jó volt sóskút....csak nagy por volt....de OKR KTM TEAM széjjelvágott mindenkit...
még csika1 -el is csapattársak voltunk....
amúgy minden oké.....elindult az év....
mi is azt szerettük volna mondani..de ez a pálya.. ez eleve is olyan mint mikor szakaszolsz
mert az embernek otthon van a krosszpálya az egyik tanyáján..és hát kicsipézből-azért nem annyira kicsiből-van neki..csak most a belocsolás miatt lett ilyen kicsi...igy is 13 órától 16 óráig locsolta ezt a fosó homokot,de megérte
én odaértem gyors ászereltem a 13as lk..mert ez a 12 ez geci rövid lenne pályára..majd szétszakítottam a 40meteres hosszabbítót amivel locsolószivattyút üzemeltette nem volt boldogh
de mikor vége volt a hajtásnak azt mondta kibaszott jó volt.
Így értem, akkor rövidített pályán köröztél
Igen, láttam a tecsnikát, Nagy R bemutatta, haladt is vele szépen és ha no lendület, vagy el kell indulni ilyen szopókában akkor azt mondom ettől jobb tecsnika nem is létezik
déw.
ezt nem úgy kell elképzelni hogy egy helyben..mert azért 20mp nem kevés idő..az több mint... 19sec!
2-3ban löktem végig...dolgozott szépen a gumi...kenda hajadra
ezt inkább úgy kell elképzelni hogy fogsz egy krosszpályát és ezek a krosszracerok leszakaszolják...nem teljes kört edzenek be ..ha gyorsítani akarnak magukon hanem 1/3..1/4 pályát tehát mondjuk egy 100seces pályának (1.40es kör) mondjuk az 1/5dét léptük be...
tömör volt mondhatom...de fárasztó is...
pl mind a két ugrón az ülve ugrás...az ment csak..én még leülve is érkeztem..
jó jó ezek most rötyögnek magukban (s.k fater robi zoli jozsi...)mert én akkor is ülök ha épp állok..de azért..igy is megy a dolog...
persze faternál megtanultam a lefeléket ...állva de patakban még mindég csak seggel kormányzom a gépet...
déw te is már láttad ezt a fhúrcsa ám felettébb célravezető technikát..nem?
na itt a ember
hát tizen2-40nyolc
már a 12-47től is félek...de bevállalom..csak mert a pöstiek okosabbik vállfajából való vagy és..adoka szavadra
mostmár tudom miért panaszkodtok hogy kicsi az utazója az xc kettő50nek
hát kiszámoltam ezt azt...
kiderült krisz... rosszul mondtad hogy könnyű úgy felmenni hogy kettőben 80at megy az 525sx....
pontossan 10,200nál szabályoz és ott 85km/h igy a 13-47tel
lyaú mondjuk alattam nem forog ki annyit...de tényleg elképzelhető hogy nem 30km/h val kocog felfelé alatta ma ktm.
de nem gond..még a hiperlassú 12-47tel is...78 az elméleti vége kettőben .
majd elválik..a zarándban nem is biztos hogy kel ez a szuperlassú egyes a bakony-kamanberg féle zorrókra biztos nem gond ha kicsit lassabban is tudok vele menni egyes alapjáraton...mint 20km/h...
ill a biharisziklás sem kivánja hogy 8vannal utazzunk felfelé a gurulóköves zorrósben
Jó motoroztál?
Mi is kimentünk kicsit egyik haverral, nagyon jó helyet találtunk, mondtam neki, hogy itt vagy felmegyünk egybe vagy szopka, a KTMel gőzfelhőbe burkolózott, feljebb RMX ben én is lefőztem a teát s még csak onnan jött volna a java, ahol be akartam várni
Egyébként lófasz a hely, csak a sár kombinálva sok fával meg kövekkel beszopatott, lezabálta a lendületet.
déwid
legyen úgy...
amúgy ha sapka elész ráteszej egy nálylont legumizvaés nem a hegyekbe nyomod hanem csak közúton hazahúzod...akkor sem folyik ki csak a hőtágulási része..
de legyen jó a sapeszod..akkor 1.8ast vegyé bálint nekem is olyat vett thawai
az a okr-ből jött..zozi hónalykutya szőréből talán
zsír a lekszánod..belegravirozhattál volna valamit..GG for evör
300gg rol atraktuk es semmi folyas nem jelentkezett,kapok uj sapeszt gerecse motortol ingyen. veszteni valom nincs,de sztem ez a baja.tovabbi tapasztalataimat ugyis megosztom majd[ veletek.O02].
még csika1 -el is csapattársak voltunk....
amúgy minden oké.....elindult az év....
Zoozee.
Holnap?
Mi 10 körül megyünk bágerbe,aztán vmerre,ti jöttök?
ha már motorozás nem volt máma, feldobtam a felniket, amiket 2 héten keresztül csiszoltunk, fényeztünk. szerintem baba lett
Van egy Gas Gas EC 250-em eladó!
http://www.kepesmotor.hu/gasga...
Újszerű, keveset futott a motor,rendszámos!
sóskút ? na menjetek dolgozni !
http://youtu.be/QQZqs88BrBM
mert az embernek otthon van a krosszpálya az egyik tanyáján..és hát kicsipézből-azért nem annyira kicsiből-van neki..csak most a belocsolás miatt lett ilyen kicsi...igy is 13 órától 16 óráig locsolta ezt a fosó homokot,de megérte
én odaértem gyors ászereltem a 13as lk..mert ez a 12 ez geci rövid lenne pályára..majd szétszakítottam a 40meteres hosszabbítót amivel locsolószivattyút üzemeltette
de mikor vége volt a hajtásnak azt mondta kibaszott jó volt.
Igen, láttam a tecsnikát, Nagy R bemutatta, haladt is vele szépen
a kolbászos szendvicstől ilyen kifinomultan szépek az arcvonásaim
ezt nem úgy kell elképzelni hogy egy helyben..mert azért 20mp nem kevés idő..az több mint...
2-3ban löktem végig...dolgozott szépen a gumi...kenda hajadra
ezt inkább úgy kell elképzelni hogy fogsz egy krosszpályát és ezek a krosszracerok leszakaszolják...nem teljes kört edzenek be ..ha gyorsítani akarnak magukon hanem 1/3..1/4 pályát tehát mondjuk egy 100seces pályának (1.40es kör) mondjuk az 1/5dét léptük be...
tömör volt mondhatom...de fárasztó is...
pl mind a két ugrón az ülve ugrás...az ment csak..én még leülve is érkeztem..
jó jó ezek most rötyögnek magukban (s.k fater robi zoli jozsi...)mert én akkor is ülök
persze faternál megtanultam a lefeléket ...állva
déw te is már láttad ezt a fhúrcsa ám felettébb célravezető technikát..nem?
hát tizen2-40nyolc
már a 12-47től is félek...de bevállalom..csak mert a pöstiek okosabbik vállfajából való vagy és..adoka szavadra
mostmár tudom miért panaszkodtok hogy kicsi az utazója az xc kettő50nek
hát kiszámoltam ezt azt...
kiderült krisz... rosszul mondtad hogy könnyű úgy felmenni hogy kettőben 80at megy az 525sx....
pontossan 10,200nál szabályoz és ott 85km/h igy a 13-47tel
lyaú mondjuk alattam nem forog ki annyit...de tényleg elképzelhető hogy nem 30km/h val kocog felfelé alatta ma ktm.
de nem gond..még a hiperlassú 12-47tel is...78 az elméleti vége kettőben
majd elválik..a zarándban nem is biztos hogy kel ez a szuperlassú egyes a bakony-kamanberg féle zorrókra biztos nem gond ha kicsit lassabban is tudok vele menni egyes alapjáraton...mint 20km/h...
ill a biharisziklás sem kivánja hogy 8vannal utazzunk felfelé a gurulóköves zorrósben
Mi is kimentünk kicsit egyik haverral, nagyon jó helyet találtunk, mondtam neki, hogy itt vagy felmegyünk egybe vagy szopka, a KTMel gőzfelhőbe burkolózott, feljebb RMX ben én is lefőztem a teát
Egyébként lófasz a hely, csak a sár kombinálva sok fával meg kövekkel beszopatott, lezabálta a lendületet.
A patakokat nem értem...még mindig vastag jég
legyen úgy...
amúgy ha sapka elész ráteszej egy nálylont legumizvaés nem a hegyekbe nyomod hanem csak közúton hazahúzod...akkor sem folyik ki csak a hőtágulási része..
de legyen jó a sapeszod..akkor 1.8ast vegyé bálint
az a okr-ből jött..zozi hónalykutya szőréből
zsír a lekszánod..belegravirozhattál volna valamit..GG for evör