Bakker mennyit írtatok a hétvégén, na ezt nem olvasom vissza...
Remélem mindenki ok, mindenki motorozott a tavaszban, motorcseréseknek megvan az új vas
szeva!
tegnap fent voltam Vaskapuban és szerintem motorozható a pálya..
sétáltunk a fiammal és egyszer jön velünk szemben két tip-top barbi..
kérdezik merre kell menni mert ők Pestiek és a Tescónál hagyták az autót..feljöttek gyalog és most vissza szeretnének menni de nem találnak jelzést pedig van térképük mondom gyertek megmutatom,megyek elöl és csak azt hallom hogy sistereg a vatta új szép ruhájuk a bokrokon..kérdezik hogy erre kell menni?..áá ez a rövidebb út levittem őket a kecske úthoz
ha ott lementek a felázott agyagon szép lehetett a rózsaszín ruhájuk
Lenesnek is egyszer csak úgy lefittyent..kitört a vázból felfogatóstól együtt,volt a közelben pont egy motorépítő srác aki vissza hegesztette..azt mondta még ilyet nem látott és nagyon vékony holni
elvileg a mostani már jol van megcsinálva..
Fel kell tenni a motor elejére(kerék mögé blokk elé) olyat, mint ami a terepjárókon van, tolórács, mindent visz
Bakker mennyit írtatok a hétvégén, na ezt nem olvasom vissza...
Remélem mindenki ok, mindenki motorozott a tavaszban, motorcseréseknek megvan az új vas
túlsújos lettél a télen haver!
tegnap fent voltam Vaskapuban és szerintem motorozható a pálya..
sétáltunk a fiammal és egyszer jön velünk szemben két tip-top barbi..
kérdezik merre kell menni mert ők Pestiek és a Tescónál hagyták az autót..feljöttek gyalog és most vissza szeretnének menni de nem találnak jelzést pedig van térképük
ha ott lementek a felázott agyagon szép lehetett a rózsaszín ruhájuk
KTM
Lenesnek is egyszer csak úgy lefittyent..kitört a vázból felfogatóstól együtt,volt a közelben pont egy motorépítő srác aki vissza hegesztette..azt mondta még ilyet nem látott és nagyon vékony holni