Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, hogy sebesség érzetet ad, ha fák között "bujkál" az ember, de száguldozna ott a tököm, egy hiba aztán kettétör egy fa egyébként jó volt a vidi így reggelire köszi
Egyetértek...s most a szemetek kiárverezik a "tulajdonukat" rúgnám fejbe az összeset, kurva bankok...de a kormány meg a nép a hülye, hogy hagyja ez a csaló hazug bandát bizniszelni és ráadásul úgy csinálják, hogy igényt tart rá az akit átbasznak.
Jó reggelt!
Köszönöm Mindenkinek!
akkor boldog Krisz napot
http://www.sportmotor.hu/motor...

bakker .hirtelen azt hittem a mi fecónk az a fórumbetyár .. mindenesetre ennek a Fecónak is részvét . azt hiszem teljesen azonos a nevük. Enyedi Ferenc .
zoozee titkos ügynök lettél ? ...napok óta nem tudlak elérni
de még lehet hogy az eleje is amit vesz az is megy hozzád... A Szatyináékat nem tudom menyire ismered van náluk egy sx eleje állítólag full felújítva 70 pénzért.

a mesterszállási 60 ért adna egy sima bontottat.
dobsz egy árat, vagy ide vagy emilben ha gondolod... beszélek a kolegával aki Szajolba van lehet vmeik nap haza fele beugrik érte
benyaltuk

Ennek értelmében 2013 január elsejétől felfüggesztenek a kohéziós támogatások lehetőségéből 495 millió eurónyit, azaz mintegy 29 százalékot. Az ülés utáni tájékoztatón elhangzott: az Unió késlekedés nélkül feloldja a tiltást, amikor Magyarország bemutatja a szükséges intézkedéseket a hiány csökkentésére és fenntartható pályára állítására. Erre június 22-ig kapott időt Magyarország.

Olli Rehn uniós biztos közölte: idén a GDP 0,5 százalékát kitevő kiigazítást tartanak szükségesnek, jövőre pedig pótlólagos intézkedéseket is várnak.
A kiigazításokra az ülésen erős elkötelezettséget ígért Matolcsy György - hangzott el a tájékoztatón.

Akkor vihetitek,mert a többi készen van
Hello mestre. A telók hogy állnak?

Úgy néz ki hogy a sérült krómszáras első gátló helyett vesz egy komplett elejét, mert nincs magában bontott teló a mesterszállásiaknál.
Boldog Névnapot

Jó nagy forgalom van itt
Jó reggeltet
Mimáneza nagy arcos harc? Kicsit nem vagyok,me megszakadok,azt minnyá harcoltok
Zozi nagy ktmesek vótak? Mit kaptá ajándékba?
Boldog névnapot neked
Én még 6 hétig...vén banya
Akad
Hi zarándokol!

Küldj mélt nekem ide hogy küldjek mélt neked oda a címemmel ahova majd teleportáltathatod a 13-as bergkereket. Köszi helpet és a kereket is!

vazzfgkukacgmailpontcom
mindig is egy rohadék tetves tolvaj banda volt a zsernyák! remélem egyszer csúnyán lebukik vagy több száz rendőr ,hogy ne legyen ekkora pofájuk! csak az a baj ,hogy kimossák magukat .

rohadt tetves maffia! oké ,hogy ez meg aszisztált nekik ,ülje is le ami jár neki,de az nonszensz ,hogy egyedül vigye el ezt a balhét. menjenek csak befele hozzá a kis korrupt éhes geciszájúak. üljenek azok is 10-20 évet! gumibottal a seggükbe.
még 3 hétig 31 éves vagyok,pont számoltam,mikorra csináljam a bulit
mikkel kínlódnak emberek.....

most hogy már kimentek a tankok és bejöttek a bankok.....a kibaszott kurva anyjukat a rohadt tetves ......gazdájuknak....
semmi baj...azóta én is áttértem a Zsura