Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morgenny.....
eurosporton superbike van csak szólok....
a szportmotoron biztos nem fényezik..most nézetem
akkor a másik-on?
szerzek koldot...ezt meg kell néznem..remélem nem verek át
patyi gecsa..hol melyik fhórumon dicsérik már a volt kutyaberget hutyaberget szhuperberget ..itt a szportmotor ponthun?
lehet is

patyi aki vitte..az ingyen tudná vinni az egész bandát..meg nevezni is...jó arc...motorboltja is van én is ott vásárolok a kendát is ez itt a reklám(helynélkül) csak a reklám

meg is nézem a fhórumot..ha tudom..miket is írnak mások az én volt motoromról...mert az ember saját magáról ill az ót ésrintő dolgokról legtöbbet a mások által keltett hírekből tudhat meg..mert az a hiteles magunkról amit mások által tudunk meg..magunkról
há lyaúreggelt...
ronis a tibcsi haverod féle hengerre gondolsz...nem emléksze maz esetre pontossan...mert azóta tart köcsögnek az ember ....
hát szerintem is én hibáztam...3 hónappal előtte mikor a 180órás dugótkicseréltük...és akkor úgy meghúztam az ta talpcsavart hogy a külső látható részen a csavar tengelyében megrepedt...
3 hónap után mondom nem valószínű hogy én basztam volna el de hozza el..és megnézem..na onnatól nem vette fel telefont..elvitte egy szerelőhöz..aki itt már bizonyított...többekenek is...
majd esztétikai varattal ilették a hengertalpnál a csavarnál a külsőrepedt..és kapott egy új tulméretes dugót a... 270órás henger... ami a bejáratás után besült és mindent vitt..dugó nikaszil kuka..erre még jobban megharagudott rám az akkora már nem olyan nagy barátom...mert ebben is én voltam a hibás mert biztos hogy az első dugót én már túlméretest raktam bele és ezért rendeték ők is a "b"dugót...
amitől besült...én hogy jövök a képbe ..alapból..ha első dugócserés egy új henger..akkor véletlen sem rakok bele +os dugót!+ a másik dugót..ami beszart hát semmi közöm hozzá..
de a hibás én vagyok...
igaz hogy amit én raktam bele dugót az 70órát ment mikor szétszedte az a bevált szerelő bajtárs..de ki lenne más a hibás..ugye csak ennyi a történet..de mondom nem emlékszem mindenre...pontossan

nem tudom látjárok e...figyelmessen nem néztétek meg csak átsiklottatok felette...a hajtókar kisfej el van szakadva..
első diagnózis:leszakadhatott róla a dugó... csapszegestől és mindent vitt..talán a blokkházat nem..valszeg alapjáraton volt a kis 144es
De mindennek nézzük a pozítiv oldalát..a nyomatékkulcs odafér mostmár a hengertalpcsavarokhoz
oda
a gyári hibás motorokról ennyit..ktm is tud ilyet..a 360sxem is blokkcserés volt 6 hónapos korában ...hajtókarszakadás végett..csak ott a váltó acéldolgainj kívül minden alumínium kukásodott...henger, blokközép
a mostani ktm 525sx em is már blokcserés volt de ais még új korában...
144eseknél dettó gyerekbetegségek voltak...
zozi dolgozhat is nem kicsit ..gariba

én nem is értem...aki licenszes versenyző az mit keres az "A"ban...innen is szegedről... dobogós racerok...mennek a "b" ben...persze mikor dumcsizunk akkor mondják ...ha nevezel viktor.... akkor az ért csak az "A"ban nem ...hát neked ott kell...
én?..na én nem vagyok racer..de nekem az a ...ban kell..hát persze hogy ott neveznék..nem lenne arcom a b ében a xr rálydereknek fentartott B ben motorozni..versenyzőknek lehet..nekem meg nincs
persze akik a gabesz féle lájkerek..azok itten titok olvasnak ..úgyhogy szerintem reggel kilenckor ez a hír már szárnyra kél
. .

akár csak az is hogy dugót vesz gabesz a polcra...de könnyű t és tömítökészlettel .mert a lálykereknek fályt ám a gabesz alig használt...bótbajárós verdájára a fog...nem kicsit..

só.
hát én irtam róla eddig..ki az anyám szervezi...fingom sincs
engem csak a vezetésre kértek fel...
de ezek szerint te nem vagy elék fidjelemes olvasó-m
hát irtam a thőrténet elején hogy zsé..a másik fórumos zsé... a pösti bergszerelő...az szervezi...bálinyó ismeri is ...hisz ők többet voltak együtt románban mint a bor-só...mega..hélya
vik!
aki vitte annak sztem nem nagy szüksége volt arra a "pár" ojróra.....meg sztem semmi köze a pénzhez hogy ki hogy tud motorozni.....s ez a srác tud......mi tanítottuk...
ja láttam már ezt a vidit, valaki valahol valamikor feltette....
mi pont akkor voltunk a biharban..

télleg Bálint,most összel nagyon jó helyeket találtunk a panzióval szemben a patakon túl.....jó "kis" motorozható hegy,klassz keskeny oldalazós nyom végig a hegy oldalán,teljesen átvisz a mezedi barlangig.....
ja,teccik nekik a vik megkímélt motorja...
Odamegy a fiú a lányhoz.
-De szép virágszál vagy .Az én nevem Fehér Jácint .
A lány felkapja a fejét:
-Az enyém meg Vörös Rózsa
ezt most tanátam ki,nem elhappolni
Jövöhét hétvégére kész a vas Addig marad a motor nélküli. Holnap egész nap favágás. Este futás!
Neked nem edzeni kéne?
1 cipőben járunk akkor
Holnapra jó motorozást kívánok mindenkinek!
Aki meg ma is volt...jóból nem árt meg a sok

Nekem marad a szervíz...el is felejtettem mennyi alkatrész van még a motoron a blokkon kívül
Pontosan nem tudom, de itt olvastam a fórumon, Zarándol írogatta, h lesz kint romcsiban, gondolom akkor ő szervezi
Hogy a picsába tud így letörni?
Honnan kell bontógolyóval odavágni neki?
Ki szervezi ez a 15. ei bulit?
Jó estét!
Most végigolvastam a két nap lemaradásom
Viktor írta a legtöbbet , Csika mester nyomaték megállípításán beszartam

Azt a 15.i bulit én megbuktam de remélem lesz még idén valami kisebb csoportos is
Nem Brenner ádi a cimbora akit rábezséltem Én az oroszlán vagyok :) De én még várok a fizetésemre hogy utalhassak Jelenleg a számlám 0-át üt
Idén neki is A-ba kell jönnie ;)
Igen caransebes poini maruluiba
Ez igen!
Kaphatott egy nem gyenge ütést!
Na,ennek a gazdija,tuti,hogy nyomatékosan összefosta magát Főként,mert hiába kakilna keményet,itt mán többet nem kell nyomatékot mérni,az új hengerecske jára,meg stb ,beszarás.Összegzésképpen többet ér nekije fosni egy életen át Minnyá beszarok
mi baj lehet egy hengertalppal ?
kérdezzétek Viktort... ő tudja hogy kell lehuzni ugy a hengertalpat hogy szépen le is törjön... érzéssel..
szerintem minden 2t-nek a power dekniben van a henger csavar