Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez amelyik tapsol..ez már gyanús..minek örül?
ott már vanvalami ..körtelefonálás... hogy a jóskapista minek örül...ne örüljön már...mi az hogy örül

szerintem egy ilyen fórum tök jó lenne...
vagy egy olyan topik hogy a besértődöttek...
hú bakker anyám elkezdett csuklani
áá. ez a titok olvasás ez kutyaszar.. bálint is mit élvez ebben.
mondjuk az irással is gondok vannak...egyre több a visszajelzés hogy ezt nem szabad lett volna amazt nem szabad lett volna....
most hívott egy megent... ma már a tizedik...
korrigálljam a mai írásaimat...
teljes titok van... mindenhol...
aniyra titkosba megyel a fhórum hogy mindenki csek egy figyelős fejet rakjon be...ha már pislogósat akkor ott már agkchilyó van.
eígye.
Ja és ezerrel süt a nap,megyünk pecázni a fiammal!
elkészült a távirányítós etető hajónk beküldöm vele a csukázót a tutiba
Nekem 4 decis van fent,lemértem..3 deci körül nyom le folyadékot a hűtő
most rakom le a vázra a tartályt...nem jó ott a fejemnél mert leforrázhat..légszűrőbe sem tenném,valahol kint jobb helye van.
annyira mondtam én is erre most visszahozták hogy elég volt
aludni majd felmehet de had pihenjék ki a tegnapot
Néha mi is kölcsön szoktuk őket adni a mamának,de a kettőt nem igen vállalják egyszerre! Külön mehetnek,de egyszerre a kettő sok egy picit!
enyim anyósoméknál aludt,majd ebéd után hozzák jó volt egy kis nyugi de már hiányzik
Én tudnák,csak a gyerekek felébresztenek!
Nem tudtok aludni?
lyaúreggelt...
ma nem irok csak titok olvasok..irjatok szÉÉÉpen...
csak barátkozós ..anyátok-közt...ronis moderálja magát ..csak a szépet
Nekem 3 deci körüli van fent a fejidom mögött. Tökéletesen működik!
Stét.
ó te.. hát köszönöm hogy vagy nekem
hát persze..
ez olyan mint amikor leugrassz a kútba bámbidzsámpingolni...tudod hogy valakinek majd fel kell húzni...
na most az volt hogy kb 5 motorszerelőt húztam fel...agyilag

ez mindég is igy volt..én szétszedem de a főtengelycsapágynál belassulok...azt valaki kiszedi beteszi az újat oszt lyaúnapot..onnan megent én jövök.

zozi a kipufogót vettem..
ill nem vettem ....csak vettem
a hangja az enyémnek is ..van meg megy is mint a barom...
most volt az első túra hogy használta maz összekötő szakaszokon a5.-6.fokozatot...de akkor már nagyon suhannak a falavelek...
robi nézte is az öszekötőkön a 120utazót kentük:-))
6dikba azért talán kétszer kellett rakni..azért volt 5ben hogy legyen elég erőtartalék a gépben...az egykerékhez
volt is..az új gyűrükkle meg úr isten ..bele sem merek gondolni..nem hogy az olajnem fogy hanem még termeli is .
De ez csak azért van mert nekem nem köszönted meg a segítségemet.
Dee ezt akkor is tudtad amikor neki álltál szétszedni!
ha legközelebb felhívlak..egyből lerakom..ja akkor minek hívlak na mindegy most haragszom mert szeretlek
mennynynynapicsábatemocskosállatfelhívomanyádatosztelmondomnekihogy
miaszitu...sajnos én nem tudom összerakni itthon..csapágyatcserélnisem...nincsenek olyan célszerszámaim mint a nagyoknak...de nekik vannak. ennyi
Meg !
Egyébként Mindenkinek Jó estét!