Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én se nyertem... mondjuk nem is lottozom..
a lábtarto konzol az tényleg egy gyenge pontjuk,... nekem a régin letört mindkét oldal...

elvileg a mostani már jol van megcsinálva..
Itt van, beírhatod , de most nincs időm olvasni 10 lapot
azabaj... hogy ez a gizgaz lábtarto tényleg valami ratyi vékony holmi... ktm-é erősebb, csak nem megy fel rá, más a szög..
túlsujos pontos j-vel...ááá nyeltanbol is kapsz egy egyest
Kartervédődet miért nem szélesíted ki kicsit alul oldalra? Védené a váltó/fékkart is

Fel kell tenni a motor elejére(kerék mögé blokk elé) olyat, mint ami a terepjárókon van, tolórács, mindent visz
ha nem olvasol vissza akkor te is kapsz egy 1-est az ellenőrzödbe..
akkor lefelé hajolna el, te okos.. hozd ki az ellenőrzödet fizikábol kapsz egy egyest... holnap küld be a szüleidet beszélnem kell velük..
Reggelt!

Bakker mennyit írtatok a hétvégén, na ezt nem olvasom vissza...
Remélem mindenki ok, mindenki motorozott a tavaszban, motorcseréseknek megvan az új vas
szerintem inkább nézz szembe a ténnyel!

túlsújos lettél a télen haver!
él még múltkor beszéltem vele....csak sok a dolga....már nem szeret motorozni ...majd meglátogatjuk valamikor ...
tényleg egy kobold vagy .......azt kiszednék esőbe a vb pályákból is ...
este voltam T-bányán vittem a bátyámat vissza..szét ettem magam a mekibe..eszembe jutott Lenes de kitudja él e még?
szeva!
tegnap fent voltam Vaskapuban és szerintem motorozható a pálya..
sétáltunk a fiammal és egyszer jön velünk szemben két tip-top barbi..
kérdezik merre kell menni mert ők Pestiek és a Tescónál hagyták az autót..feljöttek gyalog és most vissza szeretnének menni de nem találnak jelzést pedig van térképük mondom gyertek megmutatom,megyek elöl és csak azt hallom hogy sistereg a vatta új szép ruhájuk a bokrokon..kérdezik hogy erre kell menni?..áá ez a rövidebb út levittem őket a kecske úthoz
ha ott lementek a felázott agyagon szép lehetett a rózsaszín ruhájuk
tegnap halálra keresték pumixék lenest ...mondtam hogy elhalálozott...
nem nyertem a lottón....
vegyél rendes motort

KTM

Lenesnek is egyszer csak úgy lefittyent..kitört a vázból felfogatóstól együtt,volt a közelben pont egy motorépítő srác aki vissza hegesztette..azt mondta még ilyet nem látott és nagyon vékony holni
fogok az oldalára csinálni valami erősitést mert már unom hogy folyton bekanyarodik... kissé vékonyka a holmi,, vagy sok a szikla tököm tudja..
és berakta kétszer... na ez már woodoo...
bekanyarodott a hétvégén a lábtartom.. nyomott egy S-t , hogy mitöl az örök rejtény... kéne irnom a rejtélyügyi minisztériumba...
bekanyarodott a hétvégén a lábtartom.. nyomott egy S-t , hogy mitöl az örök rejtény... kéne irnom a rejtélyügyi minisztériumba...
szeva főbélus.
morgen béláim !
reggeli falmászos..
habos kv.