Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja amúgy történelmileg egy kicsit elkalandoztam imént De az egész moslék világgal ez a helyzet.A nagy amerika meg bassza meg az annyát.Kiírtották az indiánokat mint a szart azt ők a nagy békehatalom
az onboard mánia..
amúgy a motorozás után megis halt a gép nem mozog az objektív
kicsit eltűntem erre annyit írtatok mint állat
Paraszt Gó Pró
Na igen ezt milyen hamar elfelejtette mindenki.A holokausztot bezzeg 100év mulva is nyomni fogják.Az első mondatod mennyire igaz.Nem is hiszem el az egész magyar történelmet Úgy ahogy van az is nagy átverés a honfoglalással együtt amikor azt akarják nekünk bemesélni hogy ide jött a nagy barbár magyar a 7vezérrel meg 200ezer emberrel és letelepedett.Na persze aztán itt tök kihalt volt minden az egész kárpát medence a miénk volt A magyar már több ezer éve itt él!Nem véletlen ment a nagy római birodalom csak a duna vonaláig!Mátyás királyunkkal elveszett az igazság.
szép jó estét
http://youtu.be/ONdZ5nWcMeg gas ec 300[/L] már elis felejtettem h nekem van iylen vidim nem annyira jó mint amennyire szar de van
15, 50 fogas kellene milyen márkából milyen áron tudsz?
ez igy van... csak tudod a történelmet mindig a győztesek irják....

pl amikor a nürbergi háborus bűnösök perében felvetették azt hogy oda kéne ültetni azokat az amerikai tábornokokat akik elrendelték a Drezdai, és a Lipcsei bombázást.... egyik városban sem volt harcolo német alakulat, csak frontrol visszajött sebesült féllábu katonák a korházban, viszont egyik városban sem maradt egyetlen egy épület sem bomba találat nélkül... a halálos áldozatok száma városonként 50 000 civil lakos volt...
na az is egy csunya szégyenfoltja volt az amerikai 2.vh hadviselésnek...
Azoknak a rühes ruszkiknak nem számított se ember se állat se isten!Nagyapám aki megjárta a frontot mesélt pár dolgot róluk meg amikor bejöttek ide a nagy felszabadító hadsereg és még az öregasszonyokat is farokrahúzták.Nagyanyámék kutyáját is lelőtték mert megugatta őket Ezzel szemben a német katonák teljesen normális kultúrált emberek voltak.Ahogy nagyanyám mesélte még az ételt se fogadták el sokszor.Azt a legtöbb háborús filmben meg ostoba gusztustalan szaroknak állítják be őket.Pedig az egyik legfegyelmezetteb hadsereg volt a német!
de a ruszkik 2 .vh kutyás bombája nem mágneses volt, csak betanitották a kutyát kajával hogy adott parancsszora bujjon be a tank, vagy teherauto alá, szergej pedig vagy megnyomta a távirányitot, vagy simán időre ment a dolog... szoval ment a kutyus is a levesbe....
Tudok neked
Borsodban is tavaszodik már!
Valakinek eladó láncszette 525 exc-hez?
volt ilyen kutya delfinben is! rá volt csatolva a mágneses bomba és levitte a tengeralattjáróra meg a hadihajó fenekére tapasztotta! ügyes!

aztán elúszott a gecibe és messziről nézte ,vagy hallgatta? amúgy jó cumi lehetett mikor kinézett sanyika a tengeralatti járó ablakán mint kusztó a nagy körablakon. látta a delfint.... jéé delfin! mi van a hátán? és miért köröz itt a csónak körül? aztán a következő ami átvillant az agyán az a lába volt .
mivel végeztél a motoros bankrablással?

jahh motorozás jo volt ,mindig jo, itt a kispályámon edzegettem..
Szia papa
Jó volt?
Most végeztem
hogy ki szedi össze az el nem robbant lövegeket... hát senki...

de most majd irnak egy EU pályázatot hogy az már amugy is golyoállo őzikék kapnának kiképzést afganisztánban bomba össze szedésre...minden beszállitott bombáért három marék kukorica jár, persze egy magas les elött ahol majd fent ül a vadász ...

vagy esetleg elektromágneseket szerelnek az őzik hasára ami felkapkodja a bombát az etető helynél pedig lessz mágnes kikapcsolo...szintén eu pályázat.

amugy anyi hever itt szanaszét mint égen a csillag... a környékbeliek tudják jol

erröl most eszembe jutott viccet félre téve hogy ezt pl a kötsög oroszok 2.vh. -ban csinálták , több 100 németjuhászt tanitottak be arra hogy parancsra bujjon teher autok, tankok alá, aztán rátettek egy szép nagy batyut, tele dinamital, kutya bebujt a német tank alá, szása megnyomta a gombot..

aztán elfogytak a kiképezhető kutyák hamar...
amugymeg faszát motoroztam... és száradjon le a péloja annak aki nem motorzott.
holnap már mehetsz, a hétvégén nem lőhetnek... valami eu konform szabály vagy miafasz, a lakosság nyugalma meg hasonlok..

merthogy ugye a lakosság hétközben mikor dolgozik süket és nem hallja a robbanásokat, hétvégén meg had pihenje ki amit hétközben nem hallott..
Ne máááár,megint lövészet pedig a hétvégén meg akartam hajtani a gépet
ment a válasz
gecsa írtam választ