Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Napot,bálintnak meg boldogot.

Azért illene ám megfogadni egy HÁROMSZOROS bajnok tanácsait!
tévedsz engem hidegen hagy a Valentin nap nem is kapok rá semmit
Mindenki valentinnappal van elfoglalva,de én azt mondom egy kiadós motorozásért bármit megtennék most!
Sziasztok! Egy kis korrekció csupán, nem belepofázás, de Tokodot nem zárták be, illetve nem véglegesen már használható szerencsére.

Más

Mit tanácsoltok "kuplung puhításra", sajnos elég messze vagyunk a gyári puhaságtól már. Wd40-et kap, zsírt kap, megtörve nincs és viszonylag új is a bowden. Mit lehetne esetleg cserélni h jobb legyen ?
Ez a TUTI pálya gyerekek
Itt aztán pár kiló felesleg lejön, ezt ajánlom Norbi update helyett
http://youtu.be/TLqLl5kgPdo
ez K nagy szívás,ellehetetlenítés...
marad a kis sunyi motorozás,addig míg valaki fel nem jelent...csak nem tudom ki jelenthetne fel,ha a tulajjalés kerülővel én lezsíroztam hogy csak óvatosan és saját felelőségre,vagyunk ott...magyarán a tsz elnöké a terület szarik rá hogy mi ott motorzunk,de bajunk nem eshet,ha esik akkor arról
persze annyira bánya az egész hogy félig ki van szántva,próbáltak bele ültetni,nem jött össze...meg egy kis fal van ahonnan lopják a homokot...
nincs mit szívesen
köszönöm..
drágaságom ! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED !
Minden motor enduró
http://youtu.be/I4t7L62SJDM
Kösz az infót srácok , na értem már miért nincsenek pályák errefelé s természetesen nem is lesznek.

Marad a mindenki megy amerre lát, s ne csodálkozzanak egy cseppet se a hiv szervek+zöldek, hogy ez a verzió van "érvényben" ilyen feltételekkel
Happy Name Day Balról jobbra sorrend vagy kintről befelé, esetleg bentről kifelé, kinek hogy tetszik
Ebben mondjuk van valami, a KTMKlub-os "rendezvényeken" is mindig volt elég induló...
mindegyiket..
kérdezze kezelőorvosát gyogyszerészét..
Melyiket kéred?
Sör má be van hütve.....
na lépek dolgomra ...mindjárt jövök.....
köszönöm.
én ezért nem megyek sehol...mert hogy nézne ki ha mondjuk az elsőosztályban elvenném ezekelől a pontokat....

azért vannak látod úriemberek még ....

azért szoktam mindíg mondani .....Úrnak születni kell.. paraszt terem mint a gomba ....
tényleg valentin nap van...boldog névnapot...valentin
tééényleeg ..balentin nap van....

Isten éltessen balentin ronis!
Ha mezőgazdasági terület (szántóföld vagy ilyesmi), akkor előbb ki kell vonatni a művelésből meg faszomtudja...monori krosszpálya tulaja egyszer a másik fórumon leírta, mindjárt megkeresem...