, hát jobb hogy szétszedtem...összerakásnál bekentem szilikonnal valami indíttatásból hátha nem tömít a gumi az úszóházban, a benzin meg mind felmarta és szilikon kígyó úszkált a karbiban
szóval inkább az akasztotta fel nekem a rendszert, kiszedtem, de azóta még nem néztem.
nem hülye a gyerek.
kéne a tökömnek ilyen sok elektronikai szarság kiköttetném mindet
beletennék egy saját rejtett GPS adót, ha ellopják tudjam hol van, de egy rejtett nem gyári benzin csap elzáró is többet ér szerintem
na akkor tutira nem lopják el fél perc alatt, max trélerrel
Sziget?Kell a aszomnak
Megtuningoljuk a berget,lesz benne sok lik az amcsiból renddelt főtengelyben amit beparafázunk,a hajtókar 3-szor szárított fűzfavesszőkből font alufóliával borítva,250-es henger tuninggal,a dugattyú körbefurkált és fél gyűrűs,a blokkot újraöntjük holnap űrhajóanyagból,mert leesett az udvarra egy 2 tonnás darab valamelyikről a váltóból csak a 2. és a hatodik marad bent,a kuplung felét kiszedjük,membrán neylonból,légszűrő az pókháló,a harmat lesz a légszűrő olaj rajta,a porlasztó műanyag víízvezetékcsődarab,zsír a himbákban a fülemből,a telókban elöl hátul habszivacs,olaj nélkül,áttétel elöl 2 fog,hátul egyenlőre 83.A gumikról nem tájékoztatok senkit arra nem kaptam felhatalmazást,egyenlőre ennyi publikus,a többi titok