Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ronis...merre jártál titok olvastál ..mesélj milyen volt...mivel az írók nem írtak(köztük te sem!)ezért nem volt mit olvasni
ezen a gépen nincs kálypi majd holnap...ívning..ha kész a ktm
termés szetessen a gyári könyv szerinti nyomatékot tudom..de tapasztalt zozi-szerelőktől okossat várnék..a berg szerelők azt mondták...ök 60Nmrel nyomatékolják le ...hát attól azért én félnék..zozi te

szali. tegnap hívott áki...a áki.
valahonnan megszimatolta a tömeg motorozást és jönne..persze csak 20 ember feletti létszám esetén
valahonnan tudja = veled beszélt tsukázás közben és hozzám kűdted
de miért?
wály?
várum?
purjuá?
perké?
nem én vagyok a szervező semmi közöm hozzá..nem futok bele még egy: ló- szamár- nagykutya- kisticus történetbe
lyaly de vár-rom már... sok ember... nagyon sok...akkora összebarátkozódások lesznek ott mint atom...
megsértődés...arról szó sem lehet
konfliktus...
nevetés...sírás-ás és a legszebb oda kint...mindenki magának ássa
kicsit várlak kájpira
leírhatnám ide a természet összes törvényét, de csak egy jut eszembe ..az úly madzsar tákolmány...ez az összes természeti törvény felett áll...ovi szerint legalább is

tegnap összeállt a ktm hengerfejig bezárólag....kb 40Nmrel lehúzva..majd holnap lenyomatékolom. meg légkulcssal rámennek egy két tsavarra...
mennyi legyen a hengerfej lenyomatékolása 50-55-60Nm?(a 06-90-50-55-60 ra lehet küldeni a szavazatokat .
egyet viszont hibáztam a djűrűket nem próbáltam be a helyére csak feldobtam a dugóra beolajoztam majd rályahúztam a hengert...azért a hézagot megnézhettem volna
zozi menniyre aggódjak..a gyári hengerbe a gyári dugóhoz a gyári gyűrű..csak jó nem?
Má azt hittük külföldre menekültél!
tudomásul kell venni...
írás nélkül titok olvasásnak sincs értelme....laúfasz...
írjatok..(a szerkesztőség!)
az írásokból lesznek a párbeszédek..alakulnak ki vélemények ellenvélemények...harakghszanak meg emberek másokra ..a barátjukra
a háború után újjáépülés van összefogás ..a tűz után felépül a természet kivirágzik... a halál után új élet születik....lásd ezen vannak a kínalyiak..nem sok hal meg de kúrwa sok születik...akik szeretik a szüleit
jó reggelt
kellemes napot.
lássuk
nem lehet esetleg , hogy a többiek meg titokírnak...? azért nem tudunk titokolvasni ...?

na jó reggelt ! indulás motorozni mint az állat titokmotorozni ....

tényleg ez viszont volt nálunk sőt van is ez az úgynevezett titokmotorozás....azabajos emerek nem akarnak velünk jönni meg ne is lásuk őket ...ezért sunyiba motoroznak....az is szép....fejlődnek is mint az állat.....verebek

bocsi de ez lemaradt
nem is
gondoltam én is titok olvasok egy jót ,de ez asszonyfórum lett úgy látom .
aha
Csak mi ketten szedünk itt béres cseppet?
Basszátok meg ma eldöntöttem,hogy egész nap titok olvasok,de kúúvára nincs mit!
Sziasztok!

Zozi, nálatok nincsen véletlenül a boltba olyan hogy átlátszó, kopásvédő matrica? Régebben valaki reklámozgatta itt az oldalon, de gőzöm sincs már h ki lehetett
kösz a képet és az infót! bár kicsit balkáni a cucc attól lehet jó :) azért szeretném szakosabban megcsinálni ennél .
valami gyári tartájjal. 1 re megyek a motorbontóba hátha lesz alkalmas.

arrav figyelj oda ,ha mégy csukázni ,hogy tilalom van rá .