Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vik! A 6 gangos KTM-et kel próbálni itt nálam a kis pályámon.
Azért,hogy ne keljen hordanod azt a diszperzites vödör szerszámot állandóan!
Most eset rá egy kis hó pont ideális,holnap várlak.
G- te egy igazi költö vagy...ha edjcszer arra megyünk írjá rólunk versikét készülj

találtam egy archíw felvételt.. szalajtós is rajta van...
2.21nél fordul az örök kátélyemlyével....
szilya szali
hali ha nem titok megírnád mennyiért kelt el az a fazsa 525ös?
kiscsuka@citromail.hu
Zarándolnak :
Nagy erre a fejetlenség
vagy talán az esztelenség
rálövök az összes lukra
mégha zerge is nem muf.. az
B nek nem kell engem vinni
magamtól is megyek baszki
hogy ne sérüljön pici lelke
Veszek neki Radlert persze
trógreg vagyok mint az állat
nem kamázzák a pofámat
ezért nem is mutogatom
szalajtós meg sír a szegény
lelőttem a szíve csücskét
ne aggódjál van még elég
küldök neked még 1 képet
lelövök én mindent érted
Zarándol te vegyél féket
olcsón adom neked tényleg
meg nézzél Téli eixcéket
hogyan csapom szét a rétet
na például ez motorozás közben szerintem nem jó pancsikolás
az unatkozsóknak.. pisztrángosban halászni ipszilonyzéllyvel
BB..a blatoni bálint..ilyen nagy vadászbarát...lebuktattad...
fogadgyjunk hogy azért rakta fel reggel az emcé ötös gumit mutogatóba mert már megent kapratya a környéket...
hát az lyaú..nagyon lyaú
bálint élménybeszámolót kérünk...(a titokolvasó ill titokmotorozósok

zozi a vírushordozó...
meg tudod menteni a földet... vágd a földhöh egy helyilyáratos busz előtt...megoldja az íímélküldés problémát...
Hát az a te bajod hogy nem jössz pisztrángászni
pedig olyan helyre megyek Ausztriába ahol csak úgy hemzsegnek!
Mind kigereblyézem
Amugy meg a B nek tettem fel
kedves ismerőseim........a" hehe foto..link " üzenetet nem én küldöm hanem a gépem ...de skype-on is küldi ezrével...meg ne nyissátok mert reggel én is rákattintottam véletlen és azóta van a baj....úgyhogy ne nyúlkáljatok rá ! valami köcsög szopat valami vírusos szarral.....engem pont a györgy fecó barátom szopatott le :))))
Tetszik · · Megosztás · körülbelül egy perce ·
. . . . . . . . . .
ronis nem írtál választ a membránra
nekem nem sérül attol a lelkem ha megszöknek mögűlem, csak rá tudok csodálkozni a mai napig...
G-é..bakker kúrva nagy bajság van ...hiányzik a fejed
te úgy látom minden muffra rálősz...végül is... ez is muff csak még lon is
inkább mennyé motorozni...bálint elvisz egy körre csak ne hagyjátok ott mert abból baj lesz..a lelke megsérül...

bálint szép az a 120as mc 5 gumi...a 18ason nekem is olyan van. a 19esen meg egy 120as k771..
mondanám hogy a k771 még nem is ment..de nem mondhatom mert tegnap kerültem egyet a a földúton....csak kicsit hogy elindule még a kátélyem..elindul..és hú de finom még lyaú hogy előtte ettem mert igy nem zabáltam fel...desszert gyanánt....mer mondom hú de finom

pampalíni az vagy a kardos doktore..vagy az nem te vagy?
milyen motort kell már kipraúbálni? gáázgászt?
húzskvarnát
átszereltem a hátulját ef-07-röl, mc5-re ... találtam egy jot a kupacban.
igen ám, de a vizre épitkezéssel az a bajság hogy amig nyugodt a tenger addig nincs gáz, de az ott nem a karib tenger hanem az északi tenger és vannak viharok nagyok...

kérdés.. hányan akarnak majd 10-20 év mulva egy olyan étteremben kajálni amit csak buvár felszerelésben lehet megközeliteni a viz alol...
és két desszert közben nézheted majd a golyoállo ablakon kersztül az üveget csapkodo vizet... ááá én inkább otthon ennék..
háát bazki. pedig mentem volna pisztrángozni hozzád hívatlanul is . de stornózom megint egy drabig. pont a kedvenc állatkám mellet pózolsz te nagyon te.... mikor ausztriában elmentünk hegyitúrára ezeket leskéltük teleobjektívvel. úgy örültünk neki mikor vagy 1000 méterre megláttunk egyet legelészni valami bércen. erre tessék. te meg jól térgyen lőtted. amúgy nem azért,de szerintem ezeket a képeket a vadász fórumon kéne kitenni. mondjuk nem ugatok mert halas képet raktam fel énis ,de akkor is. mondjuk én nem takartam ki az arcom :)
kurva hideg volt...
a hollandok már a vízre építkeznek...az is volt a spektrumon...
nagy betontömböket csinálnak ami légüresés lebeg a vizen...arra építenek geci drága lakásokat...sőt pont kikötöttek a filmben egy éttermet...ami 170fő befogadóképes... ultra nagy betontömb alappal volt...mutatták how do they do it...
gondolj bele... az előrejelzések szerint olyan 2050 környékére Hollandia 80% viz alatt lesz... na ők vajon hová fognak onnan költözni..? németország tul drága nekik....

de addigra a föld lakossága eléri a 9 milliárdot .. lesznek itt még nagy bajságok, és a jövő problémáit ennek a fészbukos neten élő generácionak kéne megoldani... tisztelet a kivételnek, de a nagytöbbségnek ha lekapcsolnák egy hétre a mobilját már attol sokkot kapna.
Jaa. Vagy filctollal a műtendő testrészen egy nyíl.De a lézer az nem jó,ámbár senkinek semmi oka rá!
pár napja néztem natgeo-n erről szóló műsort...hogy grönland mennyit olvad...persze az egy 2003as felvétel volt,azóta ugye csak rosszabb lehet... műholdas felvételeken mutatták mennyi gleccser szakadt le a tengerbe...a számadatot nem jegyeztem meg,de a felvételeken brutális nagyságokat mutatott...azóta meg már ...
aztán az antarktiszt is megvizsgálták..kiderült ott is nagy a baj..olvad...de nagyon...
persze sok idő kell neki,de eddig is olvadt,és nem tűnik fel az átlag embernek,a kutatók meg nem tudnak nagy hangot adni neki,vagy süket fülekre találnak....
addig jo amig nem egy puskára szerelt lézeres jelölővel vagyok megjelölve..
Bálint! Megvagy jelölve.
Ja elégé függővé tesz a Net sajnos,civilizáció,azt mondják haladni kell a korral. Néha azé a gyerekeimre nézek és arra gondolok úr isten mi lesz ezekkel? De inkább nem gondolkodom ilyeneken,élj a mának+a holnapnak.
Az legyen az ő gondjuk.......

Benzin legyen az a lényeg........