Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ménem malacot karikázol inkább?
Nekem is volt ilyen jelenség (EC 300) karbi szétszedés-összerakás után. Nem javult meg ütögetésre, viszont pár km gurulás rendbe hozta, valószínüleg helyére rázódott a tű.
na összeált a kátélyem sx 525 szupergép.
megvolt vele az első 30km gurulgatós gázfröccsös témában.
különösebben nem vártam semmit..mert jó volt eddig is..de most a hangja is szebb talán ..meg a gyűrűzés...még erősebbé tette kis fordulaton.
holnap veszek hozzá két 10ftos tömítőalátétet mert az olajcsőnél szivárgott egy kis olaj nem volt itthon én meg ...óóó jó lesz az a régi is de valszeg összekevertem...csak az alsó szivárgott 5 perces művelet..amúgy.. csillagos ötös volt a kis bejáratás alatt
Zoozee csörgess meg , visszahívlak ,fontos lenne még ma beszélnünk!
hali
de cukkantós ez a kutyi
Tiétek,Dani?

Köszönöm a választ
Nekem azért volt fura, mert ha nem járt a motor, leállt a pisi
A benzinszintem tuti jó, rámértem, de nem is kellett állítani rajta, jó volt.
Reggelt.
Szép reggelt
jó reggeltet
na ma vissza a dokihoz,kikönyörögni mégegy hét betegállományt
lyaú reggelt.
déw.
ez tipikus...
nem zár el az tűszelep ill túl késön zár inkább. van hogy a rugós zárórésze kicsitszorul...főleg idsbb gépeknél..de pl a 2 hónapos ktm is idős akkor
az újaknál csak annyit kell tenni egy ki botikával vagy csavarhózónyéllel megkocogtatni a karbit...azért már ez majdnem ütögetés erejű.
a régebbieknél egy ez kicsit már úgy van hogymár rendessen beakadozik ez a rugós záróvég..és itt már egy benzinszintállítás is beleférhet.
úgy állítsd be hogy 45és 60fok között már follyon a benya de semmi képpen ne(ezek a fokok a motor dőlésszögét jelentik...)

az hogy felakad ez a ki rugós tűszelep:
1 wers-ion: a házban már mocskossul ki van és ott akad be.(nem valószinű,de volt már)
2 vers-ilyon:a kis tűszelep végében az a 2mm mozgó kistengely akadozik...
a kistengelyt mindenféle mozgatással ki tudod nézni hoy hol akad fel .
legvégső esetben kiveszed mögülle a rugót és úgy állítod be a benzinszintet.
Ma keletkezett egy érdekes jelenségem ...amikor meg akartam nézni a boltbajárós verzió kuplungját mit alkot, a kuplung legalább pöpec
Benzincsap megnyit, minden ok.
Motor berúg, alapjáraton ketyeg(motor jár rendesen kap naftát), de a karbi túlfolyón is hugyozik a benya, ráhúzom a gázt, azaz a súber tű nyit, karbi túlfolyó pisilés abbahagy...
gáz elenged pisi újraindul és ezt el tudom játszani akárhányszor,
motor leáll, benzincsap nyitva s ennek ellenére pisi abbamarad...
Holnap szétveszem a karbit és megnézem mi a tök baja van(ilyenem még nem volt )
Lehet túl olajos a keverék és az olajtól nem tud zárni rendesen az úszóház elzáró tű alapjáraton?
Ötlet valakinek?
ronis, gyenge kezdő vagy a kartervédőddel...
http://englishrussia.com/2012/...
Ronis, titok olvasó lettél?
Vendég motorral azért voltál kint ma?
el se mentünk hol voltunk, a műhelyben

Te merre jártál?
Estét

Mostanáig melóztam.....
Holnap szoli......
de kedden megyek valamerre.
na hazaértetek már,
ki merre volt ma?
titokírás helyett billentyűnyomkodást kérnek az olvasók és titokolvasók

van egy új mondás..az
egy fecske nem csinál nyarat
szinonímálya..
egy kecske nem csinál tavat
ály dont ánder sztend.
nemértem ..mit vagytok ezen fennakadva...
hát a tsávónál a kocsiba mindég van gy vadásztőr.. zsigulizásra...illl...zsigerezésre készen képzeld a nagy állatbaát aki a szenevedő állat torkát...mert szereti
jó mondjuk a motorost meg én rugdosnám agyon ha a fele is igaz lenne.de eze az egész kissé sántít...400kilós vadkan...hogy a gecibe hízik meg akkorára...a vadonban.
én akkor már fél tonnásat írtam volna..nem hatászvadásznak jaó...wildbályker
addig motoroztak rajta mig ki nem lapult majd a bundályából gyaplyú sapkát kötött az egyik a maradék 20 centi magasra tömörített tetemből meg vadasparkot hoztak létre vagy az lett a dunántúli hegység alapja .
Ez egy akkora marhaság... ki adta le ezt a cikket, ki írta?
Tényleg érdemes lenne elbeszélgetni vele...
Azért a vége is furcsa, az ember aki elvágja az őzike torkát, majd otthagyja, úgy hogy nem szól senkinek, a motoros meg visszamegy érte... Pfff... Megnéztem volna kinek volt a következő héten őzvacsorája...