Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

namijazez?
dévid...tévhit...a verseny az nem azért van hogy összemérd az erődet..az csak azért van hogy lehúzzanak egy kicsit...itthon kroccon egy durván 8rugó /óra(2x15 edzés +2x20 race)
ec.. az rosszabb ha nem vagy csak 3d osztályú...
entúrhóban..talán vagy 30rugó a nevezés...
déván előre 30+10ezer körül a helyszínen...ja és másodosztályú olyankor összes itthoni racer..kivéve azt a 10et....szégyen...
olyan kolbászversenyeken lehet összemérni az erőt...mint ahol olti is felvett engem...
amúgy laúfasz sem akar összeméretzkedni...azt akarod hogy menjen elöl valaki és utána mindenki ott legyen....ne kelljen várni...mindég ugyan azokra...na itt válik ketté vagy hárommá a csapat....mert geci jó vadba menni...
a dévai B-éla nyomon tavaj egy olyan hely sem volt ahol az itteniek 2ször futottak volna neki..a romaniacson azért van! a dévai a a-nyom ban is!ha kimék faterhoz ott is olyan helyne vezet az öreg ahol 100%ban lesznek küzdős helyek..nem csak elpirít a paraszt oszt lyaúnapot... ha eljössz ide hozzán..biztos lehetsz benne..a nap végére nem emlékszel melyiken hányszor futottál neki...úgy fog tűnni...hogy az egész nap arról szólt
persze lehet hogy te nem ,de akkor te lennél a 3dik olyan ember aki nem csak végigküzdötte az élete első motorozását a hónom alatt....
mondom a 3.dik..az még dobogós .

bálintnak is innen ered a nagy mondása...romániát csak romániába lehet megtanulni
hol vagy ember...megent kapratsz mi csak egyszer minket is vigyél magaddal
valaki aki ért tv khez. panasonic. th-42pv600e mipézt érhet? vadi uj régebbi tipus. plazma. bedugtam műkszik de nekem nem ilyen az elképzelésem a szép képről! de lehet csak be kéne álitani. t home digitális jelem van . amugy karcmentes vadi uj vagy 5 évet állt dobozban. levettem a hátulhját pormentes volt. egy hajszálkarc nincs rajta sehol. ha valaki vágja a tv témát segijen mán hogy lesz ennek éles képe?
tos:
kartervédö?
Tök jó ez a ki a jobb motoros "oltogatás"
Graham Jarvis leugrana 15.én és mondaná, na ki mer velem jönni?
Lehet versenyekre is ezért járnak emberek, hogy összemérjék, ki a jobb?

Skacok, mindenki van egy szinten és azt élvezze ilyen csapat hajtásban,
ja meg gyakoroljon sokat és menjen másokkal, ha fejlődni akar
Mindenki mutathat újat , amit aztán be lehet építeni a saját buksiba és az által jobbnak lenni.

Aki meg előre tudja, hogy "bénákkal" megy, inkább okítsa őket ha meg nem akar okítani, menjen jobbakkal/hasonló tudásúakkal
Jó estét
Miért ne jutnánk el?Csak a vödör ne maradjon itthon,mert én annyi szerszámot se viszek idén mint tavaly!
Van itt ez az út nem messzire tőlem, azon van a felüljáró ,na annak az oldalán vannak finom kis árkok meg meredek rézsűk azon játszom itt a nagy síkságon!
Ma nagyon jó idő van,remélem így is marad!
A Husqvarnával biztos nem megyek a hegyekbe ,az marad pályára .
Gyenge vagyok ahhoz vagy öreg vagy valami rokkant,tudod !
Ez van bele kell törödni,a Gas Gas al öröm a hegyekbe motorozni
csak jussunk el györökre már... kettőspontok nélkül
lyaúl van na ..meg ne sér-tőgy..inkább vedd elő a románhoz a kicsi húzkwarnát osz a taki is vesz valami 4százas ktmet oszt akkor meglátod...lyaút megyünk..persze ha eljutonk oda hogy kapcsohatok az üresből néha egyest is
variálsz itt megent..mikor veletek mék..hát nincs az a rövid egyes ami lyaú lenne..de pl ha üresbe rakom..akkor meg ez is megáll ..várni ekkor is tudok
edjet igérhetek..ezen nem kell variálni átételt..már sokadik romcsi is benne van a pröfi bandától a. ..lálykolókon át... minden szinten(már ami szóbajöhet egyikneé sem volt gond... a patakban meg ez a fokozat maga az isten .úgy repít felfelé akár hol a sziklás csúszós vizeben... mint egy angyalt
leböffeésről szó sincs..még kettőben sem... viszont... a fogyasztása az ..van neki... a 7 litykós tanknál jobban kell figyulni..a múltkor 6,3 liter fogyott le igaz hogy 60at mentünk is extra extrémben....de a bergel ugyan ez egy 3-4 dl rel kevesebb lett volna...
mondom sokat fogyaszt
Apu kezdődik! Variálsz már megint,de akkor csak nincs 1esed csak másfelesed.
Pedig a 1 az kell,mi meg nem triálozunk, hanem túrázunk a hegyeken,völgyeken
téháeniksz patyi.. a jövőhétvége a tsaládé mert utána meg 3-4 napra megyünk zarándolni

pampi...a bergne kb 3szor hiányzott az hogy 5diket kapcsoljak és 2ször hogy hatodikat..a négy betonkeverős év alatt...
a ktmnél már 3szor kapcsoltam ötöt..és egyszer hatot rövid időre...mert nem kell..
lyaú lyaú tudom zozi ...ti 6dik 7dikben csináltok mindent még a zorrókat is ezért nem hózom csak szét a blokkot hogy kiszedjem belőle azt a két fokozatot...
persze ha földutazni akarnék...mint régen akkor hó de lyaú volt...régen...de már most a lábas túrák..egyedül nem érdekelnek..bár ha takival edjcer öszehozzuk akkor azért lyaú lesz az a 6sebességes váltó..
végül is csak0,1 kilóval nehezebb igy a két fogaskereke miatt a ktm...azé csak nehezebb...de ha egy ikcsit kevesebb kolbászos szendviccsel indulok reggel már az nagyobb súlyban számít
pedig a 0,1 kiló
na hály voltam kint kapratni...
száradlyon le a töke aki nem volt ma még kint

na mi a stálysz..
én nem is olvastam ezeket a hozá szólásokat...akkor egy buszmegállóba... oszt soká lyött vóna a busz ..kellett a tagszi oszt nem volt náluk péz .. majd a rendőr hazavisz .legközelebb szórakozsó helyről hazafelé écszaka félig ittassan hazavitetem magam ha ezek ilyen lyaú fejek
ez nem csak az újságírókkal van ez ..a tévébe is ez van kibaszott hírekben is...csak a szenzáció keltése hát az meg mi na mindegy szóval kérdgyük meg a szomszédot mi is volt...ez a hiradó..majd nézzétek meg..a szomszédot az ismerősét az útcában lakókat.. majd a városban lakókat...hú bakker..én tudtam mindég is látszott rajta...de hát nem is a józskáró beszélünk...ja a pista..azon is látszott

pampi...van egy lyaúhírem meg egy rossz...
az endórósok minde..egytől ..kettőig...mind kettőben csinál mindent...még a zorrót is ..a patakot is...mindent...
nem is értem mi az hogy endúró edgyjes
na ez a kátélyem ez egy igazi másfelessel van ellátva meg egy hosszó kettessel.
rövidebbre vettem az átételt igy a kettes az egy kicsit(5% hosszabb mint az entúrhókben..az egyes meg..maga a hibátlan..patak ...szopó ill mindenfokozat.
a bergnél állandóan variáltam az áttételt...mert az egyesben nem volt jó a kettesben túl hosszú volt... ill ha rövidítettem a kettesben jobb lett de a helybölökre meg az egyes lett túl rövid..na itt ilyen nincs.
ha nem vagyok benne biztos hogy kettesbe kell akkor ott a másfeles...ha nincs sár mindenhol jó..ha sár van akkor ara meg ott a kettes....
a másfelesben olyat tol induláskor ..hogy a múltkor is lemaradtam osz vissza kellett jönni a motornak értem
de pl trilyálozni...ara nem jó..nem a váltó hanem a motor...
majd meglátod..ahol ti felküzdötök teknikásan igy meg úgy ugyeskedve..ott a tetején már ott fogom támasztani a ktmet és várom hogy megent mennyetek előre
a forrásról annyit..a táskámban mostmár mindég van telya..igy a motornak nem kell főznie
Jó reggelt
Halihó !

vik,a jővő hétvége nem jó neked ?
Na jóreGGelt mindenkinek!
Mindenki kifele motorozni!
Vik.Hossszu az 1 fokozatod Az marat a SX é,akkor az csak 2 plusz van benne?
elolvastam ezt a cikket, első blindre vicces, csak az ember mostanában már fentartásokkal kezeli az ilyen irásokat szoval beleolvastam a hozzászolásokba és kiderült hogy ismét egy... hányok tőle átfaragott hatásvadász ujság cikkröl van szo...

merthogy a nő nem tűsarkuban volt és a rendőr nem olyan extra jol ismerte az erdőt mint ahogy firkálta ez a marha hanem simán kijutottak a turázok az erdőböl és egy buszmegálloban találkoztak a rendőrökel...
ami azért rohadtul nem ugyan az..

amugy mostanában ez az ujságirásnak nevezett szar másrol sem szol csak ilyen hatásvadász bulváros hazugságokbol... a hangzatos cimek amit eléjük kitalálnak, a cikkben meg szo sincs arrol... egy vicc és ezt iskolában tanitják nekik ezt a szart...
megyek balázshoz.....
de kerülök egyet valamivel.....
jol van Vik oltsad őket... rájuk fér... erősödnek tőle, aztán majd csak pillogsz hogy heee..
szeva.. ma motorzni kell.
de jól nyomjátok....
morgennny
morgen kv