Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap voltam kint a bágerban..
3.00nál az én vagyok. .
na ezért akarok kwadot venni...sokkal intenzívebb élmény van mint a kroccmotoroknál... ha nem sikerül egy lankásabb dombra sem feljutni...
intenzív élménymegosztás:
http://www.sportmotor.hu/motor...
nyugi.. nem minden pösti ilyen...
ismerek kökemény rálydeleket is...
na mi van nem birtok aludni..ásítás.. a lófaszt kiugrott a csipa..nem a csika ..a csipa a szememből.
putty.
reggel van A kutyavágás a napja ... az a nagyon okos hetven kilós....bucimacikutyám elkezdett vonyíííítani...de rendessen...valeszeg mentek a tűzoltók...azoknak szokott a szirénájukra válaszolni...olyan kálypolás féleség...csak ez a gyagyás nem tudja...hogy ezek gépi hangok...nem válaszolnak igazából!...olyan minta a telefonos ügyfélszolgálatok gépei menülyével beszélgetnék ...lehet lehet,de felettébb haszontalan... inkább az egyes menüpontot választom ilyenkor:relyszolás ráspollyal...

itt nálunk mínusz 1 fok van..persze mindenhol máshol az országban +3fok.

ezen a rámszakadékos sétálókon befostam a rötyögéstől...hát ezek biztos pöstiek tűsarkúsok voltak... a wesztend szitibe akartak menni csak a vessz el cicibe jutottak..szóval csöcsre futottak ...itthon... hát ezeknek kéne egy ilyen csipogó a nyakukra...ha elhagyál a butapöst táblát...bénító inyekciót innyektálna a bőr alá...majd onlájn riasztaná a rendőőrségi polgárőröket..akik kimennének a pöst vége táblához majd onnan hazavinnék öket, frissen fellakáshitelezett 20millás otthonaikba..majd befektetnék őkek paplanos ágyukba...betakarnák ...lyaúétpuszit nyonának -pöst városon kívüli... rémálmoktól verejtékes homlokukra-majd visszamennének az örse ..és már kapnák is az új jelzést...újabb öngyilkosok próbálják elhagyni a plázavárost...a virtuális élmények helyett a vad világba vágynak... a vad világ... ..extrém túrák..pl séta a jánoshegy ...felé
Ti mindíg alszatok?
Kt,,Maki ezek is olyan plázacicák lehettek,mint amilyenekkel múltkor vaskapunál találkoztál,a balfaszok

link

zozi. küldj már egy emilt .. a témával kapcsolatos gondolataiddal.
reggel elolvasom..
téháeniksz
Sziasztok!

Zoozee mi legyen?
Jössz?
Menjek?
ktm és viktor ötös
akkor lyaú
csak heccellek. veled megyek te nagy majom . itt van egy szép szám neked.
http://www.youtube.com/watch?f...
szali ha te beülsz a janiékhoz és én kimék egyedül azért hajthatok veletek?
na hály.
ez igen pampalíni... hát a betonkeverőbe bedobódik remélem többet tudok vele menni mint a bergel
triál pálya nem érdekell egy 55 lóerős motorral.sorríly

szali dumál a megnemismerésről..hát tavaj volt ezek minetek és úgy hogy sehovasem fértem be mert köcsögből volt nem kevés
és mikor megláttak a kempingnél hogy én egyedül is ki tudok menni hajtan...úgy kereket oldottak mint a fény
én aznap mentem 73km...a szuperbandával a csúcs volt 35km
ilyen tavaj volt egy párszor.. aztán egyszer csak szali...és csak velem jön ki...ez volt évvégén..most meg már csak janiékkal..nélkülem és csak is fejbiccentés az erdőben..thávolról
igazándiból ez a nóóórmális
igen ..itt csongrád megyében EZ a nóórmális.

a dévai verseny az itt az akíílesz sarok...aki itt nem megy..az köcsög...meg csíra... idén megent nem neveztem abból a 45ból...két karánsebes..egyedül...
de a racerok..a B nyomon az istenkirályok.. az hogy sárban fél napig sem tudunk menni mert inkább ki sem jönnek..az meg a büszke vagyok rályuk kategória .
nem tudom kire gondolsz. a halőröket nem petinek hívják úgy tudom.de lehet lesznek kint petik is. de azok nem a halőrök. szóval nem tudom.

amúgy zozi. ezek után nem is biztos ,hogy köszönök ! majd úgy csinálok ahogy viktor szokott amikor haragszik! egyszerüen odanéz rád az erdő közepén mikor találkoztok...és húz egy nagy gázt mintha nem is ismernétek egymást kereket old!
Vik! Szöveg értelmezés 1.Neked van pincéd?tudni illik ahol van bor az pince ,ha nincs az csak gödör,szerintem te a gödörben voltál!
Mit nem értesz gyere a kis trial pályámra motorozni a KTM el.
Megnézzem a mostani állapotát a motorodnak mielöt bele dobod a betonkeverőbe
a második stimmel.. de pssztt ez titkos..

amugy az a jo az ilyen télvégében hogy faszán átlátszik az erdő, rötön látni hol kell a legkevesebbet csipkedőzni ahoz hogy meglévő nyomokat összekössem..
estét..
Rendben,szólj ha meg van és kiugrok érted!
Jó reggelt
Hali !
szalajtós....a halőr az A. Peti ?
kár hogy nem mersz velünk jönni ...de mindegy legalább nem fogsz ott nyavajogni ....
látod látod... ezért nem csináltam szöges gumit! nehogy átessek rajta! vik ha minden igaz én is tok menni a 15 ikei hajtásra. remélem jani is jön kriszékkel. meg tán jönnek a halőrök is! szóval leszünk egy páran. ugy kb a fél ország:) én a jani krisz csapatban leszek . a mi csapatunk asszem 4 fös lesz. lehet majd találkozunk az erdőbe ,köszönünk egymásnak ?
bálint az lyaú ha fasza az erdő..nagyon lyaú...
pampalíni.
nem értettem tejesen amit irtál..de tej nélkül sem
délelőtt pakolta ma a pincében és át akartam lépni a szögesgumit..
beleakadt a nadrág a szögekbe..kifordult a gumi...belebotlottam..puff pofára..ill térdre...a balra...már akkor tudtam...mert ropogott meg fájt...
elmentünk bicigkhlizni a kinderrel...hazajöttünk most megpihetnt és tutty... nött a térgyem kalácsáta egy 2cm átmérőjü 1cm magas valami..kemény..ilyen protetektorféleség...
bevettem egy diclakot...mert a diclak mindenre jó...térgyszalagot növeszt válfájást múlaszt..térgyekalácstörést gyógyít ..rövid időn belül...48órán belül!

szali hol olvasol ....titok?
itt nálunk megjött a tavasz és motorozás szaga van a levegőnek. ..persze nem román mert az csak két hét. múlva.
Hova adagoltad a felctort a gépnek? USB csatlakozó? Esetleg DVD lejátszó?
Egyik orvosnak mondtam nemrég, ha vírusos a gépe, adjon neki antibiotikumot