Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van azért fantáziája ennek az elmeroggyant buzinak.Hogy a faszba fárasztom ki a vadat?Max egy villanás amit látok belőle az erdőben.Még a pastrana se tudná követni.Max egy olyan mezőn ami több hektáros pusztaság.Az a durva hogy pont ők ugatnak akik a legtöbb mocskot művelik az erdővel meg az állatokkal.
400 kilós vadkan
Az egy medve volt wazeeeeeee
Ez most komoly? Szívesen elbeszélgetnék azzal aki ezt a sok hazugságot leírta
most találtam

Tudják, mi az a WildBike? (stop.hu/VIP)
2008.03.21. - Erdőkben és érintetlen helyeken való motorozás. Igen, már trendi neve is van annak a sportnak, melyben sokan vadakat kergetnek és védett növényeket gyúrnak szét.
Talán megálljt parancsolhat nekik a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság ítélete, melyben egy őz megkínzóját és megsebesítőjét elítélte tettéért. A vád szerint az agyonhajszoltságtól összeesett őzet még fejbe is rugdosta a 21 éves motoros.
Ha egy idős asszony két csokor hóvirágot árul az aluljáróban, még százezer forintos bírságot is kaphat, ha elcsípik. Az erdészek szerint a terepmotorosok ennek a mennyiségnek a százszorosát teszik tönkre, amikor beszabadulnak az erdőbe.
"A védett növények elpusztítása még hagyján. Láttam már olyan vadkant, amin annyiszor áthajtottak a motorosok az erdő sűrűjében, hogy a 400 kilós állat jó, ha 20 centi vastag volt" - mesélte a STOPnak Horváth László erdész, aki szerint szabályosan vadásznak a fülsüketítő zajjal érkező motorosok az erdei állatokra. A különbség csak az, hogy nem puskával, hanem kerékkel ejtik el a megrémült és kifáradt álatokat.
Nagy port kavart nemrégiben a borsodi kistelepülés, Méra határában történt őzkínzás is. Akkor információink szerint egy 21 éves fiatal addig üldözte motorjával a menekülő vadat, míg az össze nem esett. Ekkor a motoros leszállt járművéről, és a szinte gyermekhangon sikítozó őzet többször fejbe rúgta. Az esetet végignézte egy szemtanú, aki végül segített a férfi nyomára bukkanni.
A tanú éppen a közelben lévő ingatlanához igyekezett, amikor végignézte a brutális jelenetet. A rendőrségen tett vallomása szerint a helyszínről elhajtó motoros sorsára hagyta a haldokló állatot. A rángatózó őzet végül neki kellett késével megmenteni a további szenvedésektől. Az állat teteme később eltűnt, és mint kiderült, a gázoló ment érte vissza. Elkészíteni már nem volt ideje, hiszen felismerték méregdrága motorjáról, így felelnie kellett tetteiért.
"Sokszor szégyellem, hogy ember vagyok. Sok pusztítást láttam, úgy gondolom, csak paraziták vagyunk a Föld testén" - zárta beszélgetésünket az erdész, aki bevallotta, ő sem mer határozottan fellépni az úgynevezett WildBike-osokkal szemben, hiszen az erdőben senki sem hallaná kiáltozását, miközben három-négy bukósisakos férfi ellátja esetleg a baját.

Tudják, mi az a WildBike? (stop.hu/VIP)
2008.03.21. - Erdőkben és érintetlen helyeken való motorozás. Igen, már trendi neve is van annak a sportnak, melyben sokan vadakat kergetnek és védett növényeket gyúrnak szét.
Talán megálljt parancsolhat nekik a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság ítélete, melyben egy őz megkínzóját és megsebesítőjét elítélte tettéért. A vád szerint az agyonhajszoltságtól összeesett őzet még fejbe is rugdosta a 21 éves motoros.
Ha egy idős asszony két csokor hóvirágot árul az aluljáróban, még százezer forintos bírságot is kaphat, ha elcsípik. Az erdészek szerint a terepmotorosok ennek a mennyiségnek a százszorosát teszik tönkre, amikor beszabadulnak az erdőbe.
"A védett növények elpusztítása még hagyján. Láttam már olyan vadkant, amin annyiszor áthajtottak a motorosok az erdő sűrűjében, hogy a 400 kilós állat jó, ha 20 centi vastag volt" - mesélte a STOPnak Horváth László erdész, aki szerint szabályosan vadásznak a fülsüketítő zajjal érkező motorosok az erdei állatokra. A különbség csak az, hogy nem puskával, hanem kerékkel ejtik el a megrémült és kifáradt álatokat.
Nagy port kavart nemrégiben a borsodi kistelepülés, Méra határában történt őzkínzás is. Akkor információink szerint egy 21 éves fiatal addig üldözte motorjával a menekülő vadat, míg az össze nem esett. Ekkor a motoros leszállt járművéről, és a szinte gyermekhangon sikítozó őzet többször fejbe rúgta. Az esetet végignézte egy szemtanú, aki végül segített a férfi nyomára bukkanni.
A tanú éppen a közelben lévő ingatlanához igyekezett, amikor végignézte a brutális jelenetet. A rendőrségen tett vallomása szerint a helyszínről elhajtó motoros sorsára hagyta a haldokló állatot. A rángatózó őzet végül neki kellett késével megmenteni a további szenvedésektől. Az állat teteme később eltűnt, és mint kiderült, a gázoló ment érte vissza. Elkészíteni már nem volt ideje, hiszen felismerték méregdrága motorjáról, így felelnie kellett tetteiért.
"Sokszor szégyellem, hogy ember vagyok. Sok pusztítást láttam, úgy gondolom, csak paraziták vagyunk a Föld testén" - zárta beszélgetésünket az erdész, aki bevallotta, ő sem mer határozottan fellépni az úgynevezett WildBike-osokkal szemben, hiszen az erdőben senki sem hallaná kiáltozását, miközben három-négy bukósisakos férfi ellátja esetleg a baját.
Jó napot mindenkinek ! Én titok írok
na léptem .....csá
majd jön zoooo-lika és megbasz.......
rályrel=rálydel...
ezek a kúrwa helytelenírási hibák
mert két féle kobász rályrel van...
síma kolbász rályrel
és az elkolbász rályrel
milyen mentési munkálatokról beszélsz...
akivel egy csapat vagyunk azzal...hát még a hátamon is leviszem ha kell...illetve megeszem a kajáját az elkolbászolt bárányoknak...ha az kell . .
ez a hajós sztori ...hát elég sok motorka állna már a gargémban
na összeszedem magam....aztán lassan kimegyünk a terepre ....hátha sikerül elélveznem végre......

előtte persze egy jó kávét bekúrok....

amúgy 7.5 fok van már .....picit szitált valami köd reggel....de nem gáz legalább friss a levegő....
mert az ánuszgyűrűt is számolni kell!...
főleg akkor ha mész...aranyér
olyat kéne mint a tengere van a hajókkal......

hogy az elkolbászolt rályderek motorja a megmentő tulajdonába kerül azonnal.....

mindjárt használnák a fejüket az emberek....

bár a halálom az is mikor arra pöcs volt, hogy jöjjön ...és ahelyett hogy ott leüne ahol elveszett, lemaradt ...még nekiáll használni a fejét és keresi a kiutat a maga módján....és akkor szokott 5 percről felugrani 8 órára a mentési munkálat.....
az nem egy djűrű
kettő..
akkor 99%hogy jó a hézagja ..nem?
tegnap kb 35-40Nmre már lehúztam a hengerfejet..ha azt mondod jó...nem bontanám szét...
előre is köszi..a jó választ
nem tudok..hétvége érdekellne...
szalit keresd..ő a szervező én csak a vezető leszek az egyik csapatban...terveim szerint..az egyikben...mert nem csak egy lesz az biztos
és az hogy az elkóbászolt rálydelokat majd én felkutatom...
egyszer volt kutyán budavásár...fater biztos emlékszik rá..azóta utálja a zarándit...(jó nem utálja csak esze ágában sincs oda jönni)
hmm....egy gyűrű mind felett megnézhetted volna.....vigaszként mondanám jó szokott lenni...
a tsavarokat.. mindég hajszál vékonyan meg zsírzom ..zsákfuratokat..felönteni
várom már a holnapi tesztet..remélem minden klappol szépen és akkor 3évig csak olajcserel lesz...nem pedig olajcserénként szétúzás -mint a fhórumon
lenke..hát én nem vagyok az eszetlenke
régebben 52 vel húztam le... de tegnap azt mondták a bergmesterem...óóó az kevés 60 és kicsit még több... én meg félnék attól hogy a gyáritól 20%kal többet ráhúzzak.
akkor az 55Nm az jó nem ?
a kicsiket kézzel húztam le..10Nm rel.pontossan!
gyűrűre mit mondasz?
ja a gyári ötven ...de ráhúzhatsz kicsit ...de ne eszetlenkedj...csavarkákat gondolom megolajoztad ....talpát meg menetet is halványan...defuratot nem feltöltve

a kicsiket meg 10-12 re