Három tippem van:
1. Válts csatornát, ha azt a szaros Híradót nézed, nekem se tetszene a kép
2. Csinálsz bele padlóvágóval pár karcot, mindjárt éles lesz a képe, csak vigyázz el ne vágja az újjad
3. Esetleg le kéne törölni róla az 5 éve alatt rárakódott port
Remélem nincs harag
Egyébként próbáld ki másik forrással, dugjál rá pl full hd-s videó kamerát/DVD lejátszót/stb. megfelelő kábellel, hogy úgy mit produkál, lehet az aktuális t home adásod gagyi.
Ha régi tipusú ! akkor lehet hogy soha, mekkora a képátló?
HDMI kábel segit a digitális jelátvitelen, az javitja a minőséget, de sose lesz egy full HD lcd/led tv szépségű valami...
ezt játssza már 3 éve. minden déva előtt beleveri a csúfot és bizonygatja magának hogy bizony nem érdemes elindulni
. persze nekem se hiányzik az a kiadás ,de azért csak kiszorítom valahogy, mintsem ugassak itt mint a fogatlan kutya:)) hogy így mennéék meg úgy mennék és jaaaj de kurvajóól megyek csak gyertek csak gyertek .... tavaj is ment a sirdogálás az utolsó pillanatban ,hogy be vagyok pakolva de tönkrement az aksim :))inkább maradok. szerintem be van szarva a mi Vikkünk hogy kiderül valami disznóság :) pedig lenne rá pénzed tudom!. elnyomorgunk ketten ha kijössz sátor,nomád ,stbstb.. és zsíroskenyeret eszünk ,de legalább életedben egyszer elindulnál valahol és megméretnéd magad meg azt a nagy szádat!úgyhogy fejezd be az antikampányt. senki se vergődik vele. kint lesz mindenki akit ismersz és a barátodnak mondassz. légyszives kezdjél el ezen agyalni hogy skubizzuk rá össze a lóvét!
ez biztató
de van jó oldala is...
legalább gyakorlom amit majd alkotok vendéghajtáson,
motor alól való kikelés, motor állítgatás, motorról való leugrás
Mindig csak azok a feljárók, mi vagyok én hegymászó?
Nagyon remélem, hogy eljutok tanulni idén pár vendéghajtásra bár még motorom sincs meg nem még a kondi hozzá
remélem a motorozás olyan mint a biciglizés, ha az ember egyszer ráérzett a tecsnikára nem felejti el fél év alatt
ugye nem kell verseny elég ha magadat gyözöd le egy egy ilyen gladiátor hajtáskor..de várommár a május végét.. akkor megyünk a faterhoz..már ha engedi..mint thawai(szia fater )
Az öreggel egyszer voltam motorozni.
Este mikor a szálláshoz értünk,alig bírtam , mondom alig bírtam
leszállni a motorról.
Percekig ültem és néztem ki a fejemből.
Úgy gondoltam,hogy eladom a motort és ennyi volt
De jött a holnap
Reggeli után defekt szerelés és Ricsivel ketten megindultunk a nagy hegynek.
Az öregék hazautaztak.
Akkor elhatároztam,hogy egy jobb motorral kezdem a 2012-es esztendőt és meglátom,hogy ezzel mit remekelek.
thévé...plazma...
500w kar óra...ill per óra
az kb 4-5ft villanyszámla növekmény ..évi szenten 50-60ezre ft( két új dugó a ktmbe..pedig most egy is lyaúl jönne nem?
de ennek is kérdezz után...led 75w
lcd150-200w
plazma 500w felett.
thévé mindentudók segíllyetek
1. Válts csatornát, ha azt a szaros Híradót nézed, nekem se tetszene a kép
2. Csinálsz bele padlóvágóval pár karcot, mindjárt éles lesz a képe, csak vigyázz el ne vágja az újjad
3. Esetleg le kéne törölni róla az 5 éve alatt rárakódott port
Remélem nincs harag
Egyébként próbáld ki másik forrással, dugjál rá pl full hd-s videó kamerát/DVD lejátszót/stb. megfelelő kábellel, hogy úgy mit produkál, lehet az aktuális t home adásod gagyi.