Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán sikerült valamit melózni?
gyors végigtekerve nem láttam új videót ,áh most látom,milyen ügyes a xavi gyerek is,csak egy jó videót kellett összevágni róla is..vagyis már a 2.at..

http://www.youtube.com/watch?v...

na és most visszaolvasok 2 napot..
Zoozee nem szeretném a fórumon közhírré tenni a személyes tapasztalataimat , mert úgy gondolom a felmerülő problémákat egymás közt kell megoldani...DE mivel három hete képtelenség elérni, erős késztetést érzek rá . Még ma csörgess meg , visszahívlak !
Andersen nem érdekel, inkább olvasok Vass Albertet .
Miért írtad le újra? Elsőt is sikerült dekódolnom
A futómű szelepelésről kérdeztem még SX esetében
Viktor egyik írásából dekódoltam azt, hogy 12 est akarsz előre, de ezek szerint félre dekódoltam, megesik

Kizárt dolog, hogy annyiért valaki megveszi tőle...bár ki tudja milyen tájékozott emberek vannak és lehet próbálkozik...
Az kizárt, hogy felfele megy annak az ára, amiből túlkínálat van, ráadásul a benzinár is az egekben.
Reggelt!
amerigából tudok...2ezerért..csak soha nem ér ide..de ezáltal nem kopik ezáltal örök élet...
a pénzt a számlámra küdd...nincs mit 4égy ill ötezer
a dszí tire lehet köpködni...6000ért..meg főleg.. egy láncot kibir...
ill lehet szerezni is...
ja a 48as lánckerrékre természetessen igényt tartok...
hozd be ottóhoz...ahogy igérted!...
de nekem nem jó ingyen..rakjá még le mellé...kettő...nem is 3ezer forintot.különben nem kell
thmx
rályalyöttem mért RK a láncod..mert
Ri.Ki...
Úgy látom jó a buli
Jó reggelt
figyu mán ha nem sértődsz be amit neked irok..... megsértődöm .
ennyemán. nem lehet nevetni se mán. Zolika szindrómás lettél.

kéne lánckerék ,de még egyetlen egyeszer sem kaptam konkrét választ semmire. persze hogy megvettem a dugót ott ahol birtam meg a többi kacatot is. had keressem már attól azt a tetves lánckereket..

ha azt mondja valaki ,hogy igen van x nap múlva pontosan ennyiért akkor azt tudom mérlegelni.

de a majd megnézemet, meg lehet ,hogy lesz ,meg jól felment az ára ,nem volt rá időm mondatokra, nem tudok mit mondani. az is biztos hogy én egy csavart se rendeltem oda hozzád, ami nem lett kifizetve.

ugyanitt keresek 49 es supersprox lánckereket :) dév. ki mondta neked hogy 12 est akarok rárakni? arról van szó hogy 48 helyett 49 est szeretnék. de úgy látom hiánycikk a 49 es lánckerék. úgylehet sima jt lesz rajta ami szétmegy 3 motorozás után. addig legalább ideér pakisztánból a 49 es jófajta.
zozi...
szu....zi(japánoknál szu szá)
hály....
nyugi.
szalinak kell a cucc ....5ezret simán ad érte.
valamikor...
sőt ötezret kettőért is ad

dév rá villantottál arra a dologra mairől itten snagyon sokan..sőt az emberek 123% beszél(az 23 % töb mint aki ittten létezett valaha is:-))

Csak dévnek...
szóval..egy kibaszott kukkot sem értettél a matematikai leírásomból?
hát a váltó...az ott gibaszott nagy különbség.de Gibaszott nagy.
az első fokozatban 21%kal hosszabb az sx!
kettesben10%kal hosszabb
háromasban csak 5%kla hosszabb...
négyben ugyan az.
az sx ben 20% körül van egy fokozat tásvolsága a másiktől...ami egy mocskos homogén...de kis fokozatokban meg túl sűrűnek tűnhet...
viszont....
a súlya éa az önindító hiánya ill a rugóerőfeszítést is állítható elsőteló....az számit.
a fordulatot az exc is szépen veszi de az a 41e karbi ez rábasz az sx agresszivitására egy lapáttal.
amin most próbálok állítani..beállítani az igazán az a fokozat ami egy lassúbb szopolában nem kiván annyi qúplungolást...egy olyna patakfokozatom van most akivel a haladós patakokban ngyon jó menni de ha küzdősebb akkor akkor jobb lenne egy kissé rövidebb..de csak kicsit(és az sem biztos hogy jobb lesz mint a mostani mert ez most nem olyan rossz).
de talán egy két foggal még lassitanám csak az jó lenne...perhaps!
a 12 vs 13 fogas első kerék közt pontossan!4db fog a különbség a hátsó keréken mérve...tehát egy 12-48as áttétel 13-52nek felel meg.
az új exck a 450sxikszdély-kockahaminák(lehet nem is kocka hanem kotla )na mindegy szóval az ok is ezzel vannak...
a perimereket nem tudni...
de mindég is feltűnt hogy az berg 13-45 lk áttételnél fateréknál álalndó an jöttek hogy ők 2-ben meg háromban a gyors patakokban felfelé..én meg mondom 2ben jöttem de visszakellett rakni egybe..mert túl gyors volt vagy túl erőtel..egybene megeg csak kikapart kibaszott mert ott meg forgatni kellett a motort.
hát akkor is mondták..legalább egy 1348at rakjak már fel..mert nekik akkor is 13-50valahány volt a 2010es gépeken...
akkor lenne fingciója a váltómnak.... nem csak egy vagy kettő
akkor 4 sebességgel...hát nem sok utaz maradt volna..de igy..igy a hattal...még a 12-47 mostani hiperlassított áttétellel is 100alatt nem nagyon kell hatodikba rakni...max betonon....
ugyhogy. kifáncsi leszek..a hétvégén meg fogja utatni magát....
a 13-47 ill a 12-47 közt 4 fog a különbség(13-47,13-48,13-49,13-50 és a 13-51 ami gyakorlatilag egyenlő a 12-47tel)
a szalajtós féle 49fog az nagyon gyanús..de lehet hogy az 50est válaszom..a pályázás miatt mert akkor a 14-50nel egy nagyon közeli 13-47est kapok mai 1,2%ék(fél fog)

de ez csak is akkor ha már a próba meg volt.mert mit sem ér az a sok matek ha jó egy áttétel...pedig a számtani azt mutatja ogy túl rövid...vagy hosszú...hátul egy fog érezhető..kettő már számit..4 fog...egy új dimenzió...most nekem aygári 14-48ashoz képest 12-47
az hátul közel 6 fog...az már egy új váltókiosztás.

zozi olvastad...
akkor nekem is rendelj egy ...48 vagy 49 vagy 50es ilyne szuperpockot...de olyat ami jó is lesz!
és ne makarom többet variálni!ja 5ért jó és kettőt legyen a csomagban!(uv +két lánckerék szuperpocokból=5ezer!)
akkor nem haragszom.vágod

ha nem jó..nem találod el az izlésemet.... visszaküldöm ill amcsiból hozatok egyet...talán bill kingtonnal vagy mónika luinszkivel...ó hogy szopja le a faszát..ja már megvolt
Jó estét
helló van egy két eladó holmim!
magura hidrós kuplung kompletten dekompresszor karral,
brembo fékrendszer első hátsó kompletten minden ami a működéshez kell, a hátsó fék balos,
21-18 as akront kerékszett, féktárcsákkal tengelyekkel vagy nélküle
Marzocchi Magnum 50 es első teleszkóp por száraz, neoprén harisnyával befogókkal mindennel
CHT 22 es vastagfalú kormány
22-es mart kormány befogó
22 es kormány magasító
egy pár szélesített lábtartó
vagy kérdezz mit keresel
amúgy jó reggelt
mijafaszt röhögsz ? főleg, hogy első volt hogy itt lihegtél, hogy kéne ilyen elmondtam magyarul ..nincs most nekünk... ott még úgy látszott érted.. még ezen kívül 2 nyelven is el tudnám mondani ha baj lenne ...de nem futkosok feleslegesen mert a dugóval se volt egyszerű....aztán kb annyiért van feleslegesen berendelt cuccom a határozott paliknál a számlámon mint a motorod kerül...úgyhogy lehet nem is nevetséges...
http://www.youtube.com/watch?f...
Tanúúúúúúújatok ti is.
de úgy néz ki,hogy a válság idején a motorok nem le hanem fel veték az árakat sajnos
enyém volt tavaly 540 ért adtam neki el úgy,hogy kb 4 tankot motoroztam vele de a 799 kurva sok nekem meg az 580 at is sokallták
próba szerencse...
persze, gondolom nem akarja eladni, csak kíváncsi mennyi érdeklődő lesz rá....