Én direkt azért vettem rendszámos motort,hogy legalább azért ne baszogassanak.Pár éve 50 ezer forint volt a büntetés ha megfogtak az erdőbe valahol.Nem menekültem el,megálltam ha integetett a rendőr vagy az erdész,pedig volt hogy simán eltudtam volna menni előle.Volt is rá példa,hogy megálltunk, teljesen normálisan eldumáltunk velük,aztán utunkra engedtek bennünket.De most valahol 150 ezer környékén kezdődik a büntetés,és rendesen vadásznak az emberre.Na mostmár én is dobozba tartom a garázsba a rendszámot,és ha bármi van tőgázon elmegyek.
A haver elcsúszott a rendőrök előtt,80 ezer+4hónap jogsi elvétel.Ráadásul olyan parasztok voltak vele mint az állat.Ilyen akciók után csodálkoznak ha megrakják vágott kővel a szélvédőt?
Persze sajnos ez is igaz! De még erre is tudok negatív példát: van ismeretségben olyan aki megtehetné hogy a szakszervízben cseréltesse a megfelelő üzemóra alkalmával a cserélendőt... De mégis tesz rá mert motorozni akar(pedig 2 db is van a háznál), viszont ha hallja hogy baj van akkor amit kell azt cserélteti!
Bizonyos szinten igaza is van. Azért egy 4 ütemű dugóját ne kelljen már 100-120 üzemóra után cserélni!
Mintha ez rémlene az exc-nél gyárilag?!? Ezt mondjuk nem tudom pontosan, majd aki ért hozzá...
De azt tudom hogy bő 500 üzemóra (nem éppen egy kíméletes vezetéssel) után kellett a 530-asra cirka 350-et rákölteni és azóta is pöfög(új hengerrel, meg ami kellett)...
Mindenesetre nehéz eset, ezért kicsit irigylem is azokat akik nekifognak és a megvásárolt gépet szétszedik átnézni! Vagy teljesen rendberakják mint Te.
Jó motorozást mindenkinek, a titok motorosoknak is itt valószínű szerelés, tegnap este megálmodtam, hogy lehetne megoldani a power szelepet persely nélkül tutira de ezen most még csak agyalok
Viktor, ha visszajöttetek Romcsiból, élménybeszámolót kérek
Így értem a dolgot , ez tök más szitu, mint amire gondoltam, akkor az nem most volt felújítva eladási céllal , természetesen értem, hogy nem volt alkalma kopni.
Na ez igaz lehet
felénk pár srác korábban azért szokott le a rendszámról, mert pont ezt csinálták, rendszámmal mentek volna le, de a rendőrök azonnal megállították őket, aztán megbüntették a bütykös gumi miatt, vagy találtak más okot, de már az is kellemetlen, hogy mennél motorozni és a zsaruk szórakoznak veled mostanában sokan megoldják ez a rendszám hiány problémát egy kövér gázzal
ja meg vannak azok a szerencsések, akik egy métert se mennek közúton
vagy titokírtok?
gyurika bocsi nem vettelek
észre ...makiék kiabálták hogy ott vagy de én néztem a ktm -eket mint a vakló...
ezt a képet különben nagyon nem csípem,nem tudom miért de marha ellenszenves
és a motorom is menetre kész
Pici Emíliát szoktattam a motorra,remélem megfertőződött
A haver elcsúszott a rendőrök előtt,80 ezer+4hónap jogsi elvétel.Ráadásul olyan parasztok voltak vele mint az állat.Ilyen akciók után csodálkoznak ha megrakják vágott kővel a szélvédőt?
Bizonyos szinten igaza is van. Azért egy 4 ütemű dugóját ne kelljen már 100-120 üzemóra után cserélni!
Mintha ez rémlene az exc-nél gyárilag?!? Ezt mondjuk nem tudom pontosan, majd aki ért hozzá...
De azt tudom hogy bő 500 üzemóra (nem éppen egy kíméletes vezetéssel) után kellett a 530-asra cirka 350-et rákölteni és azóta is pöfög(új hengerrel, meg ami kellett)...
Mindenesetre nehéz eset, ezért kicsit irigylem is azokat akik nekifognak és a megvásárolt gépet szétszedik átnézni! Vagy teljesen rendberakják mint Te.
Viktor, ha visszajöttetek Romcsiból, élménybeszámolót kérek
Jó motorozást kívánok az új vassal!
felénk pár srác korábban azért szokott le a rendszámról, mert pont ezt csinálták, rendszámmal mentek volna le, de a rendőrök azonnal megállították őket, aztán megbüntették a bütykös gumi miatt, vagy találtak más okot, de már az is kellemetlen, hogy mennél motorozni és a zsaruk szórakoznak veled
ja meg vannak azok a szerencsések, akik egy métert se mennek közúton