Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ám
Erő merevség minden enduro kedvelönek
más:tegnap fiam nem vehetett részt a torna órán,van valami pici piros folt a cicije fölött...tanárnéni életem rávágta hogy gombás..... mondta a gyereknek,nem érhetnek hozzá,kerülje el a többi gyereket.na ezen kiakadtam mert a gyerekem NEM LEPRÁS hogy ilyenért kiközösítsék.
elvittem dokihoz most reggel,mondom neki mi a helyzet.jó,lehet az én fiam is gombás,elvégre elkaphatja annak ellenére hogy tiszta.a doki nírt egy papírt hogy ez nem gomba de adott kenőcsöt hogy mindenki megnyugodjon,az egy "bevonatot" képez a folton és nem kap el senki semmit.valószínűleg valami ott birizgálta a bőrét..vagy cimke,vagy a pólón pont ott van egy varrás,az...na reggel én is mentem a gyerekkel suliba,kiosztottam ezt a hülye bandát.mondtam,bezzeg a tetves gyerek az járhat iskolába meg amelyik 2 hetente egyszer fürdik,az biztos nem gombás....
naná hogy ismerem,én vagyok rá az élő példa
aranyos vagy hogy aggodsz értem.. ismered a mondást a rossz pénz meg az elveszésröl..
az biztos hogy nagy tajgetosz+ volt aki ezt a pályát anno kitalálta , sivatagos homokba turtak a gerincre egy vékony alagutat...
persze kanyar meg lassito az alig, full nyélgázas vakon motorozás a porban...

komolyan mondom már vártam a video elején mikor lesz crah... tökre kiszámithato volt, egy elesik a többi belemegy...
nem is!a sün az olyan büdös mint a görény pedig milyen édes kis jószág
megnyugodtam
jó reggelt,vagyis ma jobbat
tuléltem..
senki nem élte thúl a bálintnapot?
.
na ez a pont kellemes...krosssz is van benne meg extrém is ...
http://youtu.be/VH3dmsNuUto
tsak hogy érezzétek a törődést mer az van
http://youtu.be/V7VnIPPwCZI
kt maki
ki ez a micki eleven(mici 11)
és ki az a bb kapitány balu-bapitány?
nem éretem
lyaúreggelt.
nem értem.
miért nem ir6ja .
.
Boldog Névnapot
önnek egy hangüzenete érkezett
akkor neki is
köszi , de a fiam a Valentin, én simán Bálint.
zéé a bárbicod-ra befizetlek hozzá ...
Boldog neved napjat kivanok!kedves Valentin