért páran akik indulgatnak erzbergen. Tihi,Cs. Áki is volt,Nagy Peti ,Alma, meg még kitudja kik.
úgy szoktak csalni ,hogy a felfutón valami gyors 4t vel kell indulni vagy 300 exc vel. aztán átcserélgetni a rajtszámot ha bejutsz 500 ba, mert oda meg jobb a kissebb 2t. akár az yz is. de ez asszem szabálytalan. nem tudom csak ezeket mesélték hogy crossmotorral elég esélytelena felfutón gyorsan menni. 130-140 ekkel is kell menni hogy bekerülj 500 ba. az yz meg nem megy többet 90 nél . ha meg leáttételezi nem indul el egyesben sem. és vannak benne szük kanyarok is. de nem tom. azé hajrá!
csak már a könyökömön jön ki hogy lassan a rádioba is ez van hogy az Oroszlán indul ám az erzbergen.... kérdezem én akkor mi van?, be kell fizetni a nevezést oszt anyi...
csak a sok önreklámon kivül közben tenni kéne érte kökeményen, napi szinten kardioedzés, minden Marko Istis edzésen ott lenni , és még sorolhatnám estig...
Nem kell ám itt ülni embernek, futkosnak a robotok és dekódolják szűrik a szöveget, aztán küldik az SMS-t az NBH-ba
azt hiszem szalajka pataknál vannak hatalmas anyapéldányok ,de azokat szögesdrótal örzik! dobjál már képet azt mondtad van! lécilééci mert akor bizisten tavaszal beülök a kocsiba és elmegyek megnézni azt a helyet!
van e még 1.5 kilós pisztráng ? igértél képet!
ezt látta már valaki? azt hiszem ha az élmezőny ezekkel indul az extremeken, márpedig ezekkel fognak. akkor el lehet felejteni a dobogót annak akinek nem ilyen lesz. és oda vágyott. mármint a freeride 350 re gondolok. triál keverékü 350 es endúró ktm módra. nem szar lehet!
én is sztárolnám magam a fészbukon is ha betudnám fizetni a panorámára 100euros nevezést...de inkább ahogy szoktad mondnai,inkább elmotorozok pár 7végét abból amiből megjárnám a dévai versenyt...nem kicsi pénz lenne,főleg melo nélkül előteremteni
de nagyon vont a kihívás...még most leadni a nevezést,hogy a közép mezőnyből indulhasson az ember!
hajrá rikizuzda!
ara mondjuk kiváncsi lennék pastrana hogy csinálta meg rm 250 essel hogy az első sorbol indult? (mondjuk az egy másik állatfajta ) én úgy hallottam hogy még a nagy ászok is másik motorral indulnak a felfutón és másikkal az extrem szakaszon. csalnak a rajstzámmal. vagy mi a pöcs. vannak itt azért páran akik indulgatnak erzbergen. Tihi,Cs. Áki is volt,Nagy Peti ,Alma, meg még kitudja kik.
itt ők nem annyival mennek, de nem is yz! ez már a GYP kategória