Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szétszedni az megy! De össze az már neeem!
Legyen a neved MEKMESTER.
Csak tudnám minek fog hozzá az olyan ember,dolgokhoz amihez nem ért .
Igaza van Ronisnak is meg Szalinak is maximálisan,a dumálás az megy de abból is csak a sületlen marhaságok. Nem akarlak
összeált a blokkközép.. hála palinak zozinak ha megjön a többi alkesz akkor robinak is...
de a blokk közép már egybe..csak a hengert lkell rályahúzni..csak a gyűrű nélkül...
szalinak is kész a motorja...az amotor..amit... az...olvassátok......remélem..nem haragszotok meg rá mert kötya-vetyélte el a motorját
úly dugó...verhetsz...úk qplungkosár..amerikalyi szuper elkopásmentes...mint a 4tk gyárilag
hály.
szali ronis tudzsa a választ de nem ér rá ..vagy anyámat emelegeti vagy motorozik a bakonyi haverjaimmal.

amúgy mindegy.. nekem 5dl es tartály volt a rajtszámtábla mögé szijjaz va a bergen...
scak akkor szívja vissza ha a közlekedő edény lev megy és a folyadékáram folytonos!
közlekedő edény elv: motorozik a köcsög
folyadékfolytonosság...ha a cső teli beleér a folyadékba akkor vissza tudja szívni ha lehült!ha nem ér bele akkor nem!
ez fizika...
közlekedő edény ...motorozik a köcsög .
Sziasztok,
Tud valaki 525 exc hez vezérműláncot?

Köszi
jó ötlet...

mindegy a magasság ....
nagyon ne növeld a tartályt mert a súlyt növeled legfőképpen...elég a két három deci....bőven.... sőt...
heló mindenki
kérdésem lenne hátha valaki tudja a választ.

szeretnék beiktatni egy tágulási kis tartájt a hűtő rendszerembe. fontos e a magassága elhelyezés szempontjából? légszűrőházba szeretném beszerelni oda elvezetek egy gumicsövet a hűtő túlfojótól. működne e a dolog? azaz forráskor átnyomja e a vizet a kis tartájba ,amit holnap veszek robogóbontóba? 1-2dl es. illetve majd visszaszívja e a rendszer a kistartájból a vizet ha lejjebb hűl a rendszerem? esetleg zha nagyobb tartájt rakok 4-5 deciset abba félig teszem vizzel ezzel növelve a vizmennyiségem műkszik e a dolog? köszi szépen előre is
fent vagyok
Gyere Skypra
ja nem is panaszkodok csak mondom h mi a téma a motorral még várok egy mailt aztán nekiis álok szerelni
Annyiért nagyon jol jártál vele hidd el! Ráadásul itt nőtt fel az a motor ugyhogy nem utolso szempont hogy uj korátol ismerjük.
karbi az szar de tegnap vagy tegnap előtt ultrahangoztam és úgytűnik h msotmár jó viszont nem mertem már menni vele akerékcsapágy miatt meg az olajszint miattse úgyhogy csak utcába mentme vele oda vissza és ennyi de jónak tűnt
ÉS kis undorral elmegy?
ja mentem vele párszor de msot szétfogom kapni remélem jövőhéten hosszúhtvégn már csapatunk
Szevasztok!Zéé mér nincs skypon maga?Kiscsuka azért döftél már 1et a sárkánnyal?

jól van nem gáz bebaszok egy acéllamellát nyolc perc alatt...és kész...mondjuk ez nagydeklis ebbe 20 perc mire rajtolhacc....

ami a baj hogy eldobáltam acéllamellákat amik itthon voltak
Hát akkor még könnyebb a problémát megoldani, csak szegecseld össze a kosarat meg a tényért, mindjárt nem fog csúszni
de semmi baj, reszelek neked vasárnapra, lökjed a méreteket
elkezdett csúszni
Hello! Azt is eladtad?vagy csak nem müködik
hát csak olyat láttam de asszem akra honlapján fellelhető....hogy nem néztem számszakilag de a két vonal egymás fölött van....ergo jobb picit a rendszer
nincs kuplungom
Szóval ha látnak valakit, aki úgy motorozik, hogy tolja a motorját a hátsó lengővillánál fogva, mint a talicskát, az lesz Kicsuka motorja
Zoozee lesz aki idomok nélkül közlekedik
Ize, a tiednek mi baja is van?
Én meg majd végig egykeréken első kerék és telók nélkül de jó is lenne, ha tudnék így motorozni
Hát...megterhelő tempós, koncentrálós, vagy hard extrémből elég is annyi
ilyen túrázós motorozás szokott 9 órás lenni
nem sajna még a tiédet mert nincs egy korty olaj se.....kértem kölcsön pár flaskával az hétfőn megvan és kedden elküldöm... amúgy nem vagyunk még nyitva se ...mondjuk idén még nem is voltunk igazán...már az enyémet is odadtam tegnap egy srácnak....
és a saját motoromhoz sics alkatrész....de hétvégén megyek alkatrész nélkül is leszarom már...szóval kedden csomagolok...más megvan minden...

kiscsuka te is olvasd ....
majd jövő hét ...
aaaaa,kb 1.5 t szoktam ,egy alkalommal,nagyon koltsegtakarekosan megyek