Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam hogy nem hagyod szó nélkül......

Voltunk egy téveset,az elég is volt mára
mennyé oszt lapátoljad a nádast
a valós áttétel..az 13-tól 48-50lánckerék lesz.
pályára 14es lkval...hegyekbe meg ..13assal..
ez a 12 fogas ez is lyó csak félek szétkoptatja az első láncvezetőt...
bár krisz szerint...nem.
majd a hétvégén elválik...a láncomnak méh kn 6-8 hajtás az élettartama...tehát addigra kiderül milyen is lesz az új áttétel.
ezt elmagyarázhatom..de csak azért mert kipihentz vagyok..de nagyon...
az s és az e között a különbségmagánhangzó ...mássalhanzó..az x az iksz mind kettőben a cé pedog a kúúlnak a rövidítése.az az sx ből hiányzik arra volt régen pl a 660 sx-c
sx nem egyenlő exc....

fáradtan...
önindító töltés generátor lámpa...nagyobb tömegű főtengely lendkerék is nagyobb....
ez +10kiló fölösleges kacat.
za sebességváltó az
sx 1ben: az exc1ben:2,425
2ben :1,66666 2ben:1,875
3ban: 1,4 3ban 1,473
4ben:1.181818 az ugyan az
5ben hatban az sx 6 sebességgel ugyan az.

na itt jön a varilya:
ha 10,9%kal rövidítem a sx váltóját a végáttétel 14-48ró.---13-49re csökkentését akkor kettőben ugyan az lesz egyben 10%kal hosszabb 3ban 5%kal rövidebb.. bégyben 10,9%kal rövidebb....
de ez jó?
az 5%os rövidités ..az van most ...az jó. de a bakonyi kamanber zorrókban sokszor leböffentettem...ill a nagyon lassú patakokban kicsit sok a qúplung..de amúgy teljességgel hibátlan(13-47 lk)
most varia hogy 12-47tel milyen lesz..az már 13%körüli rövidítés..az meg lehet sok lesz...
hát ennyi...
csokiék..12-48al járnak...az olyan rövid hogy ... szerintem...6ban szoktak elindulni
Az Sx esik szét
Nem igazán ismerem a KTMket, érdeklődnék.
Miért SX, s miért nem EXC? Mi egyáltalán a különbség?
Jó reggelt!
ami még lehet az az hogy ez sx és a lendtömege kisssebb..és azzal van a gond...hogy ez ilyen kis fordulatról..soha nem is lesz jobb...mert amúgy mondom mocskossul jó...de nagyon...egyben van.
hát az király.
nekem csak mikor lépésben megy.. egy alapjárat!...odaguruok egy lővészárokhz..és ha 3mes és akkor az azért jó félgáz hirtelen akkor mocskossul betorpant...majd orraestem.
ha kissebb a gázfröccsvagy nem olyan hirtelen akkor faszául megugrik...
ha már van fordulat..csak egy kicsi is...és 2,3vagy felette van akkor ez nem jelentkezik..egyáltalán..szóval egyenlőre elvagyok ...erre kell kicsit figyulni....
ez sem pályán sem a hegyekben sem sehol..csak lépésben haladáskor...
de ilyen se legyen már
a berg gyorsítolya kb egy 30%dúsabb sugárban adta a benyát...az nem is torpant soha...
csak az a karbi tps szenzoros volt ez meg nem ezért nem lett donorkarbi:-))
spriccel a gyorsítód?
ja nekemis ezvan úgy megtorpan néha h majdnem átesek a kormányon de lehet mostanába leveszem azt megultrahangolom kicsit
hát még szép..ha egyel csináltam volna még most is csak a felénél járnék....a gáz sem volt jó igazán csak egy rózsán..a másik kettő csak pislágolt..de azért csak sütöttek azok is(a nagylángon a big palcsik sültek a kicsiken meg a normálisak...
a végén már kakaóporos lekvárosakat is gyártottak...mert kell a kalória..elég a tüzben

Na hallod gyorsan postázhatnál ide is, régóta akartam csinálni, csak nem szeretem sütögetni
Nem vagy semmi, egyszerre 3 serpenyővel
faszán megcsináltad
na kész vagyok... 100palacsinta..20 éhes szály...3óra munkám beszipantoták 10perc alatt
de nem volt hiába..holnap megnyitao ma katanika szájer...büfét...három serpenyőbel sütüttem mert annyi volt csak...
a gáz eléggé hervatag volt...ezért nem haladtam..de azért csak jóllaktak a kisparasztok
a fele még most is kint sétál lapáttal a kezében a természet lágy... meleg és jócskán füstős ... ölén....vagy inkább a nádasában....

sütés közben hallottam egy nagyon jó hercegnős viccet...
a vicc a következő:
-kisfiam ...te buzi vagy?
-nem ...hercegnő.
. .
200km után még minden lemezke a helyén, remélem így marad akkor is, ha 100x ennyit megyek
Látod nem ír már ide senki, Zolika kitiltott mindenkit
Mindenki átment titok olvasóba, csak lassan már nem lesz mit olvasni
Vagy az is lehet sok nick név ugyan attól az embertől való és ő kiesett, így kiesett vagy 10 ember a fórumról, tudod egyszer Jakab nevében ír, utána meg Pistiként
Estét!
Mi van ittengene?Pangás?Igaz alig látok,de olvastam vóna eztet aztat
exc 450 2007-em van,az én karbim is fos,már ultrahangoztam,de még kinlódom,50 -es alapjárati fúvókát is próbáltam......
Jó reggelt Azannya,mindíg bukta van
Üdv Mindenkinek!

Tudd valaki valamit az Enduro versenyről,amit Béren rendeznek?MAMSZ honlapján az Endurocross elmarad!?
Na erre a terepre egy jó kiadós eső és jöhetne Tom Cruise és IMF csapata megoldani a lehetetlent természetesen így szárazon is lehetetlen küldetés lenne számomra de mindenképp tetszetős terep

Kár hogy felénk csak libakergetős terepen engednek versenyt rendezni, pedig sok jó kis extrém nyomvonalat ki lehetne jelölni és még csak tájvédelmi körzetre se kéne menni.
kata...link... aszáj...jel
ez nem az ez már maÁÁs
http://youtu.be/-bQwR8vapfk