Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mégis csak megfújtad osztrákból4 én mondtam 25ért darabját viszem,am is plazmát akarnék...
Szep jo napot!
csak óvatosan, nehogy kapj egy üteget
Illetve amit ledobnak és nem durran el, azt ki szedi össze?
Egy arra tévedt túrista/motoros, aki mellett véletlenül eldurran
Tényleg, hogy erre nem gondoltam csak abból indultam ki, ami nekem van, hogy egyforma a bele
Köszi a választ
na elmentem motorozni..
ez itt közép europa legnagyobb lőtere, fehérvártol - tapolca utánig tart, itt lődöztek már az első világháboru idején, oroszok szarrá épitették mindenféle beton bunkerekkel stb, amit most EU pénzböl szétturtak...jahh és ide jár lődözni a fél világ hadseregei, olaszoktol, francia,osztrák usa, amit csak akarsz...merthogy gombokért kapják a lödözni valo területet...
bár én azt is kétlem fizetnek-e érte egy kanyit is...tutti nem...

sok sztorim volt már , volt mikor tiportam a murvás uton haza felé oszt rámrepült az f-16 és az uttol pár száz méterre lévő kiselejtezett tankokat megsorozta valami gépágyuval azt hittem megsüketülök...
egyszer tiprok az erdő mélyén oszt jött szembe egy tank a fák között, döntötte ki a sok kisfát, olaszok voltak, kurvára tetszett nekik az enduro, integettek hogy nyomjak egykereket meg ilyenek, látszik motoros nép...

jahh elfelejtettem mondani, az itt élő szarvasok őzek, vaddisznok muflonok mind golyoálloak, már kiskorukban kapnak egy golyoállo gént, meg harci kiképzést, persze a fák meg a növényzet is mind tüzállo, golyoállo ilyesmi... persze motorozni tilos!
attol az még együtt dolgozik szerintem, hiszen össze van fogatva alul-felül bomba biztosan..
pl a triálmotorok első teloi mind olyanok, az egyik a nyomo csillapitást csinálja a másik a huzot, tők más a belük, de kivülröl is teljesen másképp néznek ki, persze az olaj mennyiség is más-más..
értelem szerüen egyiken a nyomot állitod a másikon a huzot...

S azokat a területek amit szarrá lőnek, az is ki van vonatva a művelésből?

Vegyétek fel videóra és lehet postázni a zöldeknek de a hadsereggel úgy se mernek újjat húzni
hacsak el nem találja valami kobor bomba...reméljük csak nem..

bazze akkora háboru folyik itt mint ami kb Afganisztánban lehet, nehéz tűzérség , ágyusortűz, vadászgépek ...szegény bakony.. hol a faszba vannak ilyenkor azok a tetves műgecizőldek...
Hát igen...
Olvastam olyat is, hogy egyes típusoknál más mennyiséget raknak a jobb és a bal oldali szárba, na ezt végképp nem vágom mire jó hiszen akkor nem fog együtt dolgozni a kettő
Elárulod, miért csinálják?
Jó reggelt Hozzátenném,és akkor ez még csak az olaj
hajjaj! készülni fel ha hazajön viktor egy fél évig azt kel hallgatni ki milyen pöcs aki nem motorozott vele a hétvégén :))
Csika Mester, le a kalappal a tudományod előtt

Kicsit utánaolvasgattam a dolgoknak (fejlesztem magam ) beszarás, hogy mennyi mindenre kell figyelni a futóműveknél is...csak az olajoknál...már ott se mindegy melyik 5W olaj, mert az nem a valós viszkozítás, csak névleges tömeg és ott van még a viszkozitási index is, hőmérséklet, stb....nem semmi kalkulációs mutatvány lehet rendesen beállítani egy pályára.
Reggelt!
Kösz hogy üdvözölsz a forumon de már 38 éves koromtol itt esz a penés és most már 44 vagyok,igen GG vel sétálgatok boltba meg ide oda ,2006 februárba vettem az elsőt(ec 300) most már lassan 1,5 éve ec 250 a paripám,Tatabányán és Kolozsváron lakom....ja és majdnem mindenki ismer a GG forumon
na mingggyááá irány budapest .....
jo a pilis ott nálatok, csak kicsit sok benne a turiszt, hétközben biztonságosabb..

Jahh Viktoréknak nem is mondtam itt megint totál War van... lőnek ezek bazze mindenből vadászgép harci helikopter, ágyu sortűz....

remélem csak nem lövik le őket... merthogy ma még csak péntek van, és csak hétvégén tilos a lővészet, ma még biztos fogják adni neki az ivet rendesen...
mondjuk a srác aki viszi őket ott lakik a lőtér mellet, olyan mintha a nappalijában lődöznének minden nap , szoval ismeri a dörgést mikor hova lőnek merre nem szabad menni meg ilyenek..
kitalálom ez az Elba...
hááh sokat röhögök ezen a jáhze fium... mindjárt vérig sértődik..

szegény..lécci ne menjünk olyan helyekre ahol meredek mert nem jo a gumim és nagyon csuszik..

egyszer szolna ilyet szalinak vagy viktornak, hatalmas röhögés közepette otthagynák az erdőbe hogy megegyék a mokusok....
de ismerek olyat aki még azt se mondaná neki bikkamakka, ugy otthagyná...
na legalább hasítanak ....fasza ..úgy volt. hogy erre jönnek már szervezkedtünk de itt tényleg most csak a szopás van és nem nagyon lehet semelyik jó útvonalon végighaladni.....aztán ezért ne basszanak ki pénzt ...de mint írtam kicsit később szívesen látnálak benneteket...egy két napos kalandra ..szállással stb....vel...addig úgyse nyugszok míg ide nem édesgetlek benneteket...bár te már tudod mi itt a helyzet mert világlátott vagy ....
ilyenkor kéne nektek is ide lejönni vendéghajtani, itt a bakony csak sáros, ho már nincs.. annyi hogy a mély völgyekben a centis nyunya alatt fagyott még, szoval okoz pár meglepetést de ennyi...
Bakony, meg a baglyas környéke... amugy jo a srác aki viszi őket ügyes nagyon..