Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelre kelvén.. a kempingben!
mondom nap közben egy lélekkel sem..nem hogy telepjárós buzikkal
déw.
a törvény ami thawai még csak a levegőben lógott...nme sok köze van hozzá..ahhoz viszont igen hogy a miliomos vadászpolitikusok a parlamentben ott vannak
Ez akkor nem volt jó motorkázás
Ott is kezdik? Lehet betett a múltkori nagy csapatos hajtás

Általában úgy van, hogy ritkán pár kulturált veréb nem szokott zargatni senkit, de ha csapatosan jelennek meg sűrűn és ráadásul gyakran, akkor megjelennek a zöldek is

De hogy volt? Gondolom nem megálltatok nekik, hanem álltatok és úgy mentek oda? Viszont ilyenkor mondhatnád azt is, csak kitoltad ide a motort és itt piknikeztek, nem?
Ilyenkor mit írnak fel? Ja és ha nincs nálam személyi, akkor mi alapján írják fel? Amit mondok és kész?
topodi
Szép napot!

ez elég nagy szívás...
Hello!
Ez is pont olyan, mint az összes többi EC125. Remélem van itt a fórumban olyan ember, aki már próbált endurozni ilyen bicajjal - küzdelmes évnek nézek elébe.
Egyébként a hétvégén nincs motorozás, próbálom az előző hétvégét kiheverni...

Zoozee!
Ha segít valamit, megboldogult fiatalkoromban gyakoroltam én is KTM motorral, de egyszer minden elmúlik. 2012-re ezt dobta a gép... Csörög, csattog, visít, jó nagyot lehet vele esni - szóval szerintem jóóóóóóó lesz.
a rendőröket egy dácsilya patós dobozos hozta ki...
mert a hegységenként egy rendőr az nem motoros csak mondjuk az örsön van 2000dolga...+most
már ha bemegy a vadásztársaság feje és szól hogy ezek vannak...
ezeket kvszik egy risz-rossz 15éves dácsia platósdobozos pikapban...
amúgy a két kommandós kellőenkomolyan nézett ki komoly szerkó fegyverek csak szar ügy hogy egy ablak nélküli kis dobozból veszik ki őket...a gyökér vadászok meg a ződtelepjáróban feszítettek...

szóval ugyan az a szitu mint itthon...tehát én is csak elkerített pályán megyek ott is...mint itthon is(a figyelők tudják már meg hol megyünk csak ahol szabályos . )ezzel nem lehte viccelni ugye bazsi13
hály báláim.
na megvolt a kétnapalatt a félnapos hajtás...
nagy R és barátai...ügyesek ügyesek..de fáradnak gyorsan...
viszont jó talajt kaptak..mert esett kint eső nem kevés...
viszont reggelre kelvén jött két kommandós...meg ződtelepjáró...
pörfekta nangol tsávó..60év körüli..az az ithoni vadász típus...
szerintetek...
igen..most már ott sem...800ályrós a bünti....
első az figyelmeztetés felírás..majd ha már fel vagy írva....a következő a bünti...
aztán a zödek elmentek..20méterrel odébb a két kommandós meg a egey síyma rendőr...irogatta az adtokat.... közbe mondja za egyik kommandós...neki is van egy 4 sebességes ktmje és ....hát
de ez van...felírták öket...hogy engem...hát én eltüntem köztük feltűnés mentes arcommal..és egyszer csak már eltette a dossziét én meg..hát nem tolongtam...
a többit úgy sem nagyon érinti mert egy évben 0,5ször jöttek románba....nagy R kivéve....
én meg ugye kéthetente...
de hát...

szóval az a szitu itt mocskos nagyok a hegyek...több napig tudunk úgy menni hogy egy büdös lélekkel nem találkozunk..+ vadak is ezek e helyek....nem véletlen nyalják be sokan a helyet....+utcai ződtelepjáróval...a 4 év alatt egyszer sem találkoztunk...
nagy a hely elférünk egymás mellett 100kmrel kerüljük egymást
+ olyan szintű a létszám hogy egy hegységre jut 1 rendőr(akinek van egy ktmje otthon és ő is természetbarát ez mondjuk egy 80kmX80kmes terület)
tehát a betartatás...lehetetlen...de van ez..és tudjátok..a szállásnál lehetnek a gondok..arra kell mocskosul figyulni...mint itthon...

pampa olvasod...jóhelyen megállni!kempingnél max egy gyors ibriktöltés és kész...megálni
nem az a baj trilyál vagy endúró..nem lehet és kész..a hegyben az úton lehet menni rendszámos motorral...de csak az úton...
hívd fel Bálinyó. vagy dobjál rá egy sms tet.
na fasza.. akkor most adja vagy nem adja?
az nincs neki,de ez egy GG totyik...
szóval el is húzhatunk a csába...
miért teljesjogú ? van neki KTM-je is ?
szeva! na te teljese jogosultsággal írkálhatsz a gasgas topikba! éljen!
milyen a gép? nem mentél románba? és holnap nem mész véletlen pest környékére T.Gabival?
plusz még egy maláj K is igaz? féláron a mousse mellé
bridgestone. de szerintem alaptalan a vád. nekem is az van és évek óta megyek vele! a rumciénak sincs semmi baja.küldöm a számot beszélj vele. azért ne lepödj meg ha mégsem adja. nem lehet kiszámitani. mindegy beszélj vele szerintem.
megyek is tovább,csak beköszöntem hogy tudjátok,még élek

jó reggelt
Abbiztosis
Jó estét
de ugye nem abbol a sokéves lejárt szavatosságu percek alatt szétesős bridgeston szállitmánybol van...? ugye nem?
küld el nekem annak az agyon tetovált Rumcájsz fiunak a számát.. köszi.