Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szep napot!

Egesz profin felszerszamoztad magad,a kosarjavitashoz....sajat kutfobol,v gondolom valaki segitett?

Ha mar ravetted az esztergalyost ,kikonnyithetted volna a kosar belsejet is,kicakkozni,kis nyomatek lehet elojott volna..
na megtaláltuk a fenyvest...kurva nagy... de játszótérnek jó lesz!
dejó motor ez az exc525
Mesélek már kicsit, mint Viktor szokott, mostanában hanyagolja a témát. Mesélj, mi van a KTM el?

Érdekes a talaj, valahol pont jó, aztán hirtelen jeges... a sár az alap, de ez nem zavaró, patakban áll a jég, de olyan vastag, hogy nem szakad be a motor alatt hány fokok lehetnek éjszaka?

Motor vadállat lett(ahhoz képes amilyen volt), még állítgatni kell rajta, seggbe rúgott a hátsó teló párszor. Az eleje az fura, hogy most már rugózik, nem úgy funkcionál mint egy bot mondjuk az olaj ami benne volt...arról nem is beszélve hogy el volt dugulva több áteresztő.

Sajnos a power feljebb húzás következménye a gyengébb motor alapjárat közel érezhető, pedig csak 0,5mm ezt majd meg kell szokni bár a karbin még próbálok állítani, hátha...de nem sok esélyét látom, mivel csak legalul van gond.
Kuplung baba, eddig nem szállt szét, szerintem most már nem is fog

A motoros meg használhatatlan, gyenge és beszari lett fél év kihagyás alatt úgy kell magam drukkolni, hogy ez ment, neki merjek menni , de leginkább a bal nagyujjam zavar, visszatört 1 hónapja és amikor terhelést kap fáj elég rendesen kondiról inkább nem beszélek
Jó napot emberkék!
Sokat írtatok ma is de látom előkerültek elveszett emberkék Mi újság arrafelé?
En is hivogattalak:) van muszaki? ? :)
hív az erdő, itt az idő most vagy soha, motorosok legyünk vagy gyalogosok ez a kérdés válasszatok
ja nemsokára visszajövök és beszélünk evribodrival csak most mennem kell...írjatok sokat....
morgenny ..bélák..látom nagyon kerestek...el is tűnök.....

boldog márczius 15..öt! Talpra magyar !
morgen kv ..
Hello mester bent vannak a gátlók, még így egy helyben rugóztatva is teljesen más a móka, kíváncsi vagyok menet közben milyen lesz

a központi telónak mik a karbantartási ciklusai?
Aztat!
Jó estét
Szasztok ,ébresztőőőőőőőő
Látom ti is faragjátok a motort
részemről ma faragtam rá az utolsó csodafegyvert
elméletben kész de már a tököm tele van a szereléssel
Jelen gyorsba végig olvastam a mai termést is
Na,még mindíg senki?
Remélem zoliiiika vissza jön,hog legyen kivel most fírkálnom,me napokig ,nem fogok ráérni,ráhajolni meg nem tudok,pedig sokszor próbáltam
Mi van?Ki van mindenki tiltva?
Mondjuk,ha nincs gasgasotok akkó nem is tudom mia faszt kerestek egyáltalán itt,me ha valakitől segítséget szeretnék kérni,akkor nem tudok,mert nem tudja elolvasni a sok hülyeségetek miatt
Háde most mér? A 125-ös bergből ez lesz,de titok,ja meg minden csavart átfúrunk,falvastagságuk,001 mm lesz mindnek,de Nehogy megóvják Dehát kell a tuning
Mindent kipucolni,lengővilla csatlakozást is
Be van állítva,csak beteszitek és kész,semmihez nem kell nyúljatok Használjátok egészséggel
Te egy állat vagy
már meg is van, kössz mester

a hátsónál a fölsö szemet pucoljuk ki? illetve a rugó előfeszítés és a húzó nyomó is be van lóve vagy azzal még játszak?
Elvitték,nálad lesz