Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Három tippem van:
1. Válts csatornát, ha azt a szaros Híradót nézed, nekem se tetszene a kép
2. Csinálsz bele padlóvágóval pár karcot, mindjárt éles lesz a képe, csak vigyázz el ne vágja az újjad
3. Esetleg le kéne törölni róla az 5 éve alatt rárakódott port

Remélem nincs harag
Egyébként próbáld ki másik forrással, dugjál rá pl full hd-s videó kamerát/DVD lejátszót/stb. megfelelő kábellel, hogy úgy mit produkál, lehet az aktuális t home adásod gagyi.
Kisbány=románul Baisoara
A faszbukon már fent van a Kolozsvári versen ami Kisbányán a si paradicsom és kőrnyékén lessz,,,,,akit érdekel....80 euro a nevezés!
Ha régi tipusú ! akkor lehet hogy soha, mekkora a képátló?
HDMI kábel segit a digitális jelátvitelen, az javitja a minőséget, de sose lesz egy full HD lcd/led tv szépségű valami...
Háááát aki nem járt még arra DÉVAi hegyek közt,számithat rá hogy nem egy kőnnyü terep.
ja és mindegy hol indulsz csak gyere!
ezt játssza már 3 éve. minden déva előtt beleveri a csúfot és bizonygatja magának hogy bizony nem érdemes elindulni

. persze nekem se hiányzik az a kiadás ,de azért csak kiszorítom valahogy, mintsem ugassak itt mint a fogatlan kutya:)) hogy így mennéék meg úgy mennék és jaaaj de kurvajóól megyek csak gyertek csak gyertek .... tavaj is ment a sirdogálás az utolsó pillanatban ,hogy be vagyok pakolva de tönkrement az aksim :))inkább maradok. szerintem be van szarva a mi Vikkünk hogy kiderül valami disznóság :) pedig lenne rá pénzed tudom!. elnyomorgunk ketten ha kijössz sátor,nomád ,stbstb.. és zsíroskenyeret eszünk ,de legalább életedben egyszer elindulnál valahol és megméretnéd magad meg azt a nagy szádat!úgyhogy fejezd be az antikampányt. senki se vergődik vele. kint lesz mindenki akit ismersz és a barátodnak mondassz. légyszives kezdjél el ezen agyalni hogy skubizzuk rá össze a lóvét!
Zarándol nagy igaszságot mondtál!
Baker ez mennyire rossz...
ez biztató
de van jó oldala is...
legalább gyakorlom amit majd alkotok vendéghajtáson,
motor alól való kikelés, motor állítgatás, motorról való leugrás
jó napocskát...
vik, vasárnap cered ?
elfelejteni nem lehet hogy tudtad eccer már ezt csinálni....csak csinálni nem fogod tudni
lyesz ...új önkínlódó...plusz közlőfogaskerék....vadinyúl akksi...és indít....új elsőgumma.../adok neki eg yfain hátsót még és lehet kaparni..

most még egy karbi gyorsítómembrán és kész ...mehet a szépítkezés része...

Sziasztok!
Zéé szombaton hívlak

Mindig csak azok a feljárók, mi vagyok én hegymászó?

Nagyon remélem, hogy eljutok tanulni idén pár vendéghajtásra bár még motorom sincs meg nem még a kondi hozzá
remélem a motorozás olyan mint a biciglizés, ha az ember egyszer ráérzett a tecsnikára nem felejti el fél év alatt
Miért béka?
ugye nem kell verseny elég ha magadat gyözöd le egy egy ilyen gladiátor hajtáskor..de várommár a május végét.. akkor megyünk a faterhoz..már ha engedi..mint thawai(szia fater )
zsolti..zsolti a béka...ezen beszartam a rötyögéstől .
Az öreggel egyszer voltam motorozni.
Este mikor a szálláshoz értünk,alig bírtam , mondom alig bírtam
leszállni a motorról.
Percekig ültem és néztem ki a fejemből.
Úgy gondoltam,hogy eladom a motort és ennyi volt
De jött a holnap
Reggeli után defekt szerelés és Ricsivel ketten megindultunk a nagy hegynek.
Az öregék hazautaztak.
Akkor elhatároztam,hogy egy jobb motorral kezdem a 2012-es esztendőt és meglátom,hogy ezzel mit remekelek.
na mi van... balázs gépe megjavult?
thévé...plazma...
500w kar óra...ill per óra
az kb 4-5ft villanyszámla növekmény ..évi szenten 50-60ezre ft( két új dugó a ktmbe..pedig most egy is lyaúl jönne nem?
de ennek is kérdezz után...led 75w
lcd150-200w
plazma 500w felett.
thévé mindentudók segíllyetek