Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jöv héten akkor már teló olaj csere? Gondolom 9 órát beleversz a hétvégén.
biztos h nem, nem is érek rá msot a hétvégén
akkor ebből nem lesz motorozás a hétvégén?
hat akkor hajra,meg epp elintezheted ma
íyg vettem meg
Most fosta el magat az uj bicikli?vagy nem birja az aprokavicsot?
hásókerékcsapágy csere vízpumpánál jön ki az olaaj szimeringet kell cserélni meg olajat sajnos semmi sincs meg szóval msot csak max szétszedni tudnám
mit kell meg szerelni?
ja kéne szerelni de nemsok kedvem van felálni gép elől
Jó napot!
Itt a tavasz és mindenki szerel, meg motorozik, ide már nem is írogattok?
Szia Zoli !
Most már nagyon kellene a csomag ...feladtad már ?
én nem
Zoozee,van infod arrol,h csak a vegdob csere Akrara,ill kpl Akra rendszer kozott milyen kulonbs van?450 es eseteben
hűű de alszanak....
nekem akra van ...csak dob...de nagyon jó mindentekintetben..és nem a hangjára gondolok...mert az már kezd nem hiányozni......csak ha becsuknám, hogy ne ordítson ez a szar akkor nem menne lófaszt se....úgyhogy jól ki van találva......nehéz otthon csinálni egy ugyanolyat az biztos,,,,,bár nagy titok nem láccik rajta ennek elllenére mégse lehet ....
de nagyon hasonlót viszont ingyen lehet csinálni egy gyári végdobból.....úgyhogy ha nem lenne igy csinálnám meg mint kiscsukáét csak kicsit szűkebben kivitelezném. ....sok olyat csináltunk használunk és jó....tehát pénzt nem adnék olyanért ami pótmegoldás.....minthogy nagyon más márkájút se erőltetnék főleg pénzért a motoromra csakis akrát......vannakpártetlennak mondható tesztek ,szűrések , összehasonlítások , fékpadi eredmények stb..a neten ott láccik melyik kémény mit tud.....
amcsik minden évben megcsinálják kifejezetten motorokhoz kalibrálva vizsgált eredmények.....fmf és akra mindenkategóriát v er ezekben elmondható....és ritka hogy felúszik eléjük valami más márka .....sőt inkább nem is.....yoshinak is van egy két 3 dik helye néha.....viszont vannak olyan neves terméknek tűnő 100 ezer forintos árkategóriás dobok leo vince meg pár kutyaszar aminek hangja lehet hogy jó de egy kilóért 2 -3 lóerőt meg pár Nm nyomatékot lefelé tud faragni a gépről.....szóval nem kell beszarni egy csőtől mindenesetebn mert lehet szarabb mint a gyári....(jó ezesetben nem az exc fojtott csövéről beszélgetünk persze)
mondjuk ami tesztet kaptunk ott pont sx-f gyári csöve vert pár ilyen 100 ezres terméket .....úgyhogy mókusvakítás is ez a kéménytéma eszetlenül.....csak azért mert tuningcső százezerért....

akkor inkább ingyen kinyitom amit próbáltunk sokesetben bizonyította hogy nem szarabb mint a gyári és kész ....a többit meg hozzámotorozom azt jól van.....

i love akra ...azért ezt oda írom....mert ez tényleg jó cucc....
aprókavics
morgen.....

na megnyitottam sikeresen freemailomat hozzáteszem nagynehezen és válaszoltam ama 400 levélre amit kaptam egy hónap alatt....
tegnap esett a hó erre és meg is maradt
na nem jelentős de fehér minden
jaja,Borat na ettől aztán tudtam aludni végülis
De szerintem te nem akarsz a KTM kipufogókról csevegni! Vagy igen?
nekem is van
én mindenben képben vagyok csak a véleményemre ne legyél kíváncsi....
Van neked skypod?
azt láttam hogy a thiéd az gyári ...de mondom hát ha...
nekem is tetszik a gyári és megy is vele szépen..kissé böszmés a hangja de megszoktam már
de ez a raptor..ezzel a véggel.. mindjárt schírok

balázs...
kedden én is így kezdtem..olajcsere...
ma azt várom ...holnapra ideérjen minden és akkor a hétvégén összeáll a gép.
azért remélem a többi 20on olajcseréig nem lesz ilyne gondom(a bergben ugyanis 20on sok gondtalan olajcserét éltem meg)
de nem gond ezzel legalább szétszedtem a belsejét is láttam és összeáll az új gyűrűsorral olyan szép lesz...mindjárt sírok..és a kipuffogó...hát álmodik a gyomor
ha a gyári dobot eladom...akkor már nem is olyan vészes...
Fingom nincs,még sosem volt raptor dobom. Szerintem a legjobb,az a kisdobos dob!