Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van nálam is olyan retek,rm 250-é Na,ha azt nem szeded szét teljesen,akkor baszogathatod az egészet abbiztosis hijábaja azújolaj
Sziget?Kell a aszomnak
Megtuningoljuk a berget,lesz benne sok lik az amcsiból renddelt főtengelyben amit beparafázunk,a hajtókar 3-szor szárított fűzfavesszőkből font alufóliával borítva,250-es henger tuninggal,a dugattyú körbefurkált és fél gyűrűs,a blokkot újraöntjük holnap űrhajóanyagból,mert leesett az udvarra egy 2 tonnás darab valamelyikről a váltóból csak a 2. és a hatodik marad bent,a kuplung felét kiszedjük,membrán neylonból,légszűrő az pókháló,a harmat lesz a légszűrő olaj rajta,a porlasztó műanyag víízvezetékcsődarab,zsír a himbákban a fülemből,a telókban elöl hátul habszivacs,olaj nélkül,áttétel elöl 2 fog,hátul egyenlőre 83.A gumikról nem tájékoztatok senkit arra nem kaptam felhatalmazást,egyenlőre ennyi publikus,a többi titok
Na akkor Hétvégén írok hogy mikor jó nekem azt mehetünk eggyet
szabad úszó vagyok, most jó a hétköznap is

most hétvégére meg hétfőre már bevállaltam kocsikat, de utána elvileg szabad minden napom.
Szombaton megyek versenyt nézni Vasárnap meg sajnos melózok.Gondolom neked csak a hétvége jó
ezzel én is így vagyok... ha minden igaz este nálam vannak a telók, egy gyors olaj csere meg ránézek a szelep hézagra és szezon kész a motor

nem a mostanin hanem a következő hétvégén hogy dolgozol?
zoozee megjöttek a cuccok majd holnap felhívlak vagy beszélünk valahol h ráérsz e
Csak nehogy találj egy 400kilós vadkant amit 20centisre lapíthatsz
Nekem tetszik ez a terep.Felénk is inkább ilyen helyeken járok.Szűk ösvények fenyvesek.Nincsenek nagyobb hegyek csak dombok fenyvesek és rengeteg ilyen ösvény mint ami a videón is van.Én nagyon szeretem
na végre , gyere csak vissza , kellesz nekünk , mi lesz velünk nélküled ki véd meg minket ?
sztem tök jó féle kis versenysorozat,itthon is lehetne,mert erdő van az alföldön is...
am ami nagyon tetszik az a talaj...az a tűleveles,avaros, vörösföld

jut eszembe van itt a határba...jó messzi... egy fenyves...mostanában agyaltam rajta hogy valahol van is,sztem a héten felkeresem,hátha lehet benne valami kis kanyargós pályát csinálni.... még vaddisznók is vannak benne néha...
ez ilyen
mit sunyorogsz,belement valami a szemedbe?
na végre már hogy itt vagy
Mi van itt,beírok nem jelenik meg,beírok mégegyszer,akkor meg ott van mindkettő
Sziasztok!

Titkos ügynök FőBélánk lesz 710-es(oil) alkatrész?
Ha igen légyszi szólj,és már repülök is érte.
Sziasztok!

Titkos ügynök főbélánk ,lesz oil a héten?
Szólj ,és megyek érte.
Szép reggelt mindenkinek
Ilyen alakú lesz az új LM szálloda
Hol tervezed felhúzni?
Valami szigetre kéne ilyen kör alakú, nem?
Valld be őszintén, most már kezd hiányozni a Berg, amihez csak 5 évente kellett hozzányúlni
Köszi az infót neked is , hát jobb hogy szétszedtem...összerakásnál bekentem szilikonnal valami indíttatásból hátha nem tömít a gumi az úszóházban, a benzin meg mind felmarta és szilikon kígyó úszkált a karbiban szóval inkább az akasztotta fel nekem a rendszert, kiszedtem, de azóta még nem néztem.
azaz..
Milyen odakint az élet? Avagy még itthon anyudnál?
Üdv James Bond, merre van küldetésed?
Vagy titokban szétmotorozod az agyad?
nem hülye a gyerek.
A története a zsernyákokról, stb., ki tudja, hogy igaz-e, mondjuk semmi ellentmondás nincs benne...
Az viszont mókás, amiket mond, hogy új kocsikkal mit lehet csinálni számítógéppel kéne a tökömnek ilyen sok elektronikai szarság kiköttetném mindet beletennék egy saját rejtett GPS adót, ha ellopják tudjam hol van, de egy rejtett nem gyári benzin csap elzáró is többet ér szerintem na akkor tutira nem lopják el fél perc alatt, max trélerrel