Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

patyi szerintem sem előny manapság már a rendszámos műszakis dolog... legalábbis én is ezt tapasztaltam,.. inkább pont az volt egy csomo embernek a baja hogy van rendszáma minek az
hogy jártam ma... megszökött a csapatom... mondjuk nem ez volt az első eset....

egyik megállásnál meglépett a fele banda a másik irányba...

lehet hogy bennem van a hiba.? nem tom...
jahh hivtalak mert arrafelé motoroztam... gondoltam hátha motoroztok..
Kitudja
estét..
Engem hivtál?azt tom mert láttam csak le volt halkitva de be voltam kapcsolva faterka :)
Akkor lassan utolérlek!
Hehe nekem 260-al több van benne
Ja, erre a 10007 km-re ittam egy páleszt, ünneplek!
Ja nekem is van egy 7 km-es 2007-es 450-esem!
Opsz, van egy 1-es is az elején akkor 10007km...
Szerintetek érdemes visszatekerni?
mondjuk 3500-ra?
Jó volt ma kint az első 500 méteren hason csúsztam(érdemes volt kimosni a ruhákat) de utána nem volt gond... K*rva nagy sár van.
Hiszek neked csak akkor ki az a fasz aki elad egy ilyen motort úgy hogy 6évig konkrétan nem is használta Na mindegy vannak madarak úgylátom Mennyiért hirdetik arra én is kiváncsi vagyok.
csak azért kérdztem h miylen színű a váz mert énsi találtam egy 05öst azmár lapítot vázas és azis úgynézki mintha 0km es lenne igaz csak képen láttam de nagyonjónaknézki és ára sem rosz ja és aprókavics is van rajta amit te mondasz annak mi az ára?
54633037000 WASHER 8MM GALVANIZED 1 db berugókar csavar alátétje

50339004000 STATOR KOKUSAN 2K-1 '98 sx alaplap sx 250

50339006000 IGNI.COIL KOKU. IG5127 trafó sx 250

547.32.064.000 ENTLÜFTUNGSCHR. MIT KAPPE BLEEDER SCREW WITH CAP

ez a légtelenítő kiscsavar a kuplug alsórészhez.

elsősorban zozinak írtam. ha estleg lenne idő ezekre rákukkantani.
szeretném ha ti is láthatnátok,de ha nem hát ne higyjétek el... minden csavart megvizslattam,még a vez lánc feszítőn se volt kulcs csak mikor összerakták...az összes többit beleértve.. szavamra mondom makulátlan!
fekete vázas 2006os , fekete telós, fényes felnis,lapított vázas...felnin épp hogy pár karc ha van,tárcsákok kopás nincs
Hallottalak benneteket, fájdítjátok a szívem
de én ilyen sárban ki nem megyek, mi a lesz szép boltbajárós matricsás motorkámmal

Nem tudom mikor lesz motor , találok meglepetéseket blokkon kívül is, meg jó pár dolog most jutott eszembe csak, hogy azt is meg kéne csinálni
köszi mindenkinek! megnéztem a linket ,azok közt tuti nem volt ,de írtam neki.

a helyzet az ,hogy az alaplap elég szemétül néz ki. meg van égve a tekercselés ,de a nagyobbik baj az ,hogy szarrá vannak öregedve a drótok amik kijönnek belőle és csúnyán meg is van törve. a trafón még csak agyalok az lehet jó, de hogy lehetne azt megmérni?

majd hívlak pampi hátha okosabb leszek. esetleg az a gyujtáscsináló ember is érdekel. de ha annyi lesz mint egy új akkor cumi. lehet felhívom a bontót is, de ahhoz nem sok kedvem van. mármint a tatabányait. ott biztos van. amúgy legjobb lenne egy komplett exc alaplap forgó résszel akkor meg volna oldva a világításom is. ami még rohattul kéne az egy berugókar lefogató alátét. gyári. elvitte az egér. sehol sem találom.
véletlenül nem narancssárg a váza?
2745km és 2006-os?Mitmondhatnék muhahahaha
Persze lehet igaz is csodaországban az üveghegyen túl.És biztos két forintér hírdetik mert az embernek kenyérre kell a pénz.Amúgy szép vasárnapot mindenkibe
így nem tudom konkrétan,de sztem te dealer neten látnád,ha tudnám a vázszámát...
volt már külföldön forgalomba ?
egy jó 525 exc-t én is tudok neked,garantált 2745 km beszarás szép és jó!és extrás a motor! 2006os ha érdekel.. papírozható
megjöttem motrotolásból
genyó hó elkezdett esni,,de majd ki verte a szemem...szemüveg nélkül...zsír a gép azt kell mondjam...csak a talaj még fagyos...de jó kis kezesbárány az exc
Dew!

Ezt a fotót csak neked küldöm,így tudni fogok kik voltak azok
Úgy hogy tessék bele húzni
Szali! Szegeden,van rá emberem ha kell akkor hívj megadom a számát. De nem működik vagy mi,mert sok esetben úgy néz ki ,közbe meg örök élet.