Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja van h 1 osztályon belül is van lekörözés
+1 kör azt jelenti, hogy az elsőtől ő már kört kapott?
érdekes, hogy a 8. ember, már kört kap, ilyen nagyok a különbségek emberek között az 1-2. osztályon belül?
Voltál kint?
Jó estét!

Mentem ma kb. 20 km-t, de kipurcantam rendesen
csináltam kijáratot az egyik katlanból, na az odavert rendesen az energiának.

A legszarabb az egész motorozásban, hogy a nagyujjam használhatatlan, fáj végig, nem nagyon élvezhető így a dolog
Köszönöm szépen, erre gondoltam én is, mert láttam és hallottam KTM SX 125-öt ami perselyes volt és nagyon szépen szólt és ment is nagyon. Engem annyira nem zavar, de gondoltam meg kérdem tapasztaltabb emberektől mit gondolnak róla. Mennyivel bír kevesebbet mint egy gyári henger, van erről tapasztalat?
szép estét..

teljesen hibátlan egy perselyes henger is ha azt megcsinálták rendesen...
Hali !
Zoozee vedd már föl azt a kibaszott telefont , csak egy percre tartalak föl !
Sziasztok.
Most, hogy nem szólok bele más témába gyorsan kérdeznék.
KTM EXC 250 motorhiba miatt a nikacilos hengert perselyesre cserélték, felejtős vagy sem? Mennyivel bírnak kevesebbet a perselyezett hengerek? Mi probléma lehet vele? Válaszokat előre is köszönöm.

Üdv.:Zoli
OKR. Ricsi team.. gratula..
Itt megtaláljátok az eredményeket, ők mérnek már jó rég óta:
http://chronomoto.hu/
Tudja a tököm hogy ki hol végzett.Grillmayer biztos hogy nyert meg a zoozee emberei is jó helyen jöttek be ennyit tudok Ki tudja ezt követni
itt van ni.
A GG fórumra sthill szerűen GG gurulGat
http://youtu.be/YkT31hajmh4
hály.

a por az mindég jó...
palástolni tudja a hibákat..el lehet a por leplle alatt búlyni
a legutolsó poros hajtásra emlékezvén...soha töbet
de a racerok bírják..azért kemények...
eredményeket hol látni..mert a mams.hun sincsenek...
bugic.. sorold már elég ha az első osztály ból egy 40et leirnál...és köridő sem kell
Szevasztok jóreggelt.Jó volt ez a sóskút bár a por több volt mint elég.Nem is volt nagy nézőközönség de legalább megtaláltam zozit meg zsiráfot meg kiscsuka is jelen volt sőt csika ott szaladgált elöttem feketében.szóval a fórum képviseltette magát
hát ez fata.
eredmény az persze nincs...ki is lett a hanyadik...
csorba pl?
jáger?
már akiket ismerünk...
Húúú v azze,jöttek-mentek mint azállat,húúú,kapkodtam a fejem ide-oda,de csak,hogy a port kirázzam a szememből.Semmit nem láttam,semmit nem tudok,csak annyit,hogy csak a 2t és csak nyusziöt
Kapolol te is kípet Szípek,nyertek
hát nem azt mondom hogy olyan fasza és sértehető leírást adjatok a sósmicsodáról mint én szoktam a bénázásainkról ..de azért valamit csak ide vethetnétek...ne parasztok olvassátok a orkok nagy nyerését...zsáskos flodó.. vagy bilbó a megyéből..de melyik megyéből ...ugye
ki lett az első...
Én?
én...nem?
akkor csika lett az első zozi meg volt a főszerelő...lyeee
Idő... Ne is mondd. A hosszú hétvégém is szét lett cseszve, most is itthon lennék 3 napot, hát persze, hogy egyikben sem tehetem, amit szeretnék. A powerről pedig ,,, én mondtam, hogy amennyire egy utángyártott dolog jó lehet, ez, azt a szintet maximálisan teljesíti is. (ha nem többet)
Szeva Ja,a power Köszönöm szépen,hát látom nem vetted komolyan,hogy csak megvettem,mert kell,de hogy mikor lesz időm megcsinálni azt nem tudom.Meló ezer,és mindent újat akarok a mociba,csak összeveszegetek mindent és majd egyszerre.A meló meg elviszi minden percemet,de igérem,ha készen van tájékoztatlak milyen lett
Mégegyszer köszönöm,szemre alapos profi munka
Szeva Májsztró! Milyen a cucc, amit kaptál? Meg vagy elégedve a minőséggel?
Jó munka volt! Gratulálok mindenkinek A csapattársság az marad A barátság megint ,jó volt újra találkozni .